• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » Kylling med hvidløg, chili og pasta
billede til kylling med hvidløg, chili og pasta
Kylling med hvidløg, chili og pasta er en skøn pastaret til aftensmad, og den smager himmelsk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kylling med hvidløg, chili og pasta

Opdateret: 19. jul 2022 · Udgivet: 19. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Kylling med hvidløg, chili og pasta er en lækker pastaret, og her får du den nemme opskrift, der er skøn til aftensmad med kyllingefilet.

Lav en lækker pastaret med kylling, hvidløg og chili, og det er altså en dejlig ret til aftensmad.

Pastaretten laves med kyllingebryst, der skæres i strimler, og smagen i retten kommer altså blandt andet fra hvidløg og chili.

Som pasta kan anvendes frisk pasta eller en tørret variant, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling med hvidløg

billede til kylling med hvidløg, chili og pasta

Kylling med hvidløg, chili og pasta

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 6 fed hvidløg
  • 4 forårsløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 chili rød eller grøn
  • 3 spsk. olivenolie
  • 4 dl madlavningsfløde eller alm. fløde
  • 1 tsk. sambal oelek
  • 500 g pasta gerne en frisk pasta
  • 100 g mozzarella
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skær kyllingefilet i strimler og vend det i en skål med 2 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber.
  • Pres hvidløg og hak alle grøntsager fint.
  • Opvarm olivenolie i en stor pande og svits hvidløg, forårsløg, peberfrugt og chili i ca. 10 minutter.
  • Hæld grønsagerne over i en skål.
  • Steg kyllingestykkerne på panden i ca. 5 minutter.
  • Hæld kødet over i skålen med grønsager.
  • Hæld fløde i panden, tilsæt Sambal Oelek og kog saucen ind i ca. 5 minutter.
  • Kog pastaen al dente i rigeligt vand og masser af salt.
  • Dræn den godt og hæld den tilbage i gryden.
  • Tilsæt kyllingekød, grøntsager og flødesauce.
  • Vend kylling med hvidløg og øvrige ingredienser godt rundt og tilsæt mozzarellaen. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Kylling med hvidløg, chili og pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
699
% Daglig værdi*
Fedt
 
56
g
86
%
Mættet fedt
 
28
g
175
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
18
g
Kolesterol
 
205
mg
68
%
Natrium
 
1511
mg
66
%
Kalium
 
1127
mg
32
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
35
g
70
%
Vitamin A
 
4343
IU
87
%
Vitamin C
 
107
mg
130
%
Calcium
 
241
mg
24
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kylling med hvidløg og pasta serveres straks, og et stykke ciabatta eller focaccia passer perfekt til.

Se flere lækre pastaretter:

One pot pasta - verdens nemmeste pastaret

Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

Pastasalat med kylling og grøntsager

Se disse opskrifter:

  • Spaghetti med kødboller og tomatsovs
  • Citronpasta med kylling, nødder og ost
  • Spaghetti med mørbrad og bacon
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Laks med bacon og pasta
  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med butterfly kylling

Butterfly kylling - lækker, sprød og ovnstegt

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

brasede kartofler

Brasede kartofler - sådan laver du brasekartofler

gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

billede til nøddekage med chokolade

Nøddekage med chokolade

glaseret hamburgerryg

Sådan laver du glaseret hamburgerryg

stegt rødkål med valnødder og tranebær

Stegt rødkål med valnødder og tranebær

billede med maskeret blomkål

Maskeret blomkål - populær opskrift fra 1980erne

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

billede til vaniljekranse opskrift

Sprøde vaniljekranse opskrift med sprøjtepose

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

billede med osso buco

Osso buco - langtidsstegt i ovn med lækker sauce

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

billede med Sauce Populaire

Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required