• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Svinemørbrad med soja i ovn
billede til svinemørbrad med soja i ovn
Svinemørbrad med soja er nem at lave i enten ovn eller grill. Simpel og nem aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Svinemørbrad med soja i ovn

Del gerne opskriften:
Facebook10PinterestMessengerEmailPrintSMS
10
SHARES

Her er den bedste opskrift på svinemørbrad med soja i ovn. En meget nem og simpel opskrift på mørbrad til enten ovn eller grill.

Svinemørbrad med soja er en lækker ret til aftensmad, hvor kødet kan steges i ovn eller grilles.

Her får du en honning- og sojamarineret mørbrad, der er bedst efter et døgns marinering, men otte timer kan dog også gøre det.

Derefter er det blot at tilberede mørbraden i ovn eller grill.

Bemærk, at der her er lavet en hel svinemørbrad til fire personer, men er I meget sultne, skal du måske bruge to styks mørbrad.

Opskrift på svinemørbrad med soja

billede til svinemørbrad med soja i ovn

Svinemørbrad med soja

4.50 fra 2 brugere
Print Pin Kom i gang med opskriften
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 35 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. soja
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 spsk. honning flydende
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
  • Afpuds svinemørbraden og kom den i en frysepose.
  • Hæld marinaden ned til mørbraden, luk posen godt til og massér marinaden godt ind i kødet.
  • Læg din svinemørbrad med soja på køl i et døgn eller mindst 8 timer.
  • Tag mørbraden ud lidt før det skal tilberedes.
  • Læg den i et fad eller lav et lille folie fad og sæt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, alt afhængig af hvordan du ønsker mørbraden stegt.
  • Tag den sojamarinerede svinemørbrad ud og lad den trække i 5-10 minutter, pakket ind. Skær i skiver og server.

Næringsindhold

Svinemørbrad med soja
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
82
mg
27
%
Natrium
 
578
mg
25
%
Kalium
 
543
mg
16
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
0.3
g
1
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
28
g
56
%
Vitamin A
 
148
IU
3
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
14
mg
1
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigstegte svinemørbrad med soja serveres altså i passende skiver, og du kan evt. servere disse ovnbagte kartofler med parmesan til.

En brun sovs gør heller ingen skade her.

Se flere opskrifter med mørbrad

  • billede med eksotisk mørbrad
    Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
  • billede til hel svinemørbrad i ovn
    Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift
  • billede med luksus mørbradgryde
    Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
  • svinemørbrad i fad
    Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt
  • billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce
    Svinemørbrad med estragon- og flødesauce

Se disse opskrifter:

  • Oksekødsfad med kartofler
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs
  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Svinemørbrad med soja

Svinemørbrad med soja

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad (afpudset)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. soja
  • 3 fed hvidløg (knust og finthakket)
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 spsk. honning (flydende)

Equipment

  • Ovn
1
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
2
Afpuds svinemørbraden og kom den i en frysepose.
3
Hæld marinaden ned til mørbraden, luk posen godt til og massér marinaden godt ind i kødet.
4
Læg din svinemørbrad med soja på køl i et døgn eller mindst 8 timer.
5
Tag mørbraden ud lidt før det skal tilberedes.
6
Læg den i et fad eller lav et lille folie fad og sæt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter, alt afhængig af hvordan du ønsker mørbraden stegt.
7
Tag den sojamarinerede svinemørbrad ud og lad den trække i 5-10 minutter, pakket ind. Skær i skiver og server.

Håber du kunne lide opskriften. Giv den gerne din vurdering.

trin 1 of 7