• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Spinatsalat med pære - nem efterårssalat
billede til spinatsalat med pære
En nem og lækker spinatsalat med pære, der passer til mange forskellige retter. Salaten laves også med mozzarella og mandler. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Spinatsalat med pære - nem efterårssalat

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du en lækker spinatsalat med pære. Du får en god og nem opskrift på en rigtig efterårssalat med spinat. pærer og mozzarella.

Spinatsalat med pære er en rigtig skøn efterårssalat, der smager godt - og som kan serveres til mange forskellige retter.

I salaten anvendes babyspinat, og desuden bruges også mozzarella og saltede mandler. Mængderne kan man sagtens selv justere.

Opskriften er beregnet til fire personer med lidt salat til hver. Tilføj gerne lidt mere hvis der ønskes en større portion.

Opskrift på spinatsalat

billede til spinatsalat med pære

Spinatsalat med pære - nem efterårssalat

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 75 g babyspinat skyllet og slynget tør
  • 2 håndfulde vindruer halveret
  • 100 g mozzarella plukket i mindre stykker
  • 2 pærer udkernet og skåret i tynde skiver
  • 50 g mandler saltede, grofthakket
  • 5 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. citronsaft friskpresset
  • 1 tsk. honning flydende
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Snit spinat groft og læg det i et fad. Eller brug de hele spinatblade.
  • Fordel mozzarella ovenpå og derefter halverede druer og pærer i skiver.
  • Drys til sidst med de salte mandler.
  • Ryst eller rør ingredienserne til dressing sammen, og dryp det over din spinatsalat lige inden servering.

Næringsindhold

Spinatsalat med pære - nem efterårssalat
Mængde pr. portion
Kalorier
390
% Daglig værdi*
Fedt
 
30
g
46
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkelumættet fedt
 
17
g
Kolesterol
 
20
mg
7
%
Natrium
 
755
mg
33
%
Kalium
 
399
mg
11
%
Kulhydrater
 
26
g
9
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
17
g
19
%
Protein
 
9
g
18
%
Vitamin A
 
1975
IU
40
%
Vitamin C
 
13
mg
16
%
Calcium
 
191
mg
19
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige spinatsalat med pære serveres straks, og den er blandt andet andet fin til en culottesteg eller flæskesteg.

Se flere lækre salatopskrifter

  • mormorsalat mormordressing
    Mormorsalat med ægte mormordressing
  • billede med klassisk dansk kartoffelsalat
    Opskrift på klassisk dansk kartoffelsalat (kold)
  • billede med salat med kartofler og soltørrede tomater
    Salat med kartofler og soltørrede tomater
  • spidskålssalat
    Spidskålssalat med ærter og dressing
  • billede med tomatsalat med oliven
    Tomatsalat med oliven og mozzarella

Se disse opskrifter:

  • Gulerodssalat med bolsjebeder
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Lækker melonsalat med pinjekerner
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Figensalat - lækker salat med friske figner

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

Philly cheese steak sandwich

Philly cheese steak sandwich opskrift

billede til kringle med marcipan og chokolade

Kringle med marcipan og chokolade

billede med knækbrød

Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner

billede til kylling med hvidløg, chili og pasta

Kylling med hvidløg, chili og pasta

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

figensalat salat med friske figner

Figensalat - lækker salat med friske figner

billede med hjemmelavede hvidløgsflutes

Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute

et billede med chokoladekage

Chokoladekage

surdejsbrød opskrift

Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej

billede til frikadunser i karrysovs

Frikadunser i karrysovs med perlespelt

billede med grissini

Grissini - opskrift på italienske brødstænger

billede med Daim muffins med banan

Store Daim muffins med banan

billede med blomkål kogetid

Kogetid på blomkål - sådan koger du kålen perfekt

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required