• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Svinemørbrad med soja i ovn
billede til svinemørbrad med soja i ovn
Svinemørbrad med soja er nem at lave i enten ovn eller grill. Simpel og nem aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Svinemørbrad med soja i ovn

Opdateret: 10. jan 2023 · Udgivet: 13. sep 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook10PinterestMessengerEmailPrintSMS
10
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på svinemørbrad med soja i ovn. En meget nem og simpel opskrift på mørbrad til enten ovn eller grill.

Svinemørbrad med soja er en lækker ret til aftensmad, hvor kødet kan steges i ovn eller grilles.

Her får du en honning- og sojamarineret mørbrad, der er bedst efter et døgns marinering, men otte timer kan dog også gøre det.

Derefter er det blot at tilberede mørbraden i ovn eller grill.

Bemærk, at der her er lavet en hel svinemørbrad til fire personer, men er I meget sultne, skal du måske bruge to styks mørbrad.

Opskrift på svinemørbrad med soja

billede til svinemørbrad med soja i ovn

Svinemørbrad med soja

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 35 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. soja
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 spsk. honning flydende
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
  • Afpuds svinemørbraden og kom den i en frysepose.
  • Hæld marinaden ned til mørbraden, luk posen godt til og massér marinaden godt ind i kødet.
  • Læg din svinemørbrad med soja på køl i et døgn eller mindst 8 timer.
  • Tag mørbraden ud lidt før det skal tilberedes.
  • Læg den i et fad eller lav et lille folie fad og sæt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, alt afhængig af hvordan du ønsker mørbraden stegt.
  • Tag den sojamarinerede svinemørbrad ud og lad den trække i 5-10 minutter, pakket ind. Skær i skiver og server.

Næringsindhold

Svinemørbrad med soja
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
82
mg
27
%
Natrium
 
578
mg
25
%
Kalium
 
543
mg
16
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
0.3
g
1
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
28
g
56
%
Vitamin A
 
148
IU
3
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
14
mg
1
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigstegte svinemørbrad med soja serveres altså i passende skiver, og du kan evt. servere disse ovnbagte kartofler med parmesan til.

En brun sovs gør heller ingen skade her.

Se flere opskrifter med mørbrad

  • billede med eksotisk mørbrad
    Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
  • billede til hel svinemørbrad i ovn
    Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift
  • billede med luksus mørbradgryde
    Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
  • svinemørbrad i fad
    Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt
  • billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce
    Svinemørbrad med estragon- og flødesauce

Se disse opskrifter:

  • Oksekødsfad med kartofler
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs
  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Pasta a la creme med porre og laks

Pasta a la creme med porre og laks

billede med grissini

Grissini - opskrift på italienske brødstænger

fløjlsblød kartoffelmos

Kartoffelmos - lækker og luftig

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

billede med rosenkål og kogetid

Kogetid for rosenkål - sådan koges de perfekt

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

billede med hjemmelavet tiramisu

Tiramisu - italiensk dessert med ladyfingers

billede med pandestegt laks med citron- og flødesauce

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

et billede med gulerodskage

Gulerodskage

billede til pandebøf med kartoffelbåde

Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

knuste kartofler med hvidløgssmør

Knuste kartofler med hvidløgssmør

billede med medaljer kage

Medaljer - lækre kager med kakao

billede til langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required