• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Nutella cheesecake brownies
billede til Nutella Cheesecake Brownies
Nutella cheesecake brownies er en både lækker og nem kage med Nutella. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nutella cheesecake brownies

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en skøn opskrift på Nutella cheesecake brownies. En lækker browniekage i bunden, og den er toppet med en himmelsk Nutella-creme.

Nutella cheesecake brownies er en helt vidunderlig kage med Nutella, der skæres ud i passende stykker ved servering.

En skøn chokoladebrownie kage med top af den lækre Nutella-creme, og heldigvis er kagen rimelig nem at bage.

Den anvendte form her er 23 x 23 centimeter, men du kan også bruge en lille bradepande på 25 x 30 centimeter. Husk, at med en lidt større form forkortes bagetiden også lidt.

Opskrift på Nutella cheesecake brownies

billede til Nutella Cheesecake Brownies

Nutella cheesecake brownies

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Tid: 1 time t
Servings: 10 personer

Ingredienser

  • 285 g hvedemel
  • 190 g rørsukker
  • 90 g kakao
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 1 æg
  • 2,5 dl vand
  • 1 ¾ dl olie (brug raps/solsikke eller majs)

Desuden

  • 200 g flødeost naturel, stuetemperatur
  • 1 dl flormelis
  • 2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 8 teskefulde Nutella
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm ovnen til 175 °C (ikke varmluft).
  • Bland hvedemel, sukker, kakaopulver, bagepulver og salt sammen i en skål.
  • Tilsæt æg, vand og olie, rør det hele godt sammen med en (træ)grydeske.
  • Beklæd et ovnfast fad eller en lille bradepande med bagepapir og fordel dejen i. Her er der anvendt et fad på 23 gange 23 centimeter, men et fad på 25 gange 30 centimeter vil også være fint til nutealle-kagen.
  • Bland flødeost, vaniljeekstrakt og flormelis godt sammen.
  • Sæt skålen i microovnen - ved høj effekt - i 10-15 sekunder til det er blødt og nemt at hælde over chokoladedejen.
  • Fordel det ligeligt over den ubagte kagedej og kom Nutella ovenpå. Sæt en kniv ned i og "swirl" det hele godt rundt, så det bliver blandet.
  • Sæt din Nutella cheesecake brownies i ovnen og bag 25-30 minutter eller til en tandstikker er næsten ren når den stikkes i kagen og tages ud,. Bagetiden afhænger også af hvor stor en bageform du bruger.

Næringsindhold

Nutella cheesecake brownies
Mængde pr. portion
Kalorier
489
% Daglig værdi*
Fedt
 
28
g
43
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
37
mg
12
%
Natrium
 
301
mg
13
%
Kalium
 
217
mg
6
%
Kulhydrater
 
59
g
20
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
32
g
36
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
292
IU
6
%
Calcium
 
43
mg
4
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad din Nutella cheesecake brownies kage afkøle helt, inden den skæres i passende firkanter.

Se flere opskrifter

  • et billede med chokoladekage
    Chokoladekage
  • billede med cheesecake
    Manhattanstyle strawberry cheesecake
  • billede med marmorkage
    Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage
  • Nutella cookies
    Nutella cookies - lækre kager med Nutella

Se disse opskrifter:

  • Verdens bedste kokostoppe med chokolade
  • Sådan laver du italiensk marengs
  • Store Daim muffins med banan
  • Madeleine - opskrift på franske småkager
  • Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær
  • Jødekager - lækre småkager til jul

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required