• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Sprøde kyllingenuggets stegt på pande
billede med sprøde kyllingenuggets
Hjemmelavede og sprøde kyllingenuggets i ovn. De lækre stykker kylling vendes i knuste tortillachips. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sprøde kyllingenuggets stegt på pande

Opdateret: 21. apr 2022 · Udgivet: 21. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på sprøde kyllingenuggets på pande. De hjemmelavede nuggets paneres i tortillachips, og det gør dem super sprøde.

Sådan laver du sprøde kyllingenuggets på pande, og det er en ganske nem og hurtig opskrift.

For at sikre sprødheden i disse nuggets, er de vendt i knuste tortillachips, og det er smart.

Der er også tilsat lidt krydderi, så dine kyllingenuggets virkelig smager godt.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op. Brug eventuelt knapperne under mængde i opskriftsboksen.

Opskrift på sprøde kyllingenuggets

billede med sprøde kyllingenuggets

Sprøde kyllingenuggets

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter afpudset
  • tortillachips ca. en stor håndfuld, knuses
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. chipotlepulver eller røget paprika
  • 1 tsk. sød chilipulver
  • 1 tsk. oregano tørret
  • salt og friskkværnet peber
  • olie til stegning
  • 1 lime lidt limesaft
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom tortillachips i en frostpose og knus dem med en kødhammer eller en kagerulle. Hvor fint eller groft du knuser dem, er helt op til dig.
  • Bland krydderierne i. De giver dine nuggets en skøn smag.
  • Skær kyllingebrystfileter i mindre stykker.
  • Kom olie på en pande og varm det op ved middelvarme.
  • Vend kyllingestykkerne i de knuste, krydrede tortillachips og kom dem på panden.
  • Steg til dine kyllingenuggets er gennemstegt og ydersiden gylden, ca. 3 minutter på hver side.

Næringsindhold

Sprøde kyllingenuggets
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De stegte kyllingenuggets serveres straks, evt. sammen med en hjemmelavet guacamole eller tomatketchup.

Se flere lækre madopskrifter:

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Kyllingegryde med bacon og broccoli

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Pizzabøffer med friske tomater og urter

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

billede med Bacontærte med porrer og kartofler

Bacontærte med porrer og kartofler

billede med sweet potato fritter

Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte

et billede med vafler

Vafler - bedste opskrift en sprød vaffel

billede til scones med eller uden chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

billede med italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

billede til hurtig andesauce

Opskrift på nem og hurtig andesauce

ild i røret

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

billede med sauce bearnaise

Hjemmelavet sauce bearnaise, der altid bliver perfekt

et billede med citronmåne hjemmebagt

Hjemmebagt citronmåne

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

Spinattærte med hvidløg og feta

Spinattærte med hvidløg og feta

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required