• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg
billede med hvidløgsbrød
Lækre og nemme hvidløgsbrød, der er er perfekt til grillmad og andre retter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg

Opdateret: 20. jun 2022 · Udgivet: 20. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Få en super nem opskrift på hjemmelavet hvidløgsbrød. Nemme stykker brød med masser af smør og hvidløg, og det smager himmelsk godt.

Hjemmelavet hvidløgsbrød er noget af de mest lækre, og brødet er super nemt at lave.

Du flækker et ciabatta flute eller andet brød, og smører det med en lækker omgang kryddersmør. Selvfølgelig med hvidløg.

Opskrift på hvidløgsbrød

billede med hvidløgsbrød

Nemme hvidløgsbrød

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 flute ciabatta , halveret og så flækket på langs
  • 50 g smør blødt
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 spsk. rosmarin friske rosmarinnåle, finthakket
  • 4 spsk. basilikum finthakket
  • 1 tsk. oregano tørret
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Smør røres godt sammen med krydderurterne og det pressede hvidløg. Er du vild med hvidløg, kan du tilsætte et fed hvidløg mere til dit hvidløgsbrød.
  • Smøres på det flækkede flutes i de mængder du har samvittighed - og lyst - til.
  • Sættes i en 225 grader varm ovn til de er gyldne og sprøde.

Næringsindhold

Nemme hvidløgsbrød
Mængde pr. portion
Kalorier
355
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
0.4
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
27
mg
9
%
Natrium
 
633
mg
28
%
Kalium
 
31
mg
1
%
Kulhydrater
 
54
g
18
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
0.05
g
0
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
458
IU
9
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
30
mg
3
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hvidløgsbrød serveres straks. Nyd det.

Se flere lækre brødopskrifter:

Nemme pitabrød, der altid popper op

Lækkert gammeldags franskbrød - nem opskrift

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

Se disse opskrifter:

  • Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej
  • Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
  • Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • Grove pølsehorn med gulerødder
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

billede med hjemmelavet koldskål

Koldskål - nem og simpel opskrift med kærnemælk

ris med rosiner til suppe

Ris med rosiner til suppe

billede med havregrynsboller

Havregrynsboller - nemme morgenboller

billede med lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat med bacon og purløg

billede til tærte med skinke

Tærte med skinke og champignon

billede med hvidkålsrouletter

Nemme hvidkålsrouletter i ovn (kåldolmer)

billede med frozen strawberry daiquiri

Frozen strawberry daiquiri cocktail opskrift

billede til majs i mikroovn

Majs i mikroovn - den nemme guide

billede med grøn pesto

Grøn pesto med basilikum - nem opskrift

mormors koteletter i fad med champignon

Mormors koteletter i fad med champignon

billede med sammenkogt ret med skinkekød

Sammenkogt ret med skinkekød

gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

billede med andeconfit - confit de canard

Confit de canard - lækker andeconfit

hjemmelavet jordbæris

Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required