Kylling med hvidløg, chili og pasta er en lækker pastaret, og her får du den nemme opskrift, der er skøn til aftensmad med kyllingefilet.
Lav en lækker pastaret med kylling, hvidløg og chili, og det er altså en dejlig ret til aftensmad.
Pastaretten laves med kyllingebryst, der skæres i strimler, og smagen i retten kommer altså blandt andet fra hvidløg og chili.
Som pasta kan anvendes frisk pasta eller en tørret variant, og opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på kylling med hvidløg

Ingredienser
- 450 g kyllingebryst
- 6 fed hvidløg
- 4 forårsløg
- 2 røde peberfrugter
- 1 chili rød eller grøn
- 3 spsk. olivenolie
- 4 dl madlavningsfløde eller alm. fløde
- 1 tsk. sambal oelek
- 500 g pasta gerne en frisk pasta
- 100 g mozzarella
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skær kyllingefilet i strimler og vend det i en skål med 2 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber.
- Pres hvidløg og hak alle grøntsager fint.
- Opvarm olivenolie i en stor pande og svits hvidløg, forårsløg, peberfrugt og chili i ca. 10 minutter.
- Hæld grønsagerne over i en skål.
- Steg kyllingestykkerne på panden i ca. 5 minutter.
- Hæld kødet over i skålen med grønsager.
- Hæld fløde i panden, tilsæt Sambal Oelek og kog saucen ind i ca. 5 minutter.
- Kog pastaen al dente i rigeligt vand og masser af salt.
- Dræn den godt og hæld den tilbage i gryden.
- Tilsæt kyllingekød, grøntsager og flødesauce.
- Vend kylling med hvidløg og øvrige ingredienser godt rundt og tilsæt mozzarellaen. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Noter
Kylling med hvidløg og pasta serveres straks, og et stykke ciabatta eller focaccia passer perfekt til.
Se flere lækre pastaretter:
One pot pasta - verdens nemmeste pastaret
Kom med din kommentar