• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Sprøde kyllingenuggets stegt på pande
billede med sprøde kyllingenuggets
Hjemmelavede og sprøde kyllingenuggets i ovn. De lækre stykker kylling vendes i knuste tortillachips. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sprøde kyllingenuggets stegt på pande

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på sprøde kyllingenuggets på pande. De hjemmelavede nuggets paneres i tortillachips, og det gør dem super sprøde.

Sådan laver du sprøde kyllingenuggets på pande, og det er en ganske nem og hurtig opskrift.

For at sikre sprødheden i disse nuggets, er de vendt i knuste tortillachips, og det er smart.

Der er også tilsat lidt krydderi, så dine kyllingenuggets virkelig smager godt.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op. Brug eventuelt knapperne under mængde i opskriftsboksen.

Opskrift på sprøde kyllingenuggets

billede med sprøde kyllingenuggets

Sprøde kyllingenuggets

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter afpudset
  • tortillachips ca. en stor håndfuld, knuses
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. chipotlepulver eller røget paprika
  • 1 tsk. sød chilipulver
  • 1 tsk. oregano tørret
  • salt og friskkværnet peber
  • olie til stegning
  • 1 lime lidt limesaft
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom tortillachips i en frostpose og knus dem med en kødhammer eller en kagerulle. Hvor fint eller groft du knuser dem, er helt op til dig.
  • Bland krydderierne i. De giver dine nuggets en skøn smag.
  • Skær kyllingebrystfileter i mindre stykker.
  • Kom olie på en pande og varm det op ved middelvarme.
  • Vend kyllingestykkerne i de knuste, krydrede tortillachips og kom dem på panden.
  • Steg til dine kyllingenuggets er gennemstegt og ydersiden gylden, ca. 3 minutter på hver side.

Næringsindhold

Sprøde kyllingenuggets
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De stegte kyllingenuggets serveres straks, evt. sammen med en hjemmelavet guacamole eller tomatketchup.

Se flere lækre madopskrifter:

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Kyllingegryde med bacon og broccoli

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Pizzabøffer med friske tomater og urter

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede til opskrifter med bacon

Opskrifter med bacon - lækre baconretter

et billede med lagkage med hindbær og makroner

Lækker lagkage med hindbær, makron og flødeskum

billede med varme hveder til bededag

Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

pandekager med oksekød og grøntsager

Pandekager med oksekød og grøntsager

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

billede med brunede kartofler

Brunede kartofler - brune sukkerkartofler

billede med ovnbagt græskar med bacon

Ovnbagt græskar med bacon

forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

suppe med tomater og champignon

Suppe med tomater og champignon

billede med creme brulee

Hjemmelavet creme brulee med sprødt sukkerlåg

billede med lørdagskylling a la butterflied

Lækker lørdagskylling a la butterflied

billede med frokostbrød

Frokostbrød med yoghurt og kerner

billede til scones med eller uden chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

Cocktailpølser med bacon, honning og chili

Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

billede med rabarbercrumble

Rabarbercrumble - skøn crumblekage med rabarber

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required