Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Karamelsauce
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
2
dl
piskefløde
▢
1
dl
sukker
▢
1
dl
lys sirup
eller mørk sirup
▢
100
g
smør
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Hjemmelavet karamelsauce: Kog fløde, sukker, sirup og halvdelen af smørret i en gryde.
Lad blandingen koge til den er blevet lidt tykkere og brunlig. Det tager ca. 10-15 minutter.
Hæld din karamelsovs op i en skål og rør det resterende smør i - i små stykker - og lad saucen køle af.
Kan opbevares i køleskab indtil brug, men tages ud før den skal spises, så den har stuetemperatur.
Næringsindhold
Karamelsauce
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]