Her får du den bedste opskrift på nemme pizzasnegle fyldt med tomatsauce og ost. De små pizzaer er perfekte til madpakken og den lille sult.
Sådan bager du verdens bedste pizzasnegle, der er helt perfekte til madpakken, og når du ellers lige trænger til en lille pizza.
Det er en rigtig god grundopskrift, hvor pizzasneglene er fyldt med tomatsauce og mozzarella ost, men du kan også komme skinke, pepperoni eller andet fyld i. Det bestemmer du.
I opskriften finder du også linket til en hjemmelavet pizzasauce, men du kan også blot købe en færdig i dit supermarked.
Opskrift på pizzasnegle

Ingredienser
- 3 dl vand
- 50 g gær
- 1½ tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 500 g hvedemel gerne halvt durum og halvt hvedemel
Fyld til pizzasnegle
- 1 portion pizzasauce
- 200 g mozzarella revet
Fremgangsmåde
- Dej til pizzasnegle: Gær røres ud i vandet, og hvedemel, salt og olie tilsættes.
- Ælt dejen på røremaskine i ca. 10 minutter ved middel hastighed, og lad derefter dejen hæve under viskestykke i 45 minutter.
- Del dejen i to lige store stykker, der rulles til en firkant. Så du altså får to firkanter, men tag en ad gangen.
- Smør pizzasauce på dejen - helt ud til kanten. Så drysses ost på - jeg foretrækker en pæn del ost - og evt. øvrig fyld. Det kan være skinke, pepperoni eller hvad du synes. Rul dejen sammen til en pølse (som til kanelsnegle) og skær den ud i ca. 2 cm. tykke skiver.
- De lægges på en bageplade med bagepapir og hæver i 15 minutter.
- Bag dine pizzasnegle ved 200 °C til de er gyldne - det tager ca. 15 minutter. Klik her og tænd det smarte minutur med indstillet bagetid.
Næringsindhold
Noter
Lad de færdigbagte pizzasnegle køle af. Derefter er de klar til at blive spist - nu eller i madpakken.
Du kan i øvrigt sagtens fryse pizzasneglene ned.
Kom med din kommentar