• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Supper » Rød karry suppe med mango og kylling
billede til rød karry suppe med mango og kylling
Rød karry suppe med mango og kylling er en lækker og velsmagende suppe, der nok skal give dig varmen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Rød karry suppe med mango og kylling

Opdateret: 28. sep 2022 · Udgivet: 28. sep 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en skøn opskrift på rød karry suppe med mango og kylling. Suppen er både mættende og godt krydret, og den bliver du vild med.

Rød karry suppe med mango og kylling er en helt fantastisk suppe, som du helt sikkert bliver fuldstændig vild med.

Suppen laves blandt andet med rød karrypasta, som du kan købe i glas i dit supermarked, og dertil kommer kylling, mango og flere andre lækre ingredienser.

Den røde karrysuppe blendes, og opskriften er beregnet til fire personer som et måltid, da den er meget mættende.

Opskrift på rød karry suppe

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Suppe
Køkken: Asiatisk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 500 g kyllingefilet
  • 3 tsk. rød karrypasta
  • 1 rød chili finthakket
  • 2 spsk. olie
  • 1 liter hønsebouillon
  • 2 grønne peberfrugter
  • 3 gulerødder groft skårne
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 stor kartoffel groft skåret
  • 1 mango
  • 160 g ris koges og serveres til suppen
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skær kyllingefileter i halve.
  • Varm lidt olie op i en gryde og når det er varmt svitses karrypasta, løg, hvidløg og chili.
  • Når det er svitset lidt, tilsættes kyllingestykkerne, de skal gerne tage lidt farve (brunes).
  • Tilsæt kartoffel, gulerødder og peberfrugt.
  • Kom bouillon og kokosmælk ved, krydr med salt og friskkværnet peber, læg låg på og lad det småkoge i 30 minutter.
  • Tag kyllingestykkerne op og skær dem i små tern/strimler.
  • Suppen og grønsagerne blendes til en glat suppe og hæld så din rød karry suppe tilbage i gryden.
  • Smag den til med salt, friskkværnet peber og evt. mere karrypasta.
  • Skræl mango og skær kødet fri fra stenen. Skær frugtkødet i små tern og kom det i suppen sammen med kyllingekødet.

Næringsindhold

Rød karry suppe med mango og kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
514
% Daglig værdi*
Fedt
 
12
g
18
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
80
mg
27
%
Natrium
 
1770
mg
77
%
Kalium
 
1329
mg
38
%
Kulhydrater
 
68
g
23
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
14
g
16
%
Protein
 
34
g
68
%
Vitamin A
 
9161
IU
183
%
Vitamin C
 
108
mg
131
%
Calcium
 
85
mg
9
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Rød karry suppe med mango og kylling serveres straks sammen med kogte ris og et stykke naan brød.

Se flere opskrifter med karry

  • billede med karrysovs
    Karrysovs
  • billede med karrysuppe
    Karrysuppe med blomkål, broccoli, og peberfrugt
  • et billede med kylling i karry serveret på tallerken
    Kylling i karry med sprøde grøntsager
  • et billede med boller i karry og grøntsager
    Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

Se disse opskrifter:

  • Suppe med tomater og champignon
  • Spicy kyllingesuppe med mango topping
  • Jordskokkesuppe - lækker og cremet
  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Ungarsk kartoffelsuppe med paprika
  • Helstegt oksefilet med kernetemperatur

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

kålbudding med hvidkål og hakket kød

Kålbudding med hvidkål og hakket kød

billede med Kyllingegryde med bacon og broccoli

Kyllingegryde med bacon og broccoli

bagt laksefilet med creme fraiche og dild

Bagt laksefilet med creme fraiche og dild

et billede med koteletter i fad

Koteletter i fad med grønsager og ris

billede til laksetoast med varmrøget laks

Laksetoast med varmrøget laks

billede til tærte med skinke

Tærte med skinke og champignon

kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Spicy kyllingesuppe med mangotopping

Spicy kyllingesuppe med mango topping

billede med marmorkage

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

billede til brownie med valnødder

Lækker brownie med valnødder

billede med pizzasnegle

Pizzasnegle - nem opskrift til madpakken

kromandens gryderet med svinemørbrad

Kromandens gryderet med svinemørbrad

billede med rabarbersaft

Hjemmelavet rabarbersaft af friske rabarber

billede til ovnbagte kartoffelbåde

Ovnbagte kartoffelbåde - nemme kartofler i ovn

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required