• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
Nakkekoteletter marineret i rødvin, som er gode at grille eller blot stege på en pande. Smager virkelig godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Opdateret: 20. apr 2022 · Udgivet: 20. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
FacebookPinterestMessengerEmailPrintSMS
Gå til opskrift

Sådan laver du nakkekoteletter marineret i rødvin. Koteletterne er gode at grille eller stege på pande, og kødet marineres i rødvin og hvidløg.

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter er nemme at lave, og du kan enten grille dem - eller stege dem på en pande.

Her marineres nakkekoteletterne i en skøn rødvinsmarinade, og gerne i mindst seks timer.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at justere til flere. Brug evt. knapperne under mængde i opskriftsboksen.

Opskrift på rødvinsmarinerede nakkekoteletter

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 4 nakkekoteletter

Rødvinsmarinade

  • 1 dl rødvin
  • 2 spsk. olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 2 fed hvidløg knust og hakket groft
  • Lidt rosmarin nåle af et par kviste frisk rosmarin, hakket
  • 1 skalotteløg i tynde ringe
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk alle ingredienserne til din rødvinsmarinade sammen, og hæld den i en frysepose.
  • Kom nakkekoteletter i posen, tryk luften ud af posen og bind en knude.
  • Massér rødvinsmarinaden godt ind i kødet og lad det marinere i mindst 6 timer, helst natten over. Jo længere tid kødet marineres, jo mere smag.
  • Tag koteletterne op af marinaden, drys med salt og friskkværnet peber og læg dem på en varm grill. Lad dem stege 5-6 minutter på hver side eller til de gennemstegte. Eller tilsvarende tid på en pande.

Næringsindhold

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter serveres straks, og her passer mange forskellige slags tilbehør til.

Du kan evt. servere koteletterne sammen med en pastasalat - eller prøv med flødekartofler.

Se flere lækre opskrifter:

Koteletter i fad med grønsager og ris

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Stegt spidskål - sådan steger du kål på panden
  • Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg
  • Tortilla med hakket oksekød - nemme oksekødstortillas
  • Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut
  • Sønderjysk grønlangkål med kartofler

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med grove pitabrød

Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)

bagt laksefilet med creme fraiche og dild

Bagt laksefilet med creme fraiche og dild

kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Tortilla med hakket oksekød og avocadosalsa

Tortilla med hakket oksekød - nemme oksekødstortillas

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

billede med lagkagehusets pebernødder

Opskrift på Lagkagehusets pebernødder

billede med citronpasta

Citronpasta med kylling, nødder og ost

billede til amerikanske pandekager opskrift

Amerikanske pandekager

filodejskurve med rejer

Filodejskurve med tigerrejer

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

tærte med bacon og broccoli

Tærte med bacon og broccoli

billede med marmorkage

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

løgsuppe med krydrede kødboller

Løgsuppe med krydrede kødboller

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required