• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Grove pølsehorn med gulerødder
billede med grove pølsehorn med gulerødder
Grove pølsehorn med gulerødder er nemme at bage, og de er gode som et sundt mellemmåltid eller til madpakken. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grove pølsehorn med gulerødder

Opdateret: 8. jun 2022 · Udgivet: 8. jun 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tid: 2 timer t
Servings: 12 stk.

Ingredienser

  • 1 pakke pølser skåret i halve (eller hvilken slags pølser du nu har lyst til at bruge)
  • 25 g gær
  • 2 gulerødder groftrevne
  • 2½ dl vand håndvarmt, 37 grader
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1½ tsk. salt
  • 1 æg
  • 2 dl mel forskellige typer, jeg brugte: speltmel, rugmel, fuldkornsdurum og almindelig durum
  • 1,5 dl durummel fin
  • 4 dl hvedemel cirka mængde, prøv dig frem

Desuden

  • ketchup og en god sennep
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Hæld det håndvarme vand i en skål, smuldr gæren i og opløs det i vandet.
  • Tilsæt gulerødder, æg og olie - rør godt.
  • Tilsæt salt og de forskellige meltyper - vent med det almindelige hvedemel - rør godt med en træske.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, det er ikke sikkert at det hele skal bruges.
  • Hæld dejen ud på bordet og ælt det godt sammen, men brug endelig ikke mere mel, end at det lige netop slippe hænder og bord.
  • Læg dejen tilbage i skålen, dæk det til, stil det et lunt sted og lad det hæve i 1 time.
  • Tag dejen ud på bordet, slå det ned og tril det til en pølse.
  • Del pølsen i 12 stykker (eller hvor mange grove pølsehorn du nu skal bruge).
  • Rul hver stykke ud til en firkant.
  • Smør et lag ketchup og sennep på, læg pølsen på og fold sammen, tryk kanten godt til i den ene side. Skub pølsen, så den ligger midt i.
  • Sæt dine grove pølsehorn med gulerødder på en bageplade med bagepapir, dæk til og lad dem efterhæve i 15 minutter.
  • Brug en skarp kniv til lave små snit med på tværs.
  • Pensl med vand og bag i en forvarmet ovn ved 225 grader (jeg bager ikke med varmluft) i ca. 15-17 minutter.

Næringsindhold

Grove pølsehorn med gulerødder
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på grove pølsehorn med gulerødder. Sunde og lækre pølsehorn med groft mel og revne gulerødder. Gode til madpakken.

Bag de lækreste grove pølsehorn med gulerødder, og de er perfekte til madpakken eller til at fryse ned.

Du får 12 fantastiske pølsehorn af denne opskrift, og de er faktisk ganske nemme at bage.

Bemærk: Melmængden er kun cirka angivelse, jeg ved ikke præcist hvor meget jeg brugte. Når jeg bager brød, vejer jeg aldrig melet af, jeg bruger bare så meget, som dejen kan tage.

Du kan bruge hvad du har af mel. Du kan vælge at bruge kun hvedemel, bruge hvede- og grahamsmel eller blande hvad du har lyst til.

Jeg synes at det er sjovt at bruge flere forskellig typer mel i brød, men prøv dig frem. Det er ikke så svært.

Opskrift på grove pølsehorn med gulerødder

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tid: 2 timer t
Servings: 12 stk.

Ingredienser

  • 1 pakke pølser skåret i halve (eller hvilken slags pølser du nu har lyst til at bruge)
  • 25 g gær
  • 2 gulerødder groftrevne
  • 2½ dl vand håndvarmt, 37 grader
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1½ tsk. salt
  • 1 æg
  • 2 dl mel forskellige typer, jeg brugte: speltmel, rugmel, fuldkornsdurum og almindelig durum
  • 1,5 dl durummel fin
  • 4 dl hvedemel cirka mængde, prøv dig frem

Desuden

  • ketchup og en god sennep
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Hæld det håndvarme vand i en skål, smuldr gæren i og opløs det i vandet.
  • Tilsæt gulerødder, æg og olie - rør godt.
  • Tilsæt salt og de forskellige meltyper - vent med det almindelige hvedemel - rør godt med en træske.
  • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, det er ikke sikkert at det hele skal bruges.
  • Hæld dejen ud på bordet og ælt det godt sammen, men brug endelig ikke mere mel, end at det lige netop slippe hænder og bord.
  • Læg dejen tilbage i skålen, dæk det til, stil det et lunt sted og lad det hæve i 1 time.
  • Tag dejen ud på bordet, slå det ned og tril det til en pølse.
  • Del pølsen i 12 stykker (eller hvor mange grove pølsehorn du nu skal bruge).
  • Rul hver stykke ud til en firkant.
  • Smør et lag ketchup og sennep på, læg pølsen på og fold sammen, tryk kanten godt til i den ene side. Skub pølsen, så den ligger midt i.
  • Sæt dine grove pølsehorn med gulerødder på en bageplade med bagepapir, dæk til og lad dem efterhæve i 15 minutter.
  • Brug en skarp kniv til lave små snit med på tværs.
  • Pensl med vand og bag i en forvarmet ovn ved 225 grader (jeg bager ikke med varmluft) i ca. 15-17 minutter.

Næringsindhold

Grove pølsehorn med gulerødder
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De bagte grove pølsebrød køles af på en rist, hvorefter de kan fryses ned.

Du kan selvfølgelig også bage pølsehornene som helt almindelige pølsehorn, altså uden groft mel.

Se flere lækre opskrifter:

Koldhævede grovboller - nemme at bage

Klassiske boller fra mormor (de luftige hjemmebagte)

Lækkert gammeldags franskbrød - nem opskrift

Se disse opskrifter:

  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
  • Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg
  • Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Nutella cookies

Nutella cookies - lækre kager med Nutella

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

et billede med hjemmelavet lasagne

Lasagne

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

vildtragout gryderet med vildt

Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt

billede med hjemmelavede falafler

Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

luksus råkost salat

Luksus råkost salat med hvidkål

billede med chimichurri kylling grill

Chimichurri kylling til grill eller ovn

verdens bedste kokostoppe med chokolade

Verdens bedste kokostoppe med chokolade

Bradepandetærte med fars og fetaost

Bradepandetærte med fars og fetaost

billede med mazarintærte muffins

Mazarintærte muffins

billede til opskrift på klejner

Klejner - den bedste klejne opskrift til jul

billede med blomkålsris

Sådan laver du blomkålsris på 3 måder

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required