• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Burger & sandwich » Philly cheese steak sandwich opskrift
Philly cheese steak sandwich
Den klassiske og populære Philly cheese steak sandwich, der smager himmelsk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Philly cheese steak sandwich opskrift

Opdateret: 15. maj 2023 · Udgivet: 15. maj 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du den klassiske Philly cheese steak sandwich. En god og nem opskrift med brød, tynde skiver af bøf og masser af smag.

Philly cheese steak sandwich, der også er kendt som Philadelphia cheesesteak eller "steak and cheese", er en populær amerikansk sandwich, og her får du opskriften på den.

Den består grundlæggende af ciabattabrød, ost og bøf, og sidstnævnte må gerne være tynde steaks.

Se også: Kyllingesandwich med bacon og guacamole

Du kan dog bruge lige præcis de bøffer du synes, og det vigtigste er sådan set bare, at du skærer dem i tynde skiver, inden de kommes i din sandwich.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op til flere.

Mængden af de forskellige ingredienser kan varieres efter smag og behag.

Opskrift på Philly cheese steak sandwich

Philly cheese steak sandwich

Philly cheese steak sandwich

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 1 ciabattabrød delt, flækket
  • 300 gram bøf steaks, skåret i tynde skiver
  • 1 løg skåret i halve ringe
  • 0,5 teskefuld sukker
  • 1 peberfrugt skåret i tynde skiver
  • salt og friskkværnet peber
  • 0,5 teskefuld paprika
  • 0,5 teskefuld chilipulver
  • 0,5 teskefuld løgpulver
  • 0,5 teskefuld hvidløgspulver
  • 0,5 teskefuld timian tørret
  • 0,5 teskefuld merian tørret
  • 2 spiseskefulde olie til stegning
  • 4 skiver emmentaler tynde skiver
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til Philly cheese steak sandwich starter du med, at komme de tynde skiver kød, steaks i en skål.
  • Bland bøfferne godt med salt, friskkværnet peber, paprika, chili, løgpulver, hvidløgspulver, timian og merian. Vend det rundt med hænderne, så det er godt blandet.
  • Gør peberfrugter og løg klare.
  • Læg de flækkede, delte brød på en bageplade (både de underste og de nederste dele af brødet, med skærefladen opad) - så de er klar.
  • Tænd for ovnen på 225 grader varmluft.
  • Varm en pande godt op og kom olie på.
  • Kom kødet på og lad det brune, vend det og brun på den anden side. Steg i alt i 2-3 minutter. Tag det af panden.
  • Skru lidt ned og kom løg på, lad det stege til det bliver blødt og tilsæt så sukkeret. Når det begynder at blive gyldent, tilsættes peberfrugt, som steger med i nogle minutter.
  • Fordel halvdelen af kødet på underdelen af brødet, derefter løgblanding, så det sidste kød og slut af med lidt mere af løgblandingen.
  • Læg tynde skiver af emmentaler ovenpå og sæt pladen ind i den øverste del af ovnen.
  • Giv det ca. 4-5 minutter, til osten er smeltet og brødet blevet let ristet.
  • Tag ud og læg overdelen af brødet ovenpå.

Næringsindhold

Philly cheese steak sandwich
Mængde pr. portion
Kalorier
941
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
126
mg
42
%
Natrium
 
2442
mg
106
%
Kalium
 
745
mg
21
%
Kulhydrater
 
118
g
39
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
62
g
124
%
Vitamin A
 
3073
IU
61
%
Vitamin C
 
112
mg
136
%
Calcium
 
337
mg
34
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Philly cheese steak sandwich serveres straks, eventuelt sammen med en lækker tomatsalat. Velbekomme.

Se også: Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs

Se disse opskrifter:

  • Tortilla med hakket oksekød - nemme oksekødstortillas
  • Hjemmelavet Thousand Island dressing
  • Hjemmelavede melboller til suppe
  • Karamelsauce - hjemmelavet og vanedannende
  • Rabarbercrumble - skøn crumblekage med rabarber
  • Spidskål med bacon som tilbehør

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med aspargessalat

Nem aspargessalat med grønne asparges

billede med citronpasta

Citronpasta med kylling, nødder og ost

squashsalat med parmesan

Squashsalat med parmesan og pinjekerner

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

hjemmelavet tzatziki

Sådan laver du en græsk tzatziki

billede med butterfly kylling

Butterfly kylling - lækker, sprød og ovnstegt

billede med hasselback kartofler

Hasselback kartofler (de hasselbagte)

billede til braiseret kylling med skummende sauce

Braiseret kylling med skummende sauce

billede med røræg og scrambled eggs

Røræg - opskrift på scrambled eggs

billede til ovnbagte kartoffelbåde

Ovnbagte kartoffelbåde - nemme kartofler i ovn

billede med melonsalat

Lækker melonsalat med pinjekerner

billede med sommersalat

Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost

billede med hele panerede pandestegte rødspætter

Hele panerede pandestegte rødspætter

billede til opskrifter med kylling

Opskrifter med kylling - de 12 bedste kyllingeretter

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required