• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Drinks og drikke » Sådan laver du Dark and Stormy drink
billede med dark and stormy cocktail
Dark and Stormy er en klassisk cocktail, der består af mørk rom, Ginger Beer og lime. Foto: iStock.com.

Sådan laver du Dark and Stormy drink

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Dark and Stormy er en populær drink med mørk rom og Ginger Beer. Her får du den rigtige opskrift på en vaskeægte klassiker.

Lav en skøn Dark and Stormy cocktail, og denne drink er til dig, der både elsker rom og Ginger Beer.

Det er nemlig en drink, der grundlæggende laves af mørk rom og Ginger Beer, men der skal også lidt lime til en rigtig Dark 'n' Stormy.

Opskrift på Dark and Stormy

billede med dark and stormy cocktail

Sådan laver du Dark and Stormy drink

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Drinks og drikke
Køkken: Amerikansk
Tid: 3 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • 4 cl. mørk rom
  • 2 cl. limesaft friskpresset
  • 12 cl. Ginger Beer
  • 1 lime
  • isterninger
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Dark and Stormy laves bedst i et highball glas, men brug hvad du har.
  • Start med at komme isterninger i glasset.
  • Hæld så mørk rom og friskpresset limesaft .
  • Rør rundt så rom og limesaft blandes.
  • Top med Ginger Beer.
  • Pynt din cocktail med et par både lime. Husk de skal være økologiske.

Næringsindhold

Sådan laver du Dark and Stormy drink
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Dark and Stormy serveres straks.

Mængden af alkohol kan selvfølgelig justeres efter ønske.

Se flere lækre drinksopskrifter:

Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på hjemmelavet oliventapenade
  • Gammeldags makronsnitter med marcipan
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Moscow Mule cocktail med vodka og ginger beer

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

kærnemælksfromage opskrift

Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk

billede med sauce tartare

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

pasta med squash og bacon

Pasta med squash og bacon

billede med sojamarineret svinekød med grønsager

Sojamarineret svinekød med grøntsager

gratinerede svinekoteletter

Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

billede med hvidkålsrouletter

Nemme hvidkålsrouletter i ovn (kåldolmer)

bagte kartofler bagekartofler

Sådan laver du bagte kartofler af bagekartofler

billede med medister og medisterpølse

Medister

billede med hjemmelavet karamelsauce

Karamelsauce - hjemmelavet og vanedannende

billede med one pot pasta

One pot pasta - verdens nemmeste pastaret

billede med stuvet spidskål

Stuvet spidskål i en lidt mere sund opskrift

Wok med skinke og mangochutney

Wok med skinke og mangochutney

pandekager med oksekød og grøntsager

Pandekager med oksekød og grøntsager

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required