• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker
billede med pølsehorn
Pølsehorn er altid et hit, og disse er både nemme at bage, bløde og luftige. Bages uden sukker. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

Opdateret: 10. aug 2023 · Udgivet: 22. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Opskrift på hjemmelavede pølsehorn, der bages uden sukker. Det er lette og luftige pølsehorn, som børn og voksne elsker dem.

Hjemmelavede pølsehorn er altid et hit, og her er en virkelig god opskrift på de eftertragtede pølsehorn.

Sno dejen om brunchpølser af en god kvalitet, og bag dem ca. 15 minutter i ovnen.

Du får her en pølsehornsdej, der er nem at arbejde med, og pølsehornene kan sagtens fryses ned. Så bag bare rigeligt.

Du kan anvende brunchpølser, eller blot dele almindelige wienerpølser i mindre stykker.

Opskriften giver 20 pølsehorn.

Opskrift på pølsehorn

billede med pølsehorn

Pølsehorn

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tid: 2 timer t
Servings: 20 stk.

Ingredienser

Pølsehornsdej

  • 3 dl vand lunkent
  • 30 g gær
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 æg
  • 400 g hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 20 brunchpølser eller 10 alm. pølser, der deles på midten

Pynt

  • 1 æg
  • 50 g sesamfrø
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gær røres ud i lunkent vand, hvorefter olivenolie og æg røres i.
  • Bland hvedemel og salt, og rør det i dejen. Hæld dejen ud på køkkenbordet, og ælt den godt igennem. Du kan også bruge en røremaskine.
  • Mængden af mel er vejledende, men det plejer at passe med 400 gram.
  • Lad nu dejen hvile tildækket i en time.
  • Ælt dejen let igennem, og del den i 20 lige stykker. Tril dem til aflange stænger, som snoes om pølserne. Læg dem på en bageplade med bagepapir, men hold lidt afstand, da pølsehorn vokser en del under bagningen. Brug eventuelt to bageplader.
  • Lad dem efterhæve i 30 minutter, hvorefter de pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø.
  • Bag de hjemmelavede pølsehorn i 200 grader forvarmet ovn, hvor de skal bages i cirka 15 minutter. Men hold øje med, så de ikke bliver for mørke.

Næringsindhold

Pølsehorn
Mængde pr. portion
Kalorier
157
% Daglig værdi*
Fedt
 
7
g
11
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.003
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
29
mg
10
%
Natrium
 
329
mg
14
%
Kalium
 
83
mg
2
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.4
g
0
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
24
IU
0
%
Vitamin C
 
0.002
mg
0
%
Calcium
 
33
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte pølsehorn køles af på en rist, hvorefter de kan nydes.

Brug dem gerne i madpakken.

Pølsehornene kan i øvrigt sagtens fryses ned, og så blot tages op efterhånden. De kan lægges frosne i en madkasse, og så tø op der om formiddagen.

Se flere lækre pølseopskrifter:

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Pølsemix med kartoffelmos

Medister: Kogetid og stegetid på medisterpølse

Se disse opskrifter:

  • Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
  • Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Squashboller - nemme boller med squash
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

billede med hindbærroulade

Lækker hindbærroulade på 20 minutter

hjemmelavede croutoner

Croutoner - opskrift på sprøde brødcroutoner

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

billede med kyllingelasagne

Kyllingelasagne - lækker lasagne med kylling

billede med stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret

billede til vaniljekranse opskrift

Sprøde vaniljekranse opskrift med sprøjtepose

Lækker spinatburger med hjemmelavede grovfritter

Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo

billede med grillet svinemørbrad

Grillet svinemørbrad med spicy rub

billede med citronpasta

Citronpasta med kylling, nødder og ost

Sund peberfrugtsalat med tomat og agurk

grønne bønner kogetid

Sådan koger du grønne bønner

billede til cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce med rødvin

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required