• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Supper » Karrysuppe med blomkål, broccoli, og peberfrugt
billede med karrysuppe
En lækker og hjemmelavet karrysuppe, der er tilpas krydret. Serveres med grøntsager. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Karrysuppe med blomkål, broccoli, og peberfrugt

Opdateret: 10. maj 2022 · Udgivet: 10. maj 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Få en lækker opskrift på hjemmelavet karrysuppe. En spicy, krydret og skøn suppe med karry, der tilberedes med masser af grøntsager.

Lav en skøn og spicy karrysuppe, der giver dig varmen.

En både nem og fantastisk suppe med karry i den rette mængde, og suppen serveres med forskellige grøntsager.

Det er en mættende ret, der samtidig er rimelig sund.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på karrysuppe

billede med karrysuppe

Spicy karrysuppe

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Suppe
Køkken: Asiatisk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 1 broccoli
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 1-1½ liter bouillon hønse- eller grøntsagsbouillon
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 spsk. karry
  • 1 spsk. grøn karrypasta
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tag lidt af blomkålen fra og del det i bitte små buketter, resten deles i grove stykker - gør det sammen med broccolien.
  • Ca. ¼ af hver peberfrugt tages fra og og skæres i små tern, resten skæres i grove tern.
  • Løg og hvidløg hakkes fint. Kom noget olivenolie i en rimelig stor gryde - gerne med stor bund og svits løg, hvidløg og de 3 spsk. karry.
  • Svits dem til de bliver gyldne og afgiver duft - rør i det hele tiden, så løgene ikke bliver brændte. Drys med salt, det gør, at de ikke brænder på så let.
  • Kom de snittede grøntsager i og svits dem, rør hele tiden.
  • Tilsæt bouillon, så det dækker ca. ¾ op ad grønsagerne, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Lad det koge op og tilsæt så kokosmælk (husk at ryste dåsen godt) og grøn karrypasta, der giver din karrysuppe den helt rigtige og spicy smag.
  • Skru ned og lad suppen simre, til blomkålen er mør.
  • Blend det til en glat karrysuppe, og smag suppen til.

Næringsindhold

Spicy karrysuppe
Mængde pr. portion
Kalorier
120
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige karrysuppe serveres rygende varm sammen med de gemte grøntsager.

Serveres også gerne med et lækkert stykke brød til.

Se flere lækre suppeopskrifter:

Blomkålssuppe med ristet blomkål

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

Tomatsuppe med bagte tomater og mascarpone

Se disse opskrifter:

  • Jordskokkesuppe - lækker og cremet
  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Ungarsk kartoffelsuppe med paprika
  • Spicy kyllingesuppe med mango topping
  • Suppe med tomater og champignon
  • Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til rødspætteruller med fyld

Rødspætteruller med fyld

billede til vaniljekranse opskrift

Sprøde vaniljekranse opskrift med sprøjtepose

billede til ferskensuppe med rejer og karry

Ferskensuppe med karry og rejer

billede med medister og medisterpølse

Medister

billede til gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

Kringle med pistacie og kanel-:marcipanfyld

Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

Gammeldaws kylling med skilt sovs

Gammeldaws kylling med skilt sovs

billede med jødekager

Jødekager - lækre småkager til jul

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

billede med cæsarsalat med kylling

Lækker cæsarsalat med kylling

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

billede med peachmelba bradepandekage

Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær

stegt rødkål med valnødder og tranebær

Stegt rødkål med valnødder og tranebær

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required