• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Burger & sandwich » Hjemmelavet burger med kryddermayo
billede til hjemmelavet burger med kryddermayo
En lækker og hjemmelavet burger med bøf, tomater, kryddermayo og andet godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmelavet burger med kryddermayo

Opdateret: 15. aug 2022 · Udgivet: 15. aug 2022 af Newyorker By Heart ·

billede til hjemmelavet burger med kryddermayo

Hjemmelavet burger med kryddermayo

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 rødløg finthakkede
  • 4 skiver toastbrød uden skorper
  • 400 g hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
  • 1 æg let sammenpisket
  • 1 håndfuld parmesan

Kryddermayo

  • 4 tsk. mayonnaise gerne Hellmanns
  • 1 tsk. ketchup
  • 1 nip røget paprika
  • Lidt chipotle eller almindelig chilipulver

Desuden til burger

  • 4 skiver bacon stegt sprødt
  • 4 burgerboller
  • 4 salatblade skyllede og slyngede
  • 4 tomater skåret i skiver
  • Lidt syltede agurker skåret i skiver
  • 2 tsk. peberrod revet, kan udelades
  • 4 tsk. ketchup
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm lidt olie op på en pande, og sauter løgene, til de bliver bløde, men uden at de tager for meget farve. Lad dem køle helt af.
  • Blend brødskiver til krummer og kom dem i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Ælt farsen godt sammen med fingrene og form til 4 bøffer.
  • Læg dem på at fad der er smurt med lidt olivenolie, dryp lidt olivenolie over bøfferne og sæt dem i køleskab i mindst 1 time, så hænger de færdige bøffer til din burger bedre sammen.
  • Rør ingredienserne til kryddermayonnaisen sammen og stil til side.
  • Steg bøfferne på en grill eller i ovn. Burgerbøffer kan steges i ovnen på en bageplade ca. 3-4 minutter på hver side, hvis bøfferne er ca. 2 cm. tykke.
  • Når bøfferne er næsten færdige, steges bacon sprødt og lægges til afdrypning på køkkenrulle.
  • Flæk burgerbollerne og grill dem på begge sider på grillen.
  • Smør den underste del af burgerbollen med lidt af kryddermayonnaisen og læg så salatblade ovenpå.
  • Så bøf, smurt med lidt mere af kryddermayonnaisen, derpå bacon, tomat, syltede agurker og revet peberrod.
  • På den øverste del af burgerbollen kommen ketchup og den trykkes så ned ovenpå, som afslutning på burgeren.

Næringsindhold

Hjemmelavet burger med kryddermayo
Mængde pr. portion
Kalorier
629
% Daglig værdi*
Fedt
 
36
g
55
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
14
g
Kolesterol
 
134
mg
45
%
Natrium
 
1256
mg
55
%
Kalium
 
837
mg
24
%
Kulhydrater
 
46
g
15
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
1295
IU
26
%
Vitamin C
 
22
mg
27
%
Calcium
 
147
mg
15
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Den bedste opskrift på hjemmelavet burger med kryddermayo. Selvfølgelig med lækker bøf, salat, tomater, bacon og agurk. Du vil elske den.

Lav din egen burger fra bunden med denne nemme og skønne opskrift, som du bliver vild med.

En god og amerikansk burger, der selvfølgelig indeholder bøf af oksekød, gode burgerboller, tomat, bacon, agurk og en lækker kryddermayo.

Opskriften er beregnet til fire personer med en burger til hver. Velbekomme.

Opskrift på burger

billede til hjemmelavet burger med kryddermayo

Hjemmelavet burger med kryddermayo

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 rødløg finthakkede
  • 4 skiver toastbrød uden skorper
  • 400 g hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
  • 1 æg let sammenpisket
  • 1 håndfuld parmesan

Kryddermayo

  • 4 tsk. mayonnaise gerne Hellmanns
  • 1 tsk. ketchup
  • 1 nip røget paprika
  • Lidt chipotle eller almindelig chilipulver

Desuden til burger

  • 4 skiver bacon stegt sprødt
  • 4 burgerboller
  • 4 salatblade skyllede og slyngede
  • 4 tomater skåret i skiver
  • Lidt syltede agurker skåret i skiver
  • 2 tsk. peberrod revet, kan udelades
  • 4 tsk. ketchup
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm lidt olie op på en pande, og sauter løgene, til de bliver bløde, men uden at de tager for meget farve. Lad dem køle helt af.
  • Blend brødskiver til krummer og kom dem i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Ælt farsen godt sammen med fingrene og form til 4 bøffer.
  • Læg dem på at fad der er smurt med lidt olivenolie, dryp lidt olivenolie over bøfferne og sæt dem i køleskab i mindst 1 time, så hænger de færdige bøffer til din burger bedre sammen.
  • Rør ingredienserne til kryddermayonnaisen sammen og stil til side.
  • Steg bøfferne på en grill eller i ovn. Burgerbøffer kan steges i ovnen på en bageplade ca. 3-4 minutter på hver side, hvis bøfferne er ca. 2 cm. tykke.
  • Når bøfferne er næsten færdige, steges bacon sprødt og lægges til afdrypning på køkkenrulle.
  • Flæk burgerbollerne og grill dem på begge sider på grillen.
  • Smør den underste del af burgerbollen med lidt af kryddermayonnaisen og læg så salatblade ovenpå.
  • Så bøf, smurt med lidt mere af kryddermayonnaisen, derpå bacon, tomat, syltede agurker og revet peberrod.
  • På den øverste del af burgerbollen kommen ketchup og den trykkes så ned ovenpå, som afslutning på burgeren.

Næringsindhold

Hjemmelavet burger med kryddermayo
Mængde pr. portion
Kalorier
629
% Daglig værdi*
Fedt
 
36
g
55
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
14
g
Kolesterol
 
134
mg
45
%
Natrium
 
1256
mg
55
%
Kalium
 
837
mg
24
%
Kulhydrater
 
46
g
15
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
1295
IU
26
%
Vitamin C
 
22
mg
27
%
Calcium
 
147
mg
15
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige burger serveres straks. Evt. sammen med pommes frites.

Du kan i øvrigt også servere burgeren som en byg selv burger, hvor du blot stiller alle ingredienser på bordet, og så kan hver jo samle sin egen burger. Det er altid festligt.

Se flere opskrifter

  • billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole
    Kyllingesandwich med bacon og guacamole
  • big mac roulade burgerroulade
    Nem big mac roulade - lækker burger roulade
  • billede med parisertoast og croque monsieur
    Parisertoast - Croque Monsieur
  • billede med sloppy joe
    Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute
  • Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage
  • Laksefrikadeller med grønsagsbiks
  • Grissini - opskrift på italienske brødstænger

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til risalamande med kirsebærsauce

Risalamande

billede med osso buco

Osso buco - langtidsstegt i ovn med lækker sauce

ild i røret

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

dette billede er med hjemmelavede vandbakkelser der ikke falder sammen

Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen

billede med kartoffelklodser

Kartoffelklodser - kogte og smørstegte

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

billede med blomkål kogetid

Kogetid på blomkål - sådan koger du kålen perfekt

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede til pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

billede til pasta med tigerrejer og tomater

Pasta med tigerrejer og tomater

stegt rødkål med valnødder og tranebær

Stegt rødkål med valnødder og tranebær

billede med sprøde kyllingenuggets

Sprøde kyllingenuggets stegt på pande

billede med æbleskiver

Luftige æbleskiver med kærnemælk

billede med koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller - nemme at bage

billede med cæsarsalat med kylling

Lækker cæsarsalat med kylling

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required