• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
pæresalat med tørrede tranebær
En nem og sund pæresalat med tørrede tranebær, der vendes med en skøn dressing. God til mange retter med kød. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing

Opdateret: 8. sep 2023 · Udgivet: 8. sep 2023 af Newyorker By Heart ·

pæresalat med tørrede tranebær

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Pæresalat

  • 100 g salat gerne blandede salatblade
  • 40 g tranebær tørrede
  • 2 pærer udkernet og skåret i tynde både
  • 1 lille rødløg halveret, tynde skiver

Dressing

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico gerne figenbalsamico
  • 1 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til pæresalat starter du med, at gøre de to pærer klar. Fjern kernehuset og skær dem i tynde både.
  • I en passende og fin salatskål kommes salat sammen med rødløg i skiver og tørrede tranebær.
  • Kom også pærerne ved og vend det forsigtigt sammen.
  • Rør dressingen sammen og smag den til.
  • Kom dressingen over pæresalaten lige inden servering. Vendes lidt rundt.

Næringsindhold

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
Mængde pr. portion
Kalorier
167
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Natrium
 
605
mg
26
%
Kalium
 
201
mg
6
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
314
IU
6
%
Vitamin C
 
13
mg
16
%
Calcium
 
21
mg
2
%
Jern
 
0.5
mg
3
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på en nem pæresalat med tørrede tranebær og en dejlig dressing. Denne salat med pærer passer til mange retter.

Pæresalat med tørrede tranebær er en klassisk og nem salat, der passer perfekt til virkelig mange retter.

Bedst er den selvfølgelig med danske pærer i sæson, men du kan sagtens lave den året rundt.

Dertil kommer en lækker dressing, der lige giver pæresalaten det ekstra pift.

Se også: Spidskålssalat med ærter og dressing

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pæresalat

pæresalat med tørrede tranebær

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Pæresalat

  • 100 g salat gerne blandede salatblade
  • 40 g tranebær tørrede
  • 2 pærer udkernet og skåret i tynde både
  • 1 lille rødløg halveret, tynde skiver

Dressing

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico gerne figenbalsamico
  • 1 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til pæresalat starter du med, at gøre de to pærer klar. Fjern kernehuset og skær dem i tynde både.
  • I en passende og fin salatskål kommes salat sammen med rødløg i skiver og tørrede tranebær.
  • Kom også pærerne ved og vend det forsigtigt sammen.
  • Rør dressingen sammen og smag den til.
  • Kom dressingen over pæresalaten lige inden servering. Vendes lidt rundt.

Næringsindhold

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
Mængde pr. portion
Kalorier
167
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Natrium
 
605
mg
26
%
Kalium
 
201
mg
6
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
314
IU
6
%
Vitamin C
 
13
mg
16
%
Calcium
 
21
mg
2
%
Jern
 
0.5
mg
3
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

Den sunde og lækre pæresalat med tørrede tranebær kan serveres til et utal af retter.

Prøv den eks. til kyllingefrikadeller, koteletter i fad med eller til en Forloren hare med lækker vildtsovs.

Se også: Lækker blomkålssalat med peberfrugt

Se disse opskrifter:

  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Lækker melonsalat med pinjekerner
  • Gulerodssalat med bolsjebeder

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

kylling caprese med mozzarella og tomat

Kylling caprese med mozzarella og tomat

herregårds smørkage

Herregårds smørkage med vaniljecreme

øllebrød

Opskrift på øllebrød lavet fra bunden

billede til pasta med laks og grøntsager

Pasta med laks og grøntsager

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

billede med cowboygryde med oksekød og chili

Cowboygryde med oksekød og chili

billede til æggekage i ovn

Æggekage i ovn med bacon og tomat

Æblekage med marcipancreme og kanel

Æblekage med marcipancreme og kanel

bagt kartoffelmos

Sådan laver du bagt kartoffelmos

Kalvegryde med squash og champignon

Nem kalvegryde med squash og champignon

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

ristede mandler med lakrids og chokolade

Ristede mandler med lakrids og chokolade

billede med Laks Walewska

Laks Walewska med kartoffelmos, sovs og rejer

Pasta med oksekød og citronfløde

Pasta med oksekød og citronfløde

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required