Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Rød karry suppe med mango og kylling
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Suppe
Køkken:
Asiatisk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
løg
finthakket
▢
3
fed
hvidløg
finthakket
▢
500
g
kyllingefilet
▢
3
tsk.
rød karrypasta
▢
1
rød chili
finthakket
▢
2
spsk.
olie
▢
1
liter
hønsebouillon
▢
2
grønne peberfrugter
▢
3
gulerødder
groft skårne
▢
1
dåse
kokosmælk
▢
1
stor
kartoffel
groft skåret
▢
1
mango
▢
160
g
ris
koges og serveres til suppen
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skær kyllingefileter i halve.
Varm lidt olie op i en gryde og når det er varmt svitses karrypasta, løg, hvidløg og chili.
Når det er svitset lidt, tilsættes kyllingestykkerne, de skal gerne tage lidt farve (brunes).
Tilsæt kartoffel, gulerødder og peberfrugt.
Kom bouillon og kokosmælk ved, krydr med salt og friskkværnet peber, læg låg på og lad det småkoge i 30 minutter.
Tag kyllingestykkerne op og skær dem i små tern/strimler.
Suppen og grønsagerne blendes til en glat suppe og hæld så din rød karry suppe tilbage i gryden.
Smag den til med salt, friskkværnet peber og evt. mere karrypasta.
Skræl mango og skær kødet fri fra stenen. Skær frugtkødet i små tern og kom det i suppen sammen med kyllingekødet.
Næringsindhold
Rød karry suppe med mango og kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
514
% Daglig værdi*
Fedt
12
g
18
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.04
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
80
mg
27
%
Natrium
1770
mg
77
%
Kalium
1329
mg
38
%
Kulhydrater
68
g
23
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
14
g
16
%
Protein
34
g
68
%
Vitamin A
9161
IU
183
%
Vitamin C
108
mg
131
%
Calcium
85
mg
9
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]