• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Pastasalat med kylling og grøntsager
et billede med pastasalat med kylling
En lækker og nem pastasalat med kylling, som også er lavet med masser af grøntsager. Pastasalaten er mættende og fin som aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pastasalat med kylling og grøntsager

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en god opskrift på pastasalat med kylling. Pastasalaten er nem at lave, og den indeholder masser af grøntsager. God som aftensmad.

Lav en lækker pastasalat med kylling til aftensmad, og alle i familien er glade.

Denne pastasalat laves med lidt stegt kylling og masser af grøntsager, og den mætter altså rigtig fint.

Opskriften er beregnet til fire personer, og man kan selv justere de enkelte mængder og ingredienser til efter smag og behag.

Opskrift på pastasalat med kylling

et billede med pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter skåret i mundrette stykker
  • olie til stegning
  • Wasabi/sesame krydderi fra Santa Maria, eller hvad du synes
  • Lidt paprika
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 150 g pasta kogt al dente i rigeligt, godt saltet vand, skyllet med koldt vand
  • 1 bdt. forårsløg i skiver
  • 1½ dl ærter optøede
  • 1 bdt. grønne asparges let dampede
  • ½ broccoli let dampet
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 100 g emmentaler i små tern

Dressing til pastasalat

  • 5 dl fromage frais
  • 2 ¼ spsk. rapsolie
  • 1-2 spsk. limesaft
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt rørsukker efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Steg kyllingestykkerne i lidt olie på en pande, tilsæt krydderier og vend godt rundt.
  • Steg til det er mørt og gennemstegt, stil til side og afkøl lidt. Kyllingebryst steges ca. 5-7 minutter på hver side, afhængig af tykkelse og varme.
  • Kog pasta, skyl med koldt vand, afdryp og vend med ganske lidt olie.
  • Dressing til pastasalat med kylling: Rør fromage frais med rapsolie, salt, friskkværnet peber og limesaft, smag til med lidt rørsukker.
  • Kom alle de skårne grønsager i en skål, tilsæt de afkølede pasta og afkølet kylling.
  • Hæld dressingen ved og vend din pastasalat med kylling og grøntsager godt rundt.

Næringsindhold

Pastasalat med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Pastasalat med kylling serveres straks, og her passer et stykke brød godt til.

Rester er fine til frokost eller madpakke dagen efter, da pastasalaten spises kold.

Se flere lækre pastaopskrifter:

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

Se disse opskrifter:

  • Spaghetti med mørbrad og bacon
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Spaghetti med kødboller og tomatsovs
  • Gulerodssalat med bolsjebeder

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med koldhævede boller

Koldhævede boller der hæves natten over i køleskabet

rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme

billede med pølsebrød og hotdogbrød

Hjemmebagte pølsebrød - nemme hotdogbrød

billede med espresso martini drink

Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

filodejskurve med rejer

Filodejskurve med tigerrejer

billede til hjemmelavet mørdej

Sådan laver du mørdej - nem opskrift

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

squashsalat med parmesan

Squashsalat med parmesan og pinjekerner

billede med Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

billede med lakseroulade med rejer

Lakseroulade - nem og lækker opskrift

billede med mazarinkage

Verdens bedste mazarinkage med kartofler og marcipan

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required