• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa
billede med bøf med spejlæg
Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa er en hurtig og nem ret til aftensmad, og det smager altså virkelig godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

Opdateret: 12. jun 2022 · Udgivet: 12. jun 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 350 g hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 løg skåret i skiver
  • 250 g champignon skåret i skiver
  • HP Sauce
  • salat efter eget valg
  • 1 bakke cherrytomater eller San Marzano tomater, skåret i tern
  • Lidt figenbalsamico
  • Lidt olivenolie
  • flagesalt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum blade, hakket
  • 2 æg
  • 2 skiver toast fuldkornstoast
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm lidt olie op på en pande og kom løg på, lad dem sautere lidt.
  • Når de er blevet bløde, tilsættes champignon og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Steg til væden fra champignon er fordampet. Stil til side.
  • Del det hakkede kød i to lige store portioner og form til to bøffer, krydr med salt og friskkværnet peber. Steg bøfferne i lidt olie, til de er som ønsket, ca. 4-5 minutter på hver side.
  • Bland tomater, figenbalsamico, olivenolie, salt, friskkværnet peber og basilikum sammen.
  • Spejl æggene - jeg spejler dem altid på begge sider, men gør som du har lyst til. Krydr dem med salt og friskkværnet peber.
  • Anretning af bøf med spejlæg: Rist brødet og læg på to tallerkner, kom salat ovenpå.
  • Fordel champignon-blanding ovenpå og kom HP Sauce ovenpå.
  • Flæk bøfferne og læg dem ovenpå, derefter spejlæg og slut af med tomatsalsa.

Næringsindhold

Bøf med spejlæg
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa. Det er en dejlig og lækkert ret til aftensmad, der er hurtig at lave.

Bøf med spejlæg på toastbrød er dejlig aftensmad, der ikke tager lang tid at lave.

Her toppes toastbrød med salat, en bøf, spejlæg og tomatsalsa, og det giver altså en lækker lille ret.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at gange op. Brug evt. knapperne under Antal i opskriftsboksen.

Opskrift på bøf med spejlæg

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 350 g hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 løg skåret i skiver
  • 250 g champignon skåret i skiver
  • HP Sauce
  • salat efter eget valg
  • 1 bakke cherrytomater eller San Marzano tomater, skåret i tern
  • Lidt figenbalsamico
  • Lidt olivenolie
  • flagesalt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum blade, hakket
  • 2 æg
  • 2 skiver toast fuldkornstoast
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm lidt olie op på en pande og kom løg på, lad dem sautere lidt.
  • Når de er blevet bløde, tilsættes champignon og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Steg til væden fra champignon er fordampet. Stil til side.
  • Del det hakkede kød i to lige store portioner og form til to bøffer, krydr med salt og friskkværnet peber. Steg bøfferne i lidt olie, til de er som ønsket, ca. 4-5 minutter på hver side.
  • Bland tomater, figenbalsamico, olivenolie, salt, friskkværnet peber og basilikum sammen.
  • Spejl æggene - jeg spejler dem altid på begge sider, men gør som du har lyst til. Krydr dem med salt og friskkværnet peber.
  • Anretning af bøf med spejlæg: Rist brødet og læg på to tallerkner, kom salat ovenpå.
  • Fordel champignon-blanding ovenpå og kom HP Sauce ovenpå.
  • Flæk bøfferne og læg dem ovenpå, derefter spejlæg og slut af med tomatsalsa.

Næringsindhold

Bøf med spejlæg
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Bøf med spejlæg serveres straks, og den udgør et fint lille måltid.

Se flere lækre madopskrifter:

Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

Millionbøf - dansk kødsovs med kartoffelmos

Se disse opskrifter:

  • Laks med bacon og pasta
  • Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden
  • Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Kalkungryde med grønne peberkorn

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

Helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

billede til kanelbrød med rosiner

Kanelbrød med rosiner (julebrød)

et billede med whiskysauce

Whiskysauce - uhyre nem sovs med whisky

Gammeldaws kylling med skilt sovs

Gammeldaws kylling med skilt sovs

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

billede med hjemmelavet aioli

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

billede med hjemmebagte burgerboller

Hjemmebagte burgerboller

samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

pizzabøffer med friske tomater og urter

Pizzabøffer med friske tomater og urter

billede med jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe - lækker og cremet

billede til hjemmelavet stjerneskud med skaldyrsdressing

Hjemmelavet stjerneskud med skaldyrsdressing

Sund peberfrugtsalat med tomat og agurk

et billede med t-bone steak

Sådan steger du en T-bone steak perfekt

billede med knækbrød

Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner

billede med pølsebrød og hotdogbrød

Hjemmebagte pølsebrød - nemme hotdogbrød

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required