• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
Nakkekoteletter marineret i rødvin, som er gode at grille eller blot stege på en pande. Smager virkelig godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Opdateret: 20. apr 2022 · Udgivet: 20. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 4 nakkekoteletter

Rødvinsmarinade

  • 1 dl rødvin
  • 2 spsk. olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 2 fed hvidløg knust og hakket groft
  • Lidt rosmarin nåle af et par kviste frisk rosmarin, hakket
  • 1 skalotteløg i tynde ringe
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk alle ingredienserne til din rødvinsmarinade sammen, og hæld den i en frysepose.
  • Kom nakkekoteletter i posen, tryk luften ud af posen og bind en knude.
  • Massér rødvinsmarinaden godt ind i kødet og lad det marinere i mindst 6 timer, helst natten over. Jo længere tid kødet marineres, jo mere smag.
  • Tag koteletterne op af marinaden, drys med salt og friskkværnet peber og læg dem på en varm grill. Lad dem stege 5-6 minutter på hver side eller til de gennemstegte. Eller tilsvarende tid på en pande.

Næringsindhold

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
FacebookPinterestMessengerEmailPrintSMS
Gå til opskrift

Sådan laver du nakkekoteletter marineret i rødvin. Koteletterne er gode at grille eller stege på pande, og kødet marineres i rødvin og hvidløg.

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter er nemme at lave, og du kan enten grille dem - eller stege dem på en pande.

Her marineres nakkekoteletterne i en skøn rødvinsmarinade, og gerne i mindst seks timer.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at justere til flere. Brug evt. knapperne under mængde i opskriftsboksen.

Opskrift på rødvinsmarinerede nakkekoteletter

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 4 nakkekoteletter

Rødvinsmarinade

  • 1 dl rødvin
  • 2 spsk. olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 2 fed hvidløg knust og hakket groft
  • Lidt rosmarin nåle af et par kviste frisk rosmarin, hakket
  • 1 skalotteløg i tynde ringe
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk alle ingredienserne til din rødvinsmarinade sammen, og hæld den i en frysepose.
  • Kom nakkekoteletter i posen, tryk luften ud af posen og bind en knude.
  • Massér rødvinsmarinaden godt ind i kødet og lad det marinere i mindst 6 timer, helst natten over. Jo længere tid kødet marineres, jo mere smag.
  • Tag koteletterne op af marinaden, drys med salt og friskkværnet peber og læg dem på en varm grill. Lad dem stege 5-6 minutter på hver side eller til de gennemstegte. Eller tilsvarende tid på en pande.

Næringsindhold

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter serveres straks, og her passer mange forskellige slags tilbehør til.

Du kan evt. servere koteletterne sammen med en pastasalat - eller prøv med flødekartofler.

Se flere lækre opskrifter:

Koteletter i fad med grønsager og ris

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Stegt spidskål - sådan steger du kål på panden
  • Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg
  • Tortilla med hakket oksekød - nemme oksekødstortillas
  • Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut
  • Sønderjysk grønlangkål med kartofler

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede med gulerodskage

Gulerodskage

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

billede med hjemmelavede hvidløgsflutes

Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute

Kalvegryde med squash og champignon

Nem kalvegryde med squash og champignon

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

billede til scones med eller uden chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

billede med eksotisk mørbrad

Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris

billede med linsesalat

Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg

billede til stegt spidskål

Stegt spidskål - sådan steger du kål på panden

billede med indbagte tigerrejer

Indbagte tigerrejer i butterdej

Italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen, rødvins-:flødesauce og rosenkålssalat

Italiensk lammesteg med rødvinssauce og rosenkålssalat

billede med jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe - lækker og cremet

billede med æbleflæsk

Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

billede med hindbærroulade

Lækker hindbærroulade på 20 minutter

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required