• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Baconruller med tomatsauce og pasta
billede til baconruller med tomatsauce
Lækre baconruller, der serveres med tomatsauce og pasta eller ris. De nemme farsruller med bacon er skønne som aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Baconruller med tomatsauce og pasta

Opdateret: 15. sep 2022 · Udgivet: 15. sep 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav lækre baconruller med tomatsauce til aftensmad, og den nemme opskrift får du her. Baconrullerne serveres med pasta eller kogte ris.

Baconruller er skøn aftensmad, hvor ruller af fars pakkes ind i bacon og steges på panden.

Her er baconrullerne serveret sammen med en lækker og nem tomatsauce, og dertil hører kogt pasta eller kogt ris.

Retten er nem at lave, og opskriften er beregnet til fire personer med to ruller med bacon til hver.

Bemærk, at det hakkede svinekød sagtens kan udskiftes med hakket kylling eller oksekød.

Opskrift på baconruller

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

Baconruller

  • 400 g hakket svinekød
  • 3 spsk. rasp
  • 1 æg
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon i skiver
  • 1 håndfuld basilikum kan udelades

Tomatsauce

  • 2 skiver bacon skåret i tern
  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 1 ds. hakkede tomater
  • ½ tsk. sukker
  • 1 håndfuld basilikum hakket
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør en fast fars til dine baconruller. Du skal lave otte af denne portion. Frisk basilikum smager godt i farsen, men kan også udelades.
  • Form farsen til aflange "frikadeller" og rul en skive bacon omkring.
  • Steges på pande ca. 15-20 minutter ved middelvarme, vendes af og til så de bliver brune over det hele.
  • Til tomatsauce svitses bacon, løg og hvidløg.
  • De hakkede tomater tilsættes og det smages til med salt, friskkværnet peber og lidt sukker.
  • Når den har simret ca. 10 minutter tilsættes frisk basilikum og det varmes igennem.

Næringsindhold

Baconruller med tomatsauce og pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
551
% Daglig værdi*
Fedt
 
44
g
68
%
Mættet fedt
 
16
g
100
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
19
g
Kolesterol
 
149
mg
50
%
Natrium
 
1765
mg
77
%
Kalium
 
659
mg
19
%
Kulhydrater
 
10
g
3
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
27
g
54
%
Vitamin A
 
260
IU
5
%
Vitamin C
 
13
mg
16
%
Calcium
 
71
mg
7
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Baconruller med tomatsauce serveres sammen med pasta eller ris, og en lille spidskålssalat er også skøn til retten.

Se flere lækre retter

  • billede med farsbrød med bacon
    Farsbrød med bacon og BBQ sauce
  • billede til forloren hare med vildtsovs
    Forloren hare med lækker vildtsovs
  • billede med frikadeller
    Gammeldags frikadeller - nem opskrift med danskvand
  • billede med medister og medisterpølse
    Medister

Se disse opskrifter:

  • Bøf i folie med lækker sauce
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
  • Laks med bacon og pasta
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata
  • Beignetdej - nem frituredej med øl

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

øllebrød

Opskrift på øllebrød lavet fra bunden

billede til opskrifter med kartofler

Kartofler - lækre retter og opskrifter med kartoffel

billede med ciabatta

Ciabatta - italiensk brød med store huller

billede til Caprese salat med tomat og mozzarella

Caprese salat med tomat og mozzarella

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

Laksefrikadeller med grønsagsbiks

Laksefrikadeller med grønsagsbiks

Kardemommestænger med marcipan-remonce

Kardemommestænger med marcipan-remonce

billede med orangesnegle

Orangesnegle med appelsin og nougat

et billede med citronmåne hjemmebagt

Hjemmebagt citronmåne

Spinattærte med hvidløg og feta

Spinattærte med hvidløg og feta

billede til gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe

billede med pulled pork

Pulled pork - den bedste opskrift til ovn

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required