• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Pastasalat med kylling og grøntsager
et billede med pastasalat med kylling
En lækker og nem pastasalat med kylling, som også er lavet med masser af grøntsager. Pastasalaten er mættende og fin som aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pastasalat med kylling og grøntsager

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 17. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en god opskrift på pastasalat med kylling. Pastasalaten er nem at lave, og den indeholder masser af grøntsager. God som aftensmad.

Lav en lækker pastasalat med kylling til aftensmad, og alle i familien er glade.

Denne pastasalat laves med lidt stegt kylling og masser af grøntsager, og den mætter altså rigtig fint.

Opskriften er beregnet til fire personer, og man kan selv justere de enkelte mængder og ingredienser til efter smag og behag.

Opskrift på pastasalat med kylling

et billede med pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter skåret i mundrette stykker
  • olie til stegning
  • Wasabi/sesame krydderi fra Santa Maria, eller hvad du synes
  • Lidt paprika
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 150 g pasta kogt al dente i rigeligt, godt saltet vand, skyllet med koldt vand
  • 1 bdt. forårsløg i skiver
  • 1½ dl ærter optøede
  • 1 bdt. grønne asparges let dampede
  • ½ broccoli let dampet
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 100 g emmentaler i små tern

Dressing til pastasalat

  • 5 dl fromage frais
  • 2 ¼ spsk. rapsolie
  • 1-2 spsk. limesaft
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt rørsukker efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Steg kyllingestykkerne i lidt olie på en pande, tilsæt krydderier og vend godt rundt.
  • Steg til det er mørt og gennemstegt, stil til side og afkøl lidt. Kyllingebryst steges ca. 5-7 minutter på hver side, afhængig af tykkelse og varme.
  • Kog pasta, skyl med koldt vand, afdryp og vend med ganske lidt olie.
  • Dressing til pastasalat med kylling: Rør fromage frais med rapsolie, salt, friskkværnet peber og limesaft, smag til med lidt rørsukker.
  • Kom alle de skårne grønsager i en skål, tilsæt de afkølede pasta og afkølet kylling.
  • Hæld dressingen ved og vend din pastasalat med kylling og grøntsager godt rundt.

Næringsindhold

Pastasalat med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Pastasalat med kylling serveres straks, og her passer et stykke brød godt til.

Rester er fine til frokost eller madpakke dagen efter, da pastasalaten spises kold.

Se flere lækre pastaopskrifter:

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

Se disse opskrifter:

  • Spaghetti med mørbrad og bacon
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Spaghetti med kødboller og tomatsovs
  • Gulerodssalat med bolsjebeder

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med mojito cocktail

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

billede med madpandekager

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

billede med kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg - kogetid og temperatur

billede med lakseroulade med rejer

Lakseroulade - nem og lækker opskrift

mormorsalat mormordressing

Mormorsalat med ægte mormordressing

græsk gyros med kylling og tzatziki

Græsk gyros med kylling og tzatziki

billede til hjemmelavet stjerneskud med skaldyrsdressing

Hjemmelavet stjerneskud med skaldyrsdressing

samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

billede med rabarbercrumble

Rabarbercrumble - skøn crumblekage med rabarber

et billede med whiskysauce

Whiskysauce - uhyre nem sovs med whisky

billede med parisertoast og croque monsieur

Parisertoast - Croque Monsieur

billede til langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

rodfrugt biksemad med halloumi

Rodfrugt biksemad med halloumi

billede til Caprese salat med tomat og mozzarella

Caprese salat med tomat og mozzarella

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required