• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat
kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat
Lækre kyllingefrikadeller med spinat, der her er serveret sammen med en sund pastasalat. Nem og velsmagende aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en skøn opskrift på kyllingefrikadeller med spinat. De smagfulde kyllingedeller serveres sammen med en dejlig pastasalat.

Du skal prøve disse lækre kyllingefrikadeller, der laves med spinat. De smager altså fantastisk godt.

Kyllingedeller minder meget om de traditionelle frikadeller, men de er lettere i både konsistens og smag.

Her serveres kyllingedellerne sammen med en sund pastasalat, som du finder opskriften på længere nede.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingefrikadeller

kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Kyllingefrikadeller

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g hakket kylling
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket eller presset
  • 250 g spinat godt skyllet og dryppet af
  • 1 æg
  • 1 dl havregryn
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm en pande godt op - UDEN fedtstof - og kom spinaten på, sammen med det vand der hænger ved bladene.
  • Lad spinatbladene sautere hurtigt, til de falder sammen. Tag af varmen og lad det køle lidt af.
  • Kom alle ingredienserne til kyllingefrikadeller i en foodprocessor og kør til det hele er blandet sammen, og til spinaten er findelt.
  • Varm lidt olie op på en pande, form farsen til kyllingedeller og steg dem til de er gyldne på begge sider og gennemstegte.

Næringsindhold

Kyllingefrikadeller
Mængde pr. portion
Kalorier
288
% Daglig værdi*
Fedt
 
12
g
18
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
138
mg
46
%
Natrium
 
716
mg
31
%
Kalium
 
1048
mg
30
%
Kulhydrater
 
20
g
7
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
26
g
52
%
Vitamin A
 
5920
IU
118
%
Vitamin C
 
18
mg
22
%
Calcium
 
91
mg
9
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigstegte kyllingefrikadeller serveres sammen med en sød chilisauce - og gerne med denne sunde pastasalat:

300 g pastapenne
1 broccoli i små buketter
250 g cherrytomater, halverede
50 g soltørrede tranebær
1 glas sorte oliven, halveret
Dressing:
1 rødløg, finthakket
2 spsk. vand
2 spsk. hvidvinseddike
4 spsk. olivenolie
½ spsk. flydende honning
salt og friskkværnet peber

Kog pastaen til den er al dente i masser af godt saltet vand. I de sidste 2 minutter af kogetiden, tilsættes broccolibuketterne. Hæld vandet fra og skyl straks med koldt vand, lad det dryppe godt af.

Kom tomater, soltørede tranebær, oliven, pasta og broccoli i en skål. I en anden skål kommes det meget finthakkede rødløg, sammen med resten af ingredienserne til dressingen (se note), pisk det hele sammen og hæld det over pastasalaten. Vend det hele godt rundt og server.

Se flere opskrifter

  • billede med citronkylling i fad med kartofler
    Citronkylling i fad med kartofler
  • billede med kyllingefad med bacon
    Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella
  • billede med kyllingekroketter som restemad
    Kyllingekroketter - nem restemad
  • billede med kyllingelasagne
    Kyllingelasagne - lækker lasagne med kylling
  • billede med tikka masala
    Tikka masala kylling - lækker indisk ret

Se disse opskrifter:

  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta
  • Laks med bacon og pasta
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Svinemørbrad med soja i ovn

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med frosting

Sådan laver du frosting til dine kager

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

billede med grillet culottesteg

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

billede med sorte gryde gryderet

Den sorte gryde - gryderet med oksekød

brasede kartofler

Brasede kartofler - sådan laver du brasekartofler

et billede med langtidsstegt ribbensteg

Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer

billede med melonsalat

Lækker melonsalat med pinjekerner

laks med bacon og pasta

Laks med bacon og pasta

billede med chimichurri

Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika

billede til ungarsk kartoffelsuppe

Ungarsk kartoffelsuppe med paprika

et billede til panna cotta med hindbær

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

billede til grønkålssalat med æble

Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required