• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dessert » Karamelsauce - hjemmelavet og vanedannende
billede med hjemmelavet karamelsauce
En lækker og hjemmelavet karamelsauce, og den er stærkt vanedannende. Nyd den til os og andre desserter. Foto: iStock.com.

Karamelsauce - hjemmelavet og vanedannende

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 19. maj 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på hjemmelavet karamelsauce. En meget vanedannende karamelsovs til is og andre skønne desserter.

Elsker du karamelsauce, så skal du helt sikkert prøve denne fantastiske karamelsovs, der smager så englene synger.

Samtidig er den nem at lave, og den er aldeles fremragende til en hjemmelavet is og meget andet.

Ønskes en mørkere karamelsauce, kan du udskifte lys sirup med en mørk sirup.

Ønskes smag af saltkaramel kan du blot tilsætte havsalt, men husk at smage til.

Opskrift på karamelsauce

billede med hjemmelavet karamelsauce

Karamelsauce

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl piskefløde
  • 1 dl sukker
  • 1 dl lys sirup eller mørk sirup
  • 100 g smør
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Hjemmelavet karamelsauce: Kog fløde, sukker, sirup og halvdelen af smørret i en gryde.
  • Lad blandingen koge til den er blevet lidt tykkere og brunlig. Det tager ca. 10-15 minutter.
  • Hæld din karamelsovs op i en skål og rør det resterende smør i - i små stykker - og lad saucen køle af.
  • Kan opbevares i køleskab indtil brug, men tages ud før den skal spises, så den har stuetemperatur.

Næringsindhold

Karamelsauce
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige karamelsauce kan som sagtens laves god tid i forvejen, og så blot opbevares på køl.

Men tag karamelsovsen ud i god tid, så den kan nå at blive blød og lækker.

Se flere lækre desserter:

Tiramisu - italiensk dessert med ladyfingers

Gammeldags pandekager med nem pandekagedej

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

Brugerne har prøvet opskriften

Så blev karamel saucen prøvet og den var en MEGA hit. Jeg havde sviger familien på besøg, og til dessert lavede jeg hjemmelavet vaniljeis med karamelsauce. Har sjældent set dem spise så meget dessert. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal lave den! BH Cecilie.

Se disse opskrifter:

  • Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Opskrift på øllebrød lavet fra bunden
  • Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker
  • Opskrifter med hakket svinekød og fars
  • Sådan laver du grillet kylling på dåse

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

billede med mormor boller

Boller

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

billede til ungarsk kartoffelsuppe

Ungarsk kartoffelsuppe med paprika

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

billede med gastrik

Gastrik

billede til bagt æblekage med smuldredej

Bagt æblekage med smuldredej

Oksekød med sursød peberrodssauce

Oksekød med sursød peberrodssauce

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

billede til kringle med marcipan og chokolade

Kringle med marcipan og chokolade

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

billede med sprøde kyllingenuggets

Sprøde kyllingenuggets stegt på pande

billede med kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg - kogetid og temperatur

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required