Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Spinatsalat med pære - nem efterårssalat
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
10
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
75
g
babyspinat
skyllet og slynget tør
▢
2
håndfulde
vindruer
halveret
▢
100
g
mozzarella
plukket i mindre stykker
▢
2
pærer
udkernet og skåret i tynde skiver
▢
50
g
mandler
saltede, grofthakket
▢
5
spsk.
rapsolie
▢
2
spsk.
citronsaft
friskpresset
▢
1
tsk.
honning
flydende
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Snit spinat groft og læg det i et fad. Eller brug de hele spinatblade.
Fordel mozzarella ovenpå og derefter halverede druer og pærer i skiver.
Drys til sidst med de salte mandler.
Ryst eller rør ingredienserne til dressing sammen, og dryp det over din spinatsalat lige inden servering.
Næringsindhold
Spinatsalat med pære - nem efterårssalat
Mængde pr. portion
Kalorier
390
% Daglig værdi*
Fedt
30
g
46
%
Mættet fedt
5
g
31
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
7
g
Enkelumættet fedt
17
g
Kolesterol
20
mg
7
%
Natrium
755
mg
33
%
Kalium
399
mg
11
%
Kulhydrater
26
g
9
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
17
g
19
%
Protein
9
g
18
%
Vitamin A
1975
IU
40
%
Vitamin C
13
mg
16
%
Calcium
191
mg
19
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]