• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker
billede med pølsehorn
Pølsehorn er altid et hit, og disse er både nemme at bage, bløde og luftige. Bages uden sukker. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

Opdateret: 10. aug 2023 · Udgivet: 22. jun 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med pølsehorn

Pølsehorn

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tid: 2 timer t
Servings: 20 stk.

Ingredienser

Pølsehornsdej

  • 3 dl vand lunkent
  • 30 g gær
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 æg
  • 400 g hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 20 brunchpølser eller 10 alm. pølser, der deles på midten

Pynt

  • 1 æg
  • 50 g sesamfrø
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gær røres ud i lunkent vand, hvorefter olivenolie og æg røres i.
  • Bland hvedemel og salt, og rør det i dejen. Hæld dejen ud på køkkenbordet, og ælt den godt igennem. Du kan også bruge en røremaskine.
  • Mængden af mel er vejledende, men det plejer at passe med 400 gram.
  • Lad nu dejen hvile tildækket i en time.
  • Ælt dejen let igennem, og del den i 20 lige stykker. Tril dem til aflange stænger, som snoes om pølserne. Læg dem på en bageplade med bagepapir, men hold lidt afstand, da pølsehorn vokser en del under bagningen. Brug eventuelt to bageplader.
  • Lad dem efterhæve i 30 minutter, hvorefter de pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø.
  • Bag de hjemmelavede pølsehorn i 200 grader forvarmet ovn, hvor de skal bages i cirka 15 minutter. Men hold øje med, så de ikke bliver for mørke.

Næringsindhold

Pølsehorn
Mængde pr. portion
Kalorier
157
% Daglig værdi*
Fedt
 
7
g
11
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.003
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
29
mg
10
%
Natrium
 
329
mg
14
%
Kalium
 
83
mg
2
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.4
g
0
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
24
IU
0
%
Vitamin C
 
0.002
mg
0
%
Calcium
 
33
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Opskrift på hjemmelavede pølsehorn, der bages uden sukker. Det er lette og luftige pølsehorn, som børn og voksne elsker dem.

Hjemmelavede pølsehorn er altid et hit, og her er en virkelig god opskrift på de eftertragtede pølsehorn.

Sno dejen om brunchpølser af en god kvalitet, og bag dem ca. 15 minutter i ovnen.

Du får her en pølsehornsdej, der er nem at arbejde med, og pølsehornene kan sagtens fryses ned. Så bag bare rigeligt.

Du kan anvende brunchpølser, eller blot dele almindelige wienerpølser i mindre stykker.

Opskriften giver 20 pølsehorn.

Opskrift på pølsehorn

billede med pølsehorn

Pølsehorn

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tid: 2 timer t
Servings: 20 stk.

Ingredienser

Pølsehornsdej

  • 3 dl vand lunkent
  • 30 g gær
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 æg
  • 400 g hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 20 brunchpølser eller 10 alm. pølser, der deles på midten

Pynt

  • 1 æg
  • 50 g sesamfrø
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gær røres ud i lunkent vand, hvorefter olivenolie og æg røres i.
  • Bland hvedemel og salt, og rør det i dejen. Hæld dejen ud på køkkenbordet, og ælt den godt igennem. Du kan også bruge en røremaskine.
  • Mængden af mel er vejledende, men det plejer at passe med 400 gram.
  • Lad nu dejen hvile tildækket i en time.
  • Ælt dejen let igennem, og del den i 20 lige stykker. Tril dem til aflange stænger, som snoes om pølserne. Læg dem på en bageplade med bagepapir, men hold lidt afstand, da pølsehorn vokser en del under bagningen. Brug eventuelt to bageplader.
  • Lad dem efterhæve i 30 minutter, hvorefter de pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø.
  • Bag de hjemmelavede pølsehorn i 200 grader forvarmet ovn, hvor de skal bages i cirka 15 minutter. Men hold øje med, så de ikke bliver for mørke.

Næringsindhold

Pølsehorn
Mængde pr. portion
Kalorier
157
% Daglig værdi*
Fedt
 
7
g
11
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.003
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
29
mg
10
%
Natrium
 
329
mg
14
%
Kalium
 
83
mg
2
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.4
g
0
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
24
IU
0
%
Vitamin C
 
0.002
mg
0
%
Calcium
 
33
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte pølsehorn køles af på en rist, hvorefter de kan nydes.

Brug dem gerne i madpakken.

Pølsehornene kan i øvrigt sagtens fryses ned, og så blot tages op efterhånden. De kan lægges frosne i en madkasse, og så tø op der om formiddagen.

Se flere lækre pølseopskrifter:

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Pølsemix med kartoffelmos

Medister: Kogetid og stegetid på medisterpølse

Se disse opskrifter:

  • Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
  • Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Squashboller - nemme boller med squash
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

hjemmelavet aspargessuppe

Aspargessuppe med hvide og grønne asparges

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg i ovn med lækker sovs

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

billede med varme hveder til bededag

Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

billede med nougathorn

Nemme nougathorn dyppet i chokolade

billede med hjemmelavet tomatketchup

Hjemmelavet tomatketchup lavet af tomatpure

hvepsebo kage

Hvepsebo kage med lækker kokostop

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

rodfrugt biksemad med halloumi

Rodfrugt biksemad med halloumi

sellerisuppe

Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri

Oksekødspie med pastasalat

Oksekødspie med pastasalat

billede til rødspætteruller med fyld

Rødspætteruller med fyld

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required