• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Pizzasnegle - nem opskrift til madpakken
billede med pizzasnegle
Lækre og nemme pizzasnegle, der er gode til madpakken eller den lille sult. Fyldet kan varieres efter ønske, og her er de små pizzaer lavet med tomatsauce og ost. Foto: iStock.com.

Pizzasnegle - nem opskrift til madpakken

Opdateret: 5. sep 2022 · Udgivet: 5. sep 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på nemme pizzasnegle fyldt med tomatsauce og ost. De små pizzaer er perfekte til madpakken og den lille sult.

Sådan bager du verdens bedste pizzasnegle, der er helt perfekte til madpakken, og når du ellers lige trænger til en lille pizza.

Det er en rigtig god grundopskrift, hvor pizzasneglene er fyldt med tomatsauce og mozzarella ost, men du kan også komme skinke, pepperoni eller andet fyld i. Det bestemmer du.

I opskriften finder du også linket til en hjemmelavet pizzasauce, men du kan også blot købe en færdig i dit supermarked.

Opskrift på pizzasnegle

billede med pizzasnegle

Pizzasnegle

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Italiensk
Tid: 1 time t 30 minutter min
Servings: 20 stk.

Ingredienser

  • 3 dl vand
  • 50 g gær
  • 1½ tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 500 g hvedemel gerne halvt durum og halvt hvedemel

Fyld til pizzasnegle

  • 1 portion pizzasauce
  • 200 g mozzarella revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Dej til pizzasnegle: Gær røres ud i vandet, og hvedemel, salt og olie tilsættes.
  • Ælt dejen på røremaskine i ca. 10 minutter ved middel hastighed, og lad derefter dejen hæve under viskestykke i 45 minutter.
  • Del dejen i to lige store stykker, der rulles til en firkant. Så du altså får to firkanter, men tag en ad gangen.
  • Smør pizzasauce på dejen - helt ud til kanten. Så drysses ost på - jeg foretrækker en pæn del ost - og evt. øvrig fyld. Det kan være skinke, pepperoni eller hvad du synes. Rul dejen sammen til en pølse (som til kanelsnegle) og skær den ud i ca. 2 cm. tykke skiver.
  • De lægges på en bageplade med bagepapir og hæver i 15 minutter.
  • Bag dine pizzasnegle ved 200 °C til de er gyldne - det tager ca. 15 minutter. Klik her og tænd det smarte minutur med indstillet bagetid.

Næringsindhold

Pizzasnegle
Mængde pr. portion
Kalorier
141
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
8
mg
3
%
Natrium
 
334
mg
15
%
Kalium
 
109
mg
3
%
Kulhydrater
 
21
g
7
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
154
IU
3
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
58
mg
6
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de færdigbagte pizzasnegle køle af. Derefter er de klar til at blive spist - nu eller i madpakken.

Du kan i øvrigt sagtens fryse pizzasneglene ned.

Se flere pizzaopskrifter

  • billede med calzone pizza
    Calzone pizza - lukket UFO pizza
  • billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut
    Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut
  • billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

Se disse opskrifter:

  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg
  • Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

billede til æggemuffins med bacon

Æggemuffins med bacon

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Skinke med whiskymarinade

Skinke med whiskymarinade

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

billede til stegte kammuslinger

Sådan steger du kammuslinger perfekt

Pasta a la creme med porre og laks

Pasta a la creme med porre og laks

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

billede til opskrifter med æg

Opskrifter med æg: Hvad kan du bruge æg til?

billede til Caprese salat med tomat og mozzarella

Caprese salat med tomat og mozzarella

billede til braiseret kylling med skummende sauce

Braiseret kylling med skummende sauce

billede til brunede kartofler i ovn

Opskrift på brunede kartofler i ovn

billede til vaniljekranse opskrift

Sprøde vaniljekranse opskrift med sprøjtepose

billede med boller i selleri

Boller i selleri med ris eller kartofler

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required