• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Urtepandekager med spejlæg og bacon
Urtepandekager med spejlæg og bacon
Lækre urtepandekager med spejlæg og bacon, der er en skøn ret til aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Urtepandekager med spejlæg og bacon

Del gerne opskriften:
Facebook7PinterestMessengerEmailPrintSMS
7
SHARES
Gå til opskrift

Prøv disse lækre urtepandekager med spejlæg og bacon, der er en virkelig skøn opskrift og ret til aftensmad. Nem at lave og den mætter godt.

Her er en skøn opskrift på urtepandekager med spejlæg og bacon, en lækker ret, som klart kan anbefales som en dejlig aftensmad.

Retten er nem at lave, men pas på du ikke får lavet urtepandekagerne for tykke.

Ellers er opskriften nem at gå til, og den er beregnet til to personer. Den er dog nem at gange op til flere.

Opskrift på urtepandekager

Urtepandekager med spejlæg og bacon

Urtepandekager med spejlæg og bacon

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 125 g boghvedemel
  • 1 æg
  • 1 spsk. olie
  • 1 nip salt
  • 150 g vand
  • ½ dl mælk
  • 1 bdt. purløg finthakket

Desuden

  • 75 g spinat frisk og skyllet
  • 2 spsk. balsamico
  • 4 æg
  • 50 g emmentaler revet
  • 6 skiver bacon
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk boghvedemel, salt, æg og olie sammen. Tilsæt vand og mælk, lidt ad gangen, mens der piskes. Pisk dejen helt glat.
  • Sæt den i køleskab i ½ time.
  • Rør purløg i, når den har hvilet.
  • Smelt lidt smør på en pande og bag dine urtepandekager, hold dem varme på en tallerken, under stanniol, til de skal serveres.
  • Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på køkkenrulle.
  • Spejl æggene på begge sider, så blommen ikke er alt for flydende, krydr dem med salt og friskkværnet peber.
  • Riv emmentaler.
  • Fordel spinat på to tallerkner og dryp med dadelbalsamico (eller lidt almindelig balsamico).
  • Fold et par pandekager og læg ovenpå, derefter bacon og de spejlede æg.

Næringsindhold

Urtepandekager med spejlæg og bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
564
% Daglig værdi*
Fedt
 
46
g
71
%
Mættet fedt
 
16
g
100
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
8
g
Enkelumættet fedt
 
19
g
Kolesterol
 
468
mg
156
%
Natrium
 
599
mg
26
%
Kalium
 
539
mg
15
%
Kulhydrater
 
7
g
2
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
29
g
58
%
Vitamin A
 
4464
IU
89
%
Vitamin C
 
12
mg
15
%
Calcium
 
363
mg
36
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdige urtepandekager drysses med den revne emmentaler og serveres straks som lækker aftensmad.

Eventuelt sammen med en lækker råkostsalat.

Se flere opskrifter

  • billede af pandekager
    Gammeldags pandekager med nem pandekagedej
  • billede med madpandekager
    Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker
  • billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld
    Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • billede med squashpandekager
    Squashpandekager - sunde pandekager med squash

Se disse opskrifter:

  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Svinemørbrad med soja i ovn
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce
  • Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan
  • Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

fyldte squash med oksekød

Fyldte squash

billede med verdens nemmeste bananpandekager

Bananpandekager

Rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon - nemt og lækkert tilbehør

forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

billede til pandebøf med kartoffelbåde

Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

billede med bærtærte

Bærtærte med frosne eller friske bær

billede med dark and stormy cocktail

Sådan laver du Dark and Stormy drink

billede med grillet culottesteg

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

billede med helstegt kylling i ovn

Helstegt kylling i ovn med stegetid og temperatur

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

billede med pølsebrød og hotdogbrød

Hjemmebagte pølsebrød - nemme hotdogbrød

billede til kokos og kokosnød

Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter

billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Tortellini salat med kylling og peberfrugt

billede med bagt blomkålssalat

Bagt blomkålssalat med lækker dressing

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required