• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Sprøde kyllingenuggets stegt på pande
billede med sprøde kyllingenuggets
Hjemmelavede og sprøde kyllingenuggets i ovn. De lækre stykker kylling vendes i knuste tortillachips. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sprøde kyllingenuggets stegt på pande

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på sprøde kyllingenuggets på pande. De hjemmelavede nuggets paneres i tortillachips, og det gør dem super sprøde.

Sådan laver du sprøde kyllingenuggets på pande, og det er en ganske nem og hurtig opskrift.

For at sikre sprødheden i disse nuggets, er de vendt i knuste tortillachips, og det er smart.

Der er også tilsat lidt krydderi, så dine kyllingenuggets virkelig smager godt.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op. Brug eventuelt knapperne under mængde i opskriftsboksen.

Opskrift på sprøde kyllingenuggets

billede med sprøde kyllingenuggets

Sprøde kyllingenuggets

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter afpudset
  • tortillachips ca. en stor håndfuld, knuses
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. chipotlepulver eller røget paprika
  • 1 tsk. sød chilipulver
  • 1 tsk. oregano tørret
  • salt og friskkværnet peber
  • olie til stegning
  • 1 lime lidt limesaft
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom tortillachips i en frostpose og knus dem med en kødhammer eller en kagerulle. Hvor fint eller groft du knuser dem, er helt op til dig.
  • Bland krydderierne i. De giver dine nuggets en skøn smag.
  • Skær kyllingebrystfileter i mindre stykker.
  • Kom olie på en pande og varm det op ved middelvarme.
  • Vend kyllingestykkerne i de knuste, krydrede tortillachips og kom dem på panden.
  • Steg til dine kyllingenuggets er gennemstegt og ydersiden gylden, ca. 3 minutter på hver side.

Næringsindhold

Sprøde kyllingenuggets
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De stegte kyllingenuggets serveres straks, evt. sammen med en hjemmelavet guacamole eller tomatketchup.

Se flere lækre madopskrifter:

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Kyllingegryde med bacon og broccoli

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Pizzabøffer med friske tomater og urter

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med røræg og scrambled eggs

Røræg - opskrift på scrambled eggs

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

billede med havregrynsboller

Havregrynsboller - nemme morgenboller

spaghetti med kødsovs

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

billede med indbagt laks i spinat

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

billede med mos af søde kartofler

Mos af søde kartofler - den nemme opskrift

billede med stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret

billede med andesovs

Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce

billede med kartoffelroulade

Lækker kartoffelroulade med persillepesto

billede til Nutella Cheesecake Brownies

Nutella cheesecake brownies

billede til pandebøf med kartoffelbåde

Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required