• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Brasede kartofler - sådan laver du brasekartofler
brasede kartofler
Brasede kartofler, eller brasekartofler, er lækkert tilbehør til blandt andet wienerschnitzler. Og så er kartoflerne meget nemme at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Brasede kartofler - sådan laver du brasekartofler

Opdateret: 4. apr 2022 · Udgivet: 4. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Brasede kartofler er altid populære som tilbehør, og de er nemme at lave. Her er en god og gedigen grundopskrift på brasekartofler.

Brasede kartofler er noget at det mest klassiske tilbehør, og de er altså super nemme at lave.

Her steges de skivede kartofler på en pande indtil de gennemstegte og møre, hvorefter de er klar til servering.

Du kan vælge at skrælle kartofler eller lade være - det er op til dig. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på brasede kartofler

brasede kartofler

Brasede kartofler

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 800 g kartofler skrællet og skåret i tynde skiver
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Dup kartoflerne tørre i et rent viskestykke.
  • Varm lidt olie op på en pande og steg kartoflerne til de begynder at få lidt farve, ved høj varme, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Skru ned og steg de brasede kartofler videre ved lav/middel varme, til kartoflerne er helt møre og lækre. Smag dine brasekartofler til med salt og peber.

Noter

De brasede kartofler serveres straks, og brasekartofler er perfekte til wienerschnitzler og mange andre retter. Velbekomme.

Se også disse opskrifter med kartofler:

Super nemme flødekartofler i ovn

Nem og lækker kartoffelmos

Se disse opskrifter:

  • Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær
  • Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)
  • Blomkålskarry med gulerødder og spinat
  • Knuste kartofler med hvidløgssmør
  • Rissalat med urter og parmesan

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

kromandens gryderet med svinemørbrad

Kromandens gryderet med svinemørbrad

billede til pasta med tigerrejer og tomater

Pasta med tigerrejer og tomater

billede med bagt blomkålssalat

Bagt blomkålssalat med lækker dressing

enebærgryde med bagt kartoffelmos

Enebærgryde med bagt kartoffelmos

billede med frokostbrød

Frokostbrød med yoghurt og kerner

Sund peberfrugtsalat med tomat og agurk

billede med risengrød

Risengrød

hvidkålsgratin med hakket oksekød

Hvidkålsgratin med hakket oksekød

billede med sweet potato fritter

Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte

billede til pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

billede med creme brulee

Hjemmelavet creme brulee med sprødt sukkerlåg

billede til overnight oats med jordbær

Overnight oats med chiafrø og jordbær

billede med koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller - nemme at bage

billede med nem kyllingefrikassé

Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta

billede med laks i ovn

Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required