• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker
billede med pølsehorn
Pølsehorn er altid et hit, og disse er både nemme at bage, bløde og luftige. Bages uden sukker. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Opskrift på hjemmelavede pølsehorn, der bages uden sukker. Det er lette og luftige pølsehorn, som børn og voksne elsker dem.

Hjemmelavede pølsehorn er altid et hit, og her er en virkelig god opskrift på de eftertragtede pølsehorn.

Sno dejen om brunchpølser af en god kvalitet, og bag dem ca. 15 minutter i ovnen.

Du får her en pølsehornsdej, der er nem at arbejde med, og pølsehornene kan sagtens fryses ned. Så bag bare rigeligt.

Du kan anvende brunchpølser, eller blot dele almindelige wienerpølser i mindre stykker.

Opskriften giver 20 pølsehorn.

Opskrift på pølsehorn

billede med pølsehorn

Pølsehorn

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tid: 2 timer t
Servings: 20 stk.

Ingredienser

Pølsehornsdej

  • 3 dl vand lunkent
  • 30 g gær
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 æg
  • 400 g hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 20 brunchpølser eller 10 alm. pølser, der deles på midten

Pynt

  • 1 æg
  • 50 g sesamfrø
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gær røres ud i lunkent vand, hvorefter olivenolie og æg røres i.
  • Bland hvedemel og salt, og rør det i dejen. Hæld dejen ud på køkkenbordet, og ælt den godt igennem. Du kan også bruge en røremaskine.
  • Mængden af mel er vejledende, men det plejer at passe med 400 gram.
  • Lad nu dejen hvile tildækket i en time.
  • Ælt dejen let igennem, og del den i 20 lige stykker. Tril dem til aflange stænger, som snoes om pølserne. Læg dem på en bageplade med bagepapir, men hold lidt afstand, da pølsehorn vokser en del under bagningen. Brug eventuelt to bageplader.
  • Lad dem efterhæve i 30 minutter, hvorefter de pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø.
  • Bag de hjemmelavede pølsehorn i 200 grader forvarmet ovn, hvor de skal bages i cirka 15 minutter. Men hold øje med, så de ikke bliver for mørke.

Næringsindhold

Pølsehorn
Mængde pr. portion
Kalorier
157
% Daglig værdi*
Fedt
 
7
g
11
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.003
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
29
mg
10
%
Natrium
 
329
mg
14
%
Kalium
 
83
mg
2
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.4
g
0
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
24
IU
0
%
Vitamin C
 
0.002
mg
0
%
Calcium
 
33
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte pølsehorn køles af på en rist, hvorefter de kan nydes.

Brug dem gerne i madpakken.

Pølsehornene kan i øvrigt sagtens fryses ned, og så blot tages op efterhånden. De kan lægges frosne i en madkasse, og så tø op der om formiddagen.

Se flere lækre pølseopskrifter:

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Pølsemix med kartoffelmos

Medister: Kogetid og stegetid på medisterpølse

Se disse opskrifter:

  • Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
  • Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Squashboller - nemme boller med squash
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

billede med

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

hjemmelavet tzatziki

Sådan laver du en græsk tzatziki

kakaokage med kokoslåg

Kakaokage med kokoslåg til bradepande

billede med creme brulee

Hjemmelavet creme brulee med sprødt sukkerlåg

billede til Nutella Cheesecake Brownies

Nutella cheesecake brownies

billede til bagt æblekage med smuldredej

Bagt æblekage med smuldredej

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

Grøntsagslasagne med ricotta a la Newyorkerbyheart

Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)

billede med bagt blomkålssalat

Bagt blomkålssalat med lækker dressing

billede med grillede frikadeller med havregryn

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

billede til hvordan varmer man en and op i ovn

Hvordan varmer man en and op i ovn?

billede med grissini

Grissini - opskrift på italienske brødstænger

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required