• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg
billede med hvidløgsbrød
Lækre og nemme hvidløgsbrød, der er er perfekt til grillmad og andre retter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Få en super nem opskrift på hjemmelavet hvidløgsbrød. Nemme stykker brød med masser af smør og hvidløg, og det smager himmelsk godt.

Hjemmelavet hvidløgsbrød er noget af de mest lækre, og brødet er super nemt at lave.

Du flækker et ciabatta flute eller andet brød, og smører det med en lækker omgang kryddersmør. Selvfølgelig med hvidløg.

Opskrift på hvidløgsbrød

billede med hvidløgsbrød

Nemme hvidløgsbrød

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 flute ciabatta , halveret og så flækket på langs
  • 50 g smør blødt
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 spsk. rosmarin friske rosmarinnåle, finthakket
  • 4 spsk. basilikum finthakket
  • 1 tsk. oregano tørret
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Smør røres godt sammen med krydderurterne og det pressede hvidløg. Er du vild med hvidløg, kan du tilsætte et fed hvidløg mere til dit hvidløgsbrød.
  • Smøres på det flækkede flutes i de mængder du har samvittighed - og lyst - til.
  • Sættes i en 225 grader varm ovn til de er gyldne og sprøde.

Næringsindhold

Nemme hvidløgsbrød
Mængde pr. portion
Kalorier
355
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
0.4
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
27
mg
9
%
Natrium
 
633
mg
28
%
Kalium
 
31
mg
1
%
Kulhydrater
 
54
g
18
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
0.05
g
0
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
458
IU
9
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
30
mg
3
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hvidløgsbrød serveres straks. Nyd det.

Se flere lækre brødopskrifter:

Nemme pitabrød, der altid popper op

Lækkert gammeldags franskbrød - nem opskrift

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

Se disse opskrifter:

  • Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej
  • Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
  • Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • Grove pølsehorn med gulerødder
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til cosmopolitan cocktail

Cosmopolitan cocktail - kendt fra Sex And The City

billede til hurtig andesauce

Opskrift på nem og hurtig andesauce

filodejskurve med rejer

Filodejskurve med tigerrejer

billede med makronsnitter

Gammeldags makronsnitter med marcipan

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

skinkestang

Skinkestang - butterdej med skinke

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

billede med pizzasauce pizzasovs

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

billede med farserede porrer

Farserede porrer - opskrift på indbagt porre

billede med sommersalat

Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost

pandekager med oksekød og grøntsager

Pandekager med oksekød og grøntsager

billede med nye kartofler i gryde

Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid

billede med helstegt kylling i ovn

Helstegt kylling i ovn med stegetid og temperatur

billede med focaccia

Italiensk focaccia brød - den nemme opskrift

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required