Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Sauce tartare
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Sovs
Køkken:
Fransk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
50
g
mayonnaise
▢
50
g
creme fraiche
måske lidt mere
▢
½
rødløg
finthakket
▢
¼
dl
kapers
hakket
▢
1
citron
lidt fintrevet skal af 1 citron
▢
2
drueagurker
syltede, meget finthakket
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål.
Bland øvrige ingredienser i, men hold lidt igen med saltet, fordi kapers også er saltede.
Smag din sauce tartare til, og lad den trække indtil den skal bruges.
Næringsindhold
Sauce tartare
Mængde pr. portion
Kalorier
119
% Daglig værdi*
Fedt
11
g
17
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.02
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
5
mg
2
%
Natrium
1071
mg
47
%
Kalium
29
mg
1
%
Kulhydrater
4
g
1
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
1
g
1
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
65
IU
1
%
Vitamin C
6
mg
7
%
Calcium
12
mg
1
%
Jern
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]