• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Pastaretter
billede til pasta med spidskål og bacon
Pasta med spidskål og bacon er en både hurtig nem pastaret, der også er rimelig fedtfattig. Her anvendes nemlig ikke fløde, men i stedet en creme fraiche. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pasta med spidskål og bacon

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Pasta med spidskål og bacon er en lækker pastaret, og den nemme opskrift får du her. En lidt fedtfattig ret uden fløde, men med creme fraiche.
  2. Opskrift på pasta med spidskål
  3. Pasta med spidskål og bacon
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere retter med pasta
5 fra 1 bruger

Pasta med spidskål og bacon er en lækker pastaret, og den nemme opskrift får du her. En lidt fedtfattig ret uden fløde, men med creme fraiche.

Pasta med spidskål og bacon er nem og hurtig aftensmad, og i denne pastaret indgår der heller ikke mange ingredienser.

Retten er sådan et twist af en af klassisk spaghetti carbonara, men fløden er blandt andet udskiftet med en creme fraiche. Hvilket gør pastaretten lidt lettere og mindre fed.

Du kan anvende pastapenne eller hvad du synes, og er du mere til fløde end creme fraiche, ja så bytter du bare ud. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pasta med spidskål

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 30 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g pasta efter eget valg
  • 1 lille spidskål
  • 1 stort løg hakket
  • 150 g bacon i tern
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 æg
  • 1 håndfuld parmesan gerne friskrevet
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum

Sådan gør du 

  • Svits løg og bacon, lad det dryppe af på køkkenrulle.
  • Skær spidskål i grove tern - skær stokken fra.
  • Rør creme fraiche med æg, friskrevet parmesan, salt og friskkværnet peber.
  • Kog pasta al dente i lidt mere vand end normalt.
  • Kom spidskål i pastavandet i de sidste minutter.
  • Hæld vandet fra og hæld løg-/baconblandingen i sammen med ægge-/osteblandingen.
  • Rør omhyggeligt i din pasta med spidskål og bacon til æggemassen begynder at stivne let.

Næringsindhold

Pasta med spidskål og bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
654
% Daglig værdi*
Fedt
 
22
g
34
%
Mættet fedt
 
8
g
50
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
66
mg
22
%
Natrium
 
923
mg
40
%
Kalium
 
927
mg
26
%
Kulhydrater
 
92
g
31
%
Kostfibre
 
9
g
38
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
23
g
46
%
Vitamin A
 
388
IU
8
%
Vitamin C
 
98
mg
119
%
Calcium
 
149
mg
15
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Pasta med spidskål og bacon serveres straks, og lige inden servering vendes basilikum i.

Et stykke nybagt ciabattabrød passer perfekt til.

Se flere retter med pasta

  • billede med one pot pasta
    One pot pasta - verdens nemmeste pastaret
  • billede til pasta med laks og grøntsager
    Pasta med laks og grøntsager
  • billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon
    Pasta med svampe, asparges og bacon
  • billede til pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål
    Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

Mere inspiration

  • pasta med squash og bacon
    Pasta med squash og bacon
  • Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta
    Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta
  • et billede med hjemmelavet lasagne
    Lasagne - nem opskrift på lasagne bolognese
  • pastafad med champignon, kylling og frisk spinat
    Pastafad med champignon, kylling og spinat 

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter
  • Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet
  • Glaserede perleløg - nem opskrift
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata

Inspiration til aftensmad

billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce

Svinemørbrad med estragon- og flødesauce

billede til forloren and med timiankartofler

Forloren and med timiankartofler

billede til kalvebøffer med kantareller og dijondressing

Kalvebøffer med kantareller og dijondressing

wraps med kylling, avocado, bacon og mango

Wraps med kylling, avocado, bacon og mango

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.