Her får du en skøn opskrift på rød karry suppe med mango og kylling. Suppen er både mættende og godt krydret, og den bliver du vild med.
Rød karry suppe med mango og kylling er en helt fantastisk suppe, som du helt sikkert bliver fuldstændig vild med.
Suppen laves blandt andet med rød karrypasta, som du kan købe i glas i dit supermarked, og dertil kommer kylling, mango og flere andre lækre ingredienser.
Den røde karrysuppe blendes, og opskriften er beregnet til fire personer som et måltid, da den er meget mættende.
Opskrift på rød karry suppe

Ingredienser
- 1 løg finthakket
- 3 fed hvidløg finthakket
- 500 g kyllingefilet
- 3 tsk. rød karrypasta
- 1 rød chili finthakket
- 2 spsk. olie
- 1 liter hønsebouillon
- 2 grønne peberfrugter
- 3 gulerødder groft skårne
- 1 dåse kokosmælk
- 1 stor kartoffel groft skåret
- 1 mango
- 160 g ris koges og serveres til suppen
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær kyllingefileter i halve.
- Varm lidt olie op i en gryde og når det er varmt svitses karrypasta, løg, hvidløg og chili.
- Når det er svitset lidt, tilsættes kyllingestykkerne, de skal gerne tage lidt farve (brunes).
- Tilsæt kartoffel, gulerødder og peberfrugt.
- Kom bouillon og kokosmælk ved, krydr med salt og friskkværnet peber, læg låg på og lad det småkoge i 30 minutter.
- Tag kyllingestykkerne op og skær dem i små tern/strimler.
- Suppen og grønsagerne blendes til en glat suppe og hæld så din rød karry suppe tilbage i gryden.
- Smag den til med salt, friskkværnet peber og evt. mere karrypasta.
- Skræl mango og skær kødet fri fra stenen. Skær frugtkødet i små tern og kom det i suppen sammen med kyllingekødet.
Næringsindhold
Noter
Rød karry suppe med mango og kylling serveres straks sammen med kogte ris og et stykke naan brød.
Kom med din kommentar