• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Grillet svinemørbrad med spicy rub
billede med grillet svinemørbrad
Grillet svinemørbrad, der laves med en spicy rub. Det giver en mørbrad med masser af smag. Foto: iStock.com.

Grillet svinemørbrad med spicy rub

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 25. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med grillet svinemørbrad

Grillet svinemørbrad

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Grillet svinemørbrad

  • 1 svinemørbrad afpudset

Dry rub

  • 1 spsk. spidskommen stødt
  • 1 tsk. røget paprika
  • 1 tsk. oregano tørret
  • 2 tsk. hvidløgspulver
  • 2 tsk. groft salt
  • 2 spsk. brun farin
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Afpuds svinemørbrad for sølvsene og fedt.
  • Bland alle ingredienserne til krydderiblandingen - din rub - sammen i en lille skål, sørg for at sukkeret er godt blandet i og at der ingen klumper er af brun farin.
  • Kom det hele i en frostpose og kom så den afpudsede mørbrad i.
  • Sørg for at krydderiblandingen bliver godt fordelt over hele mørbraden og gnid det godt ind i kødet.
  • Læg din mørbrad med rub i køleskabet, og lad den marinere natten over. Mindre kan gøre det, men jo længere tid, jo nere smag i den grillede mørbrad.
  • Grillet svinemørbrad: Tag kødet ud af posen og læg på en varm grill, lad den grille over direkte varme i ca. 15-20 minutter. Vend mørbraden tit, så den ikke brænder på (husk, at sukker brænder hurtigt!).

Næringsindhold

Grillet svinemørbrad
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
FacebookPinterestMessengerEmailPrintSMS
Gå til opskrift

Glæd dig til denne opskrift på grillet svinemørbrad med en spicy rub. En nem måde at grille mørbrad på, og den smager aldeles fremragende.

Grillet svinemørbrad er super nem aftensmad fra grillen, men det er en god ide at lade kødet marinere natten over.

Her skal kødet have selskab af en lækker rub, der giver en mørbrad på grill en super lækker smag.

Bemærk, at opskriften her er med en enkelt mørbrad til fire personer, men er I meget glade for kød skal du måske grille to svinemørbrad.

Opskrift på grillet svinemørbrad

billede med grillet svinemørbrad

Grillet svinemørbrad

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Grillet svinemørbrad

  • 1 svinemørbrad afpudset

Dry rub

  • 1 spsk. spidskommen stødt
  • 1 tsk. røget paprika
  • 1 tsk. oregano tørret
  • 2 tsk. hvidløgspulver
  • 2 tsk. groft salt
  • 2 spsk. brun farin
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Afpuds svinemørbrad for sølvsene og fedt.
  • Bland alle ingredienserne til krydderiblandingen - din rub - sammen i en lille skål, sørg for at sukkeret er godt blandet i og at der ingen klumper er af brun farin.
  • Kom det hele i en frostpose og kom så den afpudsede mørbrad i.
  • Sørg for at krydderiblandingen bliver godt fordelt over hele mørbraden og gnid det godt ind i kødet.
  • Læg din mørbrad med rub i køleskabet, og lad den marinere natten over. Mindre kan gøre det, men jo længere tid, jo nere smag i den grillede mørbrad.
  • Grillet svinemørbrad: Tag kødet ud af posen og læg på en varm grill, lad den grille over direkte varme i ca. 15-20 minutter. Vend mørbraden tit, så den ikke brænder på (husk, at sukker brænder hurtigt!).

Næringsindhold

Grillet svinemørbrad
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet svinemørbrad må gerne hvile i 5-10 minutter inden udskæring.

Derefter skæres i passende skiver. Serveres evt. med en dansk kartoffelsalat.

Se flere opskrifter med mørbrad:

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
  • Havregrynsboller - nemme morgenboller
  • Spaghetti med kødboller og tomatsovs
  • Gulerodssalat med bolsjebeder

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

billede til bagte løg i ovn

Karamelliserede bagte løg i ovn - nem opskrift

billede med bollerne

Bollerne - de bedste hjemmebagte

billede med nemme rabarbermuffins

Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber

billede med peachmelba bradepandekage

Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær

billede med blomkålspandekager

Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad

Lækker spinatburger med hjemmelavede grovfritter

Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo

billede til hjemmelavet stjerneskud med skaldyrsdressing

Hjemmelavet stjerneskud med skaldyrsdressing

billede med chokolademuffins

Chokolademuffins med kakao og chokolade

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

billede med frozen strawberry daiquiri

Frozen strawberry daiquiri cocktail opskrift

hjemmelavede croutoner

Croutoner - opskrift på sprøde brødcroutoner

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required