• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Spinatsalat med pære - nem efterårssalat
billede til spinatsalat med pære
En nem og lækker spinatsalat med pære, der passer til mange forskellige retter. Salaten laves også med mozzarella og mandler. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Spinatsalat med pære - nem efterårssalat

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du en lækker spinatsalat med pære. Du får en god og nem opskrift på en rigtig efterårssalat med spinat. pærer og mozzarella.

Spinatsalat med pære er en rigtig skøn efterårssalat, der smager godt - og som kan serveres til mange forskellige retter.

I salaten anvendes babyspinat, og desuden bruges også mozzarella og saltede mandler. Mængderne kan man sagtens selv justere.

Opskriften er beregnet til fire personer med lidt salat til hver. Tilføj gerne lidt mere hvis der ønskes en større portion.

Opskrift på spinatsalat

billede til spinatsalat med pære

Spinatsalat med pære - nem efterårssalat

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 75 g babyspinat skyllet og slynget tør
  • 2 håndfulde vindruer halveret
  • 100 g mozzarella plukket i mindre stykker
  • 2 pærer udkernet og skåret i tynde skiver
  • 50 g mandler saltede, grofthakket
  • 5 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. citronsaft friskpresset
  • 1 tsk. honning flydende
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Snit spinat groft og læg det i et fad. Eller brug de hele spinatblade.
  • Fordel mozzarella ovenpå og derefter halverede druer og pærer i skiver.
  • Drys til sidst med de salte mandler.
  • Ryst eller rør ingredienserne til dressing sammen, og dryp det over din spinatsalat lige inden servering.

Næringsindhold

Spinatsalat med pære - nem efterårssalat
Mængde pr. portion
Kalorier
390
% Daglig værdi*
Fedt
 
30
g
46
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkelumættet fedt
 
17
g
Kolesterol
 
20
mg
7
%
Natrium
 
755
mg
33
%
Kalium
 
399
mg
11
%
Kulhydrater
 
26
g
9
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
17
g
19
%
Protein
 
9
g
18
%
Vitamin A
 
1975
IU
40
%
Vitamin C
 
13
mg
16
%
Calcium
 
191
mg
19
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige spinatsalat med pære serveres straks, og den er blandt andet andet fin til en culottesteg eller flæskesteg.

Se flere lækre salatopskrifter

  • mormorsalat mormordressing
    Mormorsalat med ægte mormordressing
  • billede med klassisk dansk kartoffelsalat
    Opskrift på klassisk dansk kartoffelsalat (kold)
  • billede med salat med kartofler og soltørrede tomater
    Salat med kartofler og soltørrede tomater
  • spidskålssalat
    Spidskålssalat med ærter og dressing
  • billede med tomatsalat med oliven
    Tomatsalat med oliven og mozzarella

Se disse opskrifter:

  • Gulerodssalat med bolsjebeder
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Lækker melonsalat med pinjekerner
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Figensalat - lækker salat med friske figner

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med indbagte tigerrejer

Indbagte tigerrejer i butterdej

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

hjemmelavet tzatziki

Sådan laver du en græsk tzatziki

billede til bagte kartoffelskiver med rejesalat

Bagte kartoffelskiver med rejesalat

pasta med kantareller og skinke

Pasta med kantareller og skinke

billede med medister og medisterpølse

Medister

billede med andeconfit - confit de canard

Confit de canard - lækker andeconfit

billede til nøddekage med chokolade

Nøddekage med chokolade

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

billede med braiseret oksebov

Braiseret oksebov med rødvinssauce som simreret

billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld

Majspandekager med kylling- og spinatfyld

billede til spaghetti med mørbrad

Spaghetti med mørbrad og bacon

billede med sojamarineret svinekød med grønsager

Sojamarineret svinekød med grøntsager

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

billede med kyllingekroketter som restemad

Kyllingekroketter - nem restemad

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required