• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Verdens bedste kokostoppe med chokolade
verdens bedste kokostoppe med chokolade
Verdens bedste kokostoppe med chokolade, der er super nemme at lave. Og de smager himmelsk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Verdens bedste kokostoppe med chokolade

Opdateret: 26. apr 2023 · Udgivet: 26. apr 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook17PinterestMessengerEmailPrintSMS
17
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du verdens bedste kokostoppe med chokolade. En meget nem opskrift på lækre kokosmakroner, der kan laves med eller uden appelsin.

Kokostoppe er en lille, lækker og populær kage, hvor bunden dyppes i mørk chokolade.

Kagerne kaldes også for kokosmakroner, og du kan sagtens droppe chokoladen, hvis du synes det er for meget.

Se også: Lækre kokosmuffins med kakao

Kokostoppene er her lavet med revet appelsinskal, hvilket giver dem en super skøn smag. Det kan du dog også undlade, hvis du ønsker den mere rene smag af kokos.

Opskriften giver ca. 20 stk, hvilket selvfølgelig afhænger af hvor store du laver dem.

Opskrift på kokostoppe

verdens bedste kokostoppe med chokolade

Verdens bedste kokostoppe med chokolade

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 20 stk.

Ingredienser

  • 120 gram kokosmel
  • 90 gram sukker
  • 75 gram smør smeltet
  • 1 æg
  • 1 appelsin skal af 1 appelsin
  • 100 gram chokolade smeltet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til kokostoppe starter du med, at riste kokosmel lidt i ovnen. Men PAS PÅ!!! det bliver hurtigt (for) brunt.
  • Pisk smeltet smør og sukker godt sammen. Rør kokosmelet i og lad dejen afkøle i 5 minutter (IKKE mere) i køleskab.
  • Tilsæt æg og reven appelsinskal. Hvis massen ser lidt for våd ud (så toppe ikke kan formes) så tilsæt lidt mere kokosmel, men kun lige til massen bliver tilpas.
  • Form kokostoppe (jeg satte dem på med en dessertske og formede så toppene bagefter med fingrene) og sæt dem på bageplade.
  • Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader over- og undervarme i 9-10 minutter
  • Køl kokostoppene af på bagerist, og dyp dem så i smeltet chokolade.

Næringsindhold

Verdens bedste kokostoppe med chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
106
% Daglig værdi*
Fedt
 
6
g
9
%
Mættet fedt
 
4
g
25
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
16
mg
5
%
Natrium
 
41
mg
2
%
Kalium
 
52
mg
1
%
Kulhydrater
 
11
g
4
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
122
IU
2
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
8
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad chokoladen stivne på dine kokostoppe, hvorefter de er klar til servering.

Du kan opbevare dem i en lufttæt beholder.

Se også: Bananmuffins med chokolade og kokos

Se disse opskrifter:

  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Småkager med lakrids og tranebær
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)
  • Madeleine - opskrift på franske småkager

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede med bærtærte

Bærtærte med frosne eller friske bær

billede til spinatsalat med pære

Spinatsalat med pære - nem efterårssalat

billede med nemme og pandebagte fladbrød

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

billede med mojito cocktail

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon

Pasta med svampe, asparges og bacon

billede til risengrød i ovn

Opskrift på risengrød i ovn

squashlasagne

Squashlasagne - sund lasagne uden kød

billede til ovnbagte kartofler med majsmel

Ovnbagte kartofler med majsmel

Italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen, rødvins-:flødesauce og rosenkålssalat

Italiensk lammesteg med rødvinssauce og rosenkålssalat

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

rodfrugt biksemad med halloumi

Rodfrugt biksemad med halloumi

et billede til opskrifter med bacon

Opskrifter med bacon - lækre baconretter

billede af pandekager

Pandekager opskrift

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required