• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber
billede med rabarbertærte
En lækker og hjemmelavet rabarbertærte, der er utrolig nem at bage. Foto: iStock.com.

Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på rabarbertærte. En skøn opskrift på lækker tærte med friske rabarber, der er perfekt som en god dessert.

Lav den lækre rabarbertærte som en skøn kage til kaffebordet - eller som den perfekte dessertkage.

Kagen er nem at bage, dejen er til at arbejde med, og kagen smager altså himmelsk godt.

Rabarber kan udskiftes med bær, herunder jordbær eller blåbær.

Opskriften er beregnet til seks personer.

Opskrift på rabarbertærte

billede med rabarbertærte

Rabarbertærte

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 6 personer

Ingredienser

Dej

  • 125 g smør
  • 125 g sukker
  • 1 æg
  • 100 g mandler hakkede
  • 60 g hvedemel
  • ¼ tsk. bagepulver

Fyld til rabarbertærte

  • 350 g rabarber i tynde skiver
  • 125 g sukker
  • 2 tsk. vaniliesukker
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tænd ovnen på 225 °C alm. over- og undervarme.
  • Smør røres blødt og sukker drysses i. Piskes med elpisker, så det er luftigt.
  • Ægget tilsættes og mandlerne blandes i.
  • Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og røres i til sidst.
  • Rabarberne lægges i et smurt tærtefad og en blanding af sukker og vaniljesukker drysses over.
  • Dejen kommes øverst.
  • Bag din rabarbertærte ved 225 grader i ca. 30 minutter. Klik og sæt et minutur med den rigtige bagetid her.

Næringsindhold

Rabarbertærte
Mængde pr. portion
Kalorier
471
% Daglig værdi*
Fedt
 
26
g
40
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Kolesterol
 
72
mg
24
%
Natrium
 
193
mg
8
%
Kalium
 
317
mg
9
%
Kulhydrater
 
57
g
19
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
44
g
49
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
620
IU
12
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
106
mg
11
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigbagte rabarbertærte køles lidt af.

Derefter serveres den med creme fraiche, flødeskum, vaniljeis eller evt. en vaniljecreme.

Se flere lækre opskrifter med rabarber:

Rabarbercrumble - skøn crumblekage med rabarber

Rabarberkage - den bedste kage med rabarber

Hjemmelavet rabarbersaft af friske rabarber

Se disse opskrifter:

  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær
  • Sådan laver du frosting til dine kager
  • Apple pie - amerikansk æbletærte
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

billede med hindbærsnitter

Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær

billede til italienske kødboller med pastasalat

Italienske kødboller med pastasalat

billede med karrysovs

Karrysovs

kanelstang med remonce

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

billede med guf guf kage

Lækker guf guf kage - kendt som "den du ved nok"

billede med brombærmarmelade syltetøj

Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

billede til hurtig andesauce

Opskrift på nem og hurtig andesauce

billede til gammeldags oksekødssuppe

Gammeldags oksekødssuppe på ben og kød

kylling i fad med bacon

Kylling i fad med bacon, maste kartofler og spinat i fløde

billede til lasagneruller med spinat og ricotta

Lasagneruller med spinat og ricotta

billede til laksetoast med varmrøget laks

Laksetoast med varmrøget laks

hjemmelavet fish 'n' chips

Hjemmelavet fish 'n' chips - den bedste opskrift

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required