• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Sovs og sauce » Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling
billede med sauce tartare
En lækker og hjemmelavet sauce tartare, der kan minde om en remoulade. Server den til fisk eller kylling. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

Opdateret: 20. jun 2022 · Udgivet: 20. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Sauce tartare er en kold sovs, som du blandt andet kan servere til fisk, skaldyr og kylling. Denne opskrift er med kapers og drueagurker.

Sauce tartare er oprindelig en kold, fransk sovs, som i dag nydes over hele verden.

Der findes forskellige opskrifter på den, og her er en opskrift a la Newyorker By Heart, der blandt andet laves med kapers og drueagurker.

Sauce tartare kan serveres til blandt andet fisk, skaldyr og kylling, og den er fremragende til paneret mad som eks. kyllingenuggets.

Opskrift på sauce tartare

billede med sauce tartare

Sauce tartare

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Sovs
Køkken: Fransk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 50 g mayonnaise
  • 50 g creme fraiche måske lidt mere
  • ½ rødløg finthakket
  • ¼ dl kapers hakket
  • 1 citron lidt fintrevet skal af 1 citron
  • 2 drueagurker syltede, meget finthakket
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål.
  • Bland øvrige ingredienser i, men hold lidt igen med saltet, fordi kapers også er saltede.
  • Smag din sauce tartare til, og lad den trække indtil den skal bruges.

Næringsindhold

Sauce tartare
Mængde pr. portion
Kalorier
119
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.02
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
5
mg
2
%
Natrium
 
1071
mg
47
%
Kalium
 
29
mg
1
%
Kulhydrater
 
4
g
1
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
65
IU
1
%
Vitamin C
 
6
mg
7
%
Calcium
 
12
mg
1
%
Jern
 
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige sauce tartare kan opbevares på køl indtil brug.

Se flere lækre opskrifter:

Karrysovs - opskrift på Danmarks bedste karrysauce

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

Hjemmelavet Thousand Island dressing

Se disse opskrifter:

  • Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika
  • Sojamarinade med honning til kylling og svinekød
  • Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs
  • Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs
  • Sådan laver du mørdej - nem opskrift
  • Pizzasnegle - nem opskrift til madpakken

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til lammekoteletter med chili og sorte oliven

Lammekoteletter med chili og sorte oliven

billede med blomkålskarry

Blomkålskarry med gulerødder og spinat

billede til opskrifter med kylling

Opskrifter med kylling - de 12 bedste kyllingeretter

billede med tikka masala

Tikka masala kylling - lækker indisk ret

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

pandekager med oksekød og grøntsager

Pandekager med oksekød og grøntsager

billede med rødbedesuppe

Nem rødbedesuppe - russisk borsjtj 

Sund peberfrugtsalat med tomat og agurk

billede med kanelsneglekage

Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel

et billede til panna cotta med hindbær

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

billede til gryderetter

Gryderetter - de bedste opskrifter på mad i gryde

billede med sojamarinade

Sojamarinade med honning til kylling og svinekød

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

butterdejsstang

Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required