• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Newyorkerbyheart.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
×

Forside » Opskrifter » Brød

hjemmelavede croutoner
Hjemmelavede croutoner, som er meget nemme at lave. Du kan bruge ciabattabrød eller flutes, og de sprøde brødtern er lækre i salater. Foto: iStock.com/GCapture.

Croutoner - opskrift på sprøde brødcroutoner

Udgivet af Newyorker By Heart. Opdat.: 16. april 2022

Gå til opskrift Udskriv

Hop ned i opskrift

  1. Her får du en nem opskrift på sprøde croutoner. Hjemmelavede brødcroutoner, der er perfekte til blandt andet salater og supper.
  2. Opskrift på croutoner
  3. Croutoner
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Croutoner i ovn

Her får du en nem opskrift på sprøde croutoner. Hjemmelavede brødcroutoner, der er perfekte til blandt andet salater og supper.

Croutoner er sprøde brødtern, som blandt andet er fantastiske i en salat, hvor de giver lidt knas.

Du kan lave croutoner af mange forskellige brødtyper, men det bedste er nok ciabatta brød og almindelige flutes.

De sprøde brødtern er nemme at lave med denne opskrift, og mængderne kan du selv justere. Men spar ikke for meget på olien.

Opskrift på croutoner

hjemmelavede croutoner

Croutoner

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Brød
Køkken: Fransk
Forb. tid: 10 min
Tilb. tid: 10 min
Samlet tid: 20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • ciabatta flutes
  • olivenolie
  • flagesalt
  • hvidløg

Sådan gør du
 

  • Varm noget olivenolie op på en pande og kom hele, pillede hvidløgsfed i.
  • Skru ned for varmen, så de ligger lige så stille og steger uden at blive for brune.
  • Skær ciabattaflute i små tern. Almindelig flute og andre hvedebrød kan også anvendes.
  • Når hvidløgsfeddene har stegt et stykke tid og afgivet smag til olien, tages de op.
  • Hæld brødternene på panden og vend godt rundt på olivenolie bliver fordel på brødternene.
  • Lad dine croutoner stege til de blive brune og sprøde.
  • Drys de sprøde brødtern med lidt flagesalt.
Følg på FacebookFølg @newyorkerbyheart og få mere inspiration

Næringsindhold

Næringsindhold
Croutoner
Mængde pr. portion
Kalorier
80
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De sprøde croutoner kan anvendes straks, og du kan bland andet tilføre dem til en spidskålssalat.

Croutoner i ovn

Du kan også nemt lave de lækre brødtern i ovnen.

Her vendes tern af brød sammen med olie, hvorefter de fordeles på bageplade med bagepapir. Kan drysses med lidt hvidløgspulver.

Ovnbagte brødcroutoner skal have ca. 10 minutter ved 200 grader almindelig over- og undervarme. Vendes gerne undervejs.

Se flere lækre brødopskrifter:

Gammeldags franskbrød - nem opskrift

Hjemmebagte burgerboller

Klassiske boller fra mormor (de luftige hjemmebagte)

« Sådan laver du bagt kartoffelmos
Blomkålssuppe med ristet blomkål »

Flere opskrifter

billede med helstegt kylling i ovn

Helstegt kylling i ovn med stegetid og temperatur

billede med rabarberkage

Rabarberkage - den bedste kage med rabarber

kylling caprese med mozzarella og tomat

Kylling caprese med mozzarella og tomat

billede med huevos rancheros

Huevos rancheros - lækker mexicansk morgenmad

banankage med chokolade

Lækker banankage med chokolade

billede med grillet flæsk

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

Læserinteraktioner

Har du noget på hjerte om opskriften? Så skriv det her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv opskriften din stemme




Primær Sidebar

Søg opskrift

Senest tilføjet

  • Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer
  • Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen
  • Ciabatta - sådan bager du det italienske brød
  • Lækker sandkage med revet citronskal
  • Lækker hindbærroulade på 20 minutter
  • Bananmuffins med chokolade og kokos
  • Havregrynsboller - nemme morgenboller
  • Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker
  • Trøfler med kokos lavet af kagerester
  • Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær

Savner du en bestemt opskrift?

Er du på jagt efter en konkret opskrift fra Newyorker By Heart? Så send en mail til os på hej@newyorkerbyheart.dk - så finder vi hurtigt opskriften frem til dig her på siden.

Om denne side

newyorker by heart logoPå denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.