Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Croutoner
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Brød
Køkken:
Fransk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
ciabatta
flutes
▢
olivenolie
▢
flagesalt
▢
hvidløg
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Varm noget olivenolie op på en pande og kom hele, pillede hvidløgsfed i.
Skru ned for varmen, så de ligger lige så stille og steger uden at blive for brune.
Skær ciabattaflute i små tern. Almindelig flute og andre hvedebrød kan også anvendes.
Når hvidløgsfeddene har stegt et stykke tid og afgivet smag til olien, tages de op.
Hæld brødternene på panden og vend godt rundt på olivenolie bliver fordel på brødternene.
Lad dine croutoner stege til de blive brune og sprøde.
Drys de sprøde brødtern med lidt flagesalt.
Næringsindhold
Croutoner
Mængde pr. portion
Kalorier
80
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]