• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Sovs og sauce » Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling
billede med sauce tartare
En lækker og hjemmelavet sauce tartare, der kan minde om en remoulade. Server den til fisk eller kylling. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Sauce tartare er en kold sovs, som du blandt andet kan servere til fisk, skaldyr og kylling. Denne opskrift er med kapers og drueagurker.

Sauce tartare er oprindelig en kold, fransk sovs, som i dag nydes over hele verden.

Der findes forskellige opskrifter på den, og her er en opskrift a la Newyorker By Heart, der blandt andet laves med kapers og drueagurker.

Sauce tartare kan serveres til blandt andet fisk, skaldyr og kylling, og den er fremragende til paneret mad som eks. kyllingenuggets.

Opskrift på sauce tartare

billede med sauce tartare

Sauce tartare

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Sovs
Køkken: Fransk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 50 g mayonnaise
  • 50 g creme fraiche måske lidt mere
  • ½ rødløg finthakket
  • ¼ dl kapers hakket
  • 1 citron lidt fintrevet skal af 1 citron
  • 2 drueagurker syltede, meget finthakket
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål.
  • Bland øvrige ingredienser i, men hold lidt igen med saltet, fordi kapers også er saltede.
  • Smag din sauce tartare til, og lad den trække indtil den skal bruges.

Næringsindhold

Sauce tartare
Mængde pr. portion
Kalorier
119
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.02
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
5
mg
2
%
Natrium
 
1071
mg
47
%
Kalium
 
29
mg
1
%
Kulhydrater
 
4
g
1
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
65
IU
1
%
Vitamin C
 
6
mg
7
%
Calcium
 
12
mg
1
%
Jern
 
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige sauce tartare kan opbevares på køl indtil brug.

Se flere lækre opskrifter:

Karrysovs - opskrift på Danmarks bedste karrysauce

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

Hjemmelavet Thousand Island dressing

Se disse opskrifter:

  • Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika
  • Sojamarinade med honning til kylling og svinekød
  • Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs
  • Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs
  • Sådan laver du mørdej - nem opskrift
  • Pizzasnegle - nem opskrift til madpakken

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med sheperds pie

Sheperds pie - kødtærte med kartoffelmos

billede med grillet kylling på dåse

Sådan laver du grillet kylling på dåse

et billede med boller i karry og grøntsager

Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

billede med indbagt laks i spinat

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

billede med dark and stormy cocktail

Sådan laver du Dark and Stormy drink

billede med citronkylling i fad med kartofler

Citronkylling i fad med kartofler

billede til italienske kødboller med pastasalat

Italienske kødboller med pastasalat

billede med grilled cheese sandwich

Grilled cheese sandwich - ostesandwich

ild i røret

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

billede med klatkager

Opskrift på de bedste klatkager af risengrød

billede med mos af søde kartofler

Mos af søde kartofler - den nemme opskrift

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required