• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Lækker hindbærroulade på 20 minutter
billede med hindbærroulade
Verdens bedste hindbærroulade, der kan laves på blot 20 minutter. Rouladen rulles sammen med en god syltetøj eller marmelade, og så er den klar til kaffen. Du kan dog også lade rouladen hvile nogle timer, hvor den så sætter sig bedre. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker hindbærroulade på 20 minutter

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her er opskriften på den bedste hindbærroulade. Rouladen rulles med syltetøj eller marmelade, og den samlede tid er kun 20 minutter.

Verdens bedste hindbærroulade er en af de hurtigste kager at bage. Dejen røres hurtigt sammen, hvorefter den bages i ovnen i cirka 8-9 minutter.

Til sidst er det bare at rulle rouladen sammen med din yndlingsmarmelade eller syltetøj. Her kan du bruge lige hvad der passer dig, men til en hindbærroulade hører selvfølgelig hindbærmarmelade.

Opskriften giver en roulade, der passer til fire personer.

Opskrift på hindbærroulade

billede med hindbærroulade

Lækker hindbærroulade

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 3 æg
  • 130 g sukker
  • 130 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver med lidt top
  • 1 tsk. vaniljesukker med lidt top
  • 200 g hindbærmarmelade
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom æg og sukker i en skål og pisk det nu luftigt. Det tager et par minutter.
  • I en anden skål blander du hvedemel med bagepulver og vaniljesukker, og vender derefter melet ind i dejen indtil den er godt samlet og har en jævn masse. Dejen til hindbærroulade er lidt tynd i konsistensen, og sådan skal den være.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir, og hæld dejen ud på det. Med en dejskraber kan du lige glatte den lidt ud, så du har en stor firkant, der fylder næsten hele bagepladen. Hold dog fem centimeters afstand til kanterne.
  • Bag nu dejen i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft (220 grader almindelig luft), hvor den skal have cirka 8-9 minutter. Men hold øje med den, da den ikke må blive overbagt/for mørk.
  • Tag pladen ud af ovnen.
  • Læg et andet stykke bagepapir på køkkenbordet, og drys lidt sukker ud på det. Nu lægger du oversiden på den bagte dej ned mod sukkeret, og trykker let ned. Træk derefter bagepapiret af den bagte dej.
  • Smør hindbærmarmelade eller syltetøjud over kagen. Men du kan sagtens bruge blåbær, jordbær eller andre slags syltetøj eller marmelade.
  • Rul nu forsigtigt rouladen sammen, og pres den ganske let til. Læg din hindbærroulade med samlingen nedad.

Næringsindhold

Lækker hindbærroulade
Mængde pr. portion
Kalorier
433
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
123
mg
41
%
Natrium
 
132
mg
6
%
Kalium
 
119
mg
3
%
Kulhydrater
 
93
g
31
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
58
g
64
%
Protein
 
8
g
16
%
Vitamin A
 
178
IU
4
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
34
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigbagte hindbærroulade køles lidt af, hvorefter den kan spises.

Den bliver dog endnu bedre efter nogle timer, hvor rouladen har nået at sætte sig. Så du kan med fordel bage kagen dagen før brug.

Se flere skønne kageopskrifter:

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

Verdens bedste mazarinkage med kartofler og marcipan

Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær

Se disse opskrifter:

  • Madeleine - opskrift på franske småkager
  • Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær
  • Småkager med lakrids og tranebær
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)
  • Chokoladetærte med karamel og marcipan

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med cowboygryde med oksekød og chili

Cowboygryde med oksekød og chili

billede med bananmuffins

Bananmuffins med chokolade og kokos

billede med thousand island dressing

Hjemmelavet Thousand Island dressing

billede til bagte løg i ovn

Karamelliserede bagte løg i ovn - nem opskrift

billede med roastbeef i ovn

Roastbeef i ovn - gourmetsaltet og utrolig lækker

billede med gremolata

Gremolata - italiensk grøn sauce

hjemmelavet apple butter

Apple butter - opskrift på æblesmør

billede med havregrynsboller

Havregrynsboller - nemme morgenboller

et billede med whiskysauce

Whiskysauce - uhyre nem sovs med whisky

billede med saltindbagt svinemørbrad

Saltindbagt svinemørbrad - mørbrad i saltdej

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede med panerede koteletter

Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

billede til bagte kartoffelskiver med rejesalat

Bagte kartoffelskiver med rejesalat

billede til svinemørbrad med soja i ovn

Svinemørbrad med soja i ovn

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required