• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Supper

billede til rød karry suppe med mango og kylling
Rød karry suppe med mango og kylling er en lækker og velsmagende suppe, der nok skal give dig varmen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Rød karry suppe med mango og kylling

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 28. sep, 2022

Oversigt over indhold

  1. Her får du en skøn opskrift på rød karry suppe med mango og kylling. Suppen er både mættende og godt krydret, og den bliver du vild med.
  2. Opskrift på rød karry suppe
  3. Rød karry suppe med mango og kylling
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter med karry
5 fra 1 bruger

Her får du en skøn opskrift på rød karry suppe med mango og kylling. Suppen er både mættende og godt krydret, og den bliver du vild med.

Rød karry suppe med mango og kylling er en helt fantastisk suppe, som du helt sikkert bliver fuldstændig vild med.

Suppen laves blandt andet med rød karrypasta, som du kan købe i glas i dit supermarked, og dertil kommer kylling, mango og flere andre lækre ingredienser.

Den røde karrysuppe blendes, og opskriften er beregnet til fire personer som et måltid, da den er meget mættende.

Opskrift på rød karry suppe

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Suppe
Køkken: Asiatisk
Tid: 1 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 500 g kyllingefilet
  • 3 tsk. rød karrypasta
  • 1 rød chili finthakket
  • 2 spsk. olie
  • 1 liter hønsebouillon
  • 2 grønne peberfrugter
  • 3 gulerødder groft skårne
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 stor kartoffel groft skåret
  • 1 mango
  • 160 g ris koges og serveres til suppen
  • salt og friskkværnet peber
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Skær kyllingefileter i halve.
  • Varm lidt olie op i en gryde og når det er varmt svitses karrypasta, løg, hvidløg og chili.
  • Når det er svitset lidt, tilsættes kyllingestykkerne, de skal gerne tage lidt farve (brunes).
  • Tilsæt kartoffel, gulerødder og peberfrugt.
  • Kom bouillon og kokosmælk ved, krydr med salt og friskkværnet peber, læg låg på og lad det småkoge i 30 minutter.
  • Tag kyllingestykkerne op og skær dem i små tern/strimler.
  • Suppen og grønsagerne blendes til en glat suppe og hæld så din rød karry suppe tilbage i gryden.
  • Smag den til med salt, friskkværnet peber og evt. mere karrypasta.
  • Skræl mango og skær kødet fri fra stenen. Skær frugtkødet i små tern og kom det i suppen sammen med kyllingekødet.

Næringsindhold

Rød karry suppe med mango og kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
514
% Daglig værdi*
Fedt
 
12
g
18
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
80
mg
27
%
Natrium
 
1770
mg
77
%
Kalium
 
1329
mg
38
%
Kulhydrater
 
68
g
23
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
14
g
16
%
Protein
 
34
g
68
%
Vitamin A
 
9161
IU
183
%
Vitamin C
 
108
mg
131
%
Calcium
 
85
mg
9
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Rød karry suppe med mango og kylling serveres straks sammen med kogte ris og et stykke naan brød.

Se flere opskrifter med karry

  • billede med karrysovs
    Karrysovs - opskrift på Danmarks bedste karry sauce
  • billede med karrysuppe
    Karrysuppe med blomkål, broccoli, og peberfrugt
  • et billede med kylling i karry serveret på tallerken
    Kylling i karry med sprøde grøntsager
  • et billede med boller i karry og grøntsager
    Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager
« Marinade til lammekølle
Sydamerikansk chiligryde med oksekød »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede til forloren hare med vildtsovs

Forloren hare med lækker vildtsovs

billede med sprød kartoffelpizza

Sprød kartoffelpizza lavet fra bunden

marinade til lammekølle

Marinade til lammekølle

billede til braiseret kylling med skummende sauce

Braiseret kylling med skummende sauce

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.