Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kylling med hvidløg, chili og pasta
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Pastaretter
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
450
g
kyllingebryst
▢
6
fed
hvidløg
▢
4
forårsløg
▢
2
røde peberfrugter
▢
1
chili
rød eller grøn
▢
3
spsk.
olivenolie
▢
4
dl
madlavningsfløde
eller alm. fløde
▢
1
tsk.
sambal oelek
▢
500
g
pasta
gerne en frisk pasta
▢
100
g
mozzarella
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skær kyllingefilet i strimler og vend det i en skål med 2 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Pres hvidløg og hak alle grøntsager fint.
Opvarm olivenolie i en stor pande og svits hvidløg, forårsløg, peberfrugt og chili i ca. 10 minutter.
Hæld grønsagerne over i en skål.
Steg kyllingestykkerne på panden i ca. 5 minutter.
Hæld kødet over i skålen med grønsager.
Hæld fløde i panden, tilsæt Sambal Oelek og kog saucen ind i ca. 5 minutter.
Kog pastaen al dente i rigeligt vand og masser af salt.
Dræn den godt og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt kyllingekød, grøntsager og flødesauce.
Vend kylling med hvidløg og øvrige ingredienser godt rundt og tilsæt mozzarellaen. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Kylling med hvidløg, chili og pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
699
% Daglig værdi*
Fedt
56
g
86
%
Mættet fedt
28
g
175
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
18
g
Kolesterol
205
mg
68
%
Natrium
1511
mg
66
%
Kalium
1127
mg
32
%
Kulhydrater
17
g
6
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
11
g
12
%
Protein
35
g
70
%
Vitamin A
4343
IU
87
%
Vitamin C
107
mg
130
%
Calcium
241
mg
24
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]