Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
10
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
Pæresalat
▢
100
g
salat
gerne blandede salatblade
▢
40
g
tranebær
tørrede
▢
2
pærer
udkernet og skåret i tynde både
▢
1
lille
rødløg
halveret, tynde skiver
Dressing
▢
3
spsk
olivenolie
▢
1
spsk
balsamico
gerne figenbalsamico
▢
1
tsk
sennep
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til pæresalat starter du med, at gøre de to pærer klar. Fjern kernehuset og skær dem i tynde både.
I en passende og fin salatskål kommes salat sammen med rødløg i skiver og tørrede tranebær.
Kom også pærerne ved og vend det forsigtigt sammen.
Rør dressingen sammen og smag den til.
Kom dressingen over pæresalaten lige inden servering. Vendes lidt rundt.
Næringsindhold
Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
Mængde pr. portion
Kalorier
167
% Daglig værdi*
Fedt
11
g
17
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.04
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
7
g
Natrium
605
mg
26
%
Kalium
201
mg
6
%
Kulhydrater
19
g
6
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
11
g
12
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
314
IU
6
%
Vitamin C
13
mg
16
%
Calcium
21
mg
2
%
Jern
0.5
mg
3
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]