Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Rabarbertærte
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
6
personer
Ingredienser
Dej
▢
125
g
smør
▢
125
g
sukker
▢
1
æg
▢
100
g
mandler
hakkede
▢
60
g
hvedemel
▢
¼
tsk.
bagepulver
Fyld til rabarbertærte
▢
350
g
rabarber
i tynde skiver
▢
125
g
sukker
▢
2
tsk.
vaniliesukker
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Tænd ovnen på
225
°C
alm. over- og undervarme.
Smør røres blødt og sukker drysses i. Piskes med elpisker, så det er luftigt.
Ægget tilsættes og mandlerne blandes i.
Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og røres i til sidst.
Rabarberne lægges i et smurt tærtefad og en blanding af sukker og vaniljesukker drysses over.
Dejen kommes øverst.
Bag din rabarbertærte ved 225 grader i ca. 30 minutter. Klik og
sæt et minutur med den rigtige bagetid her
.
Næringsindhold
Rabarbertærte
Mængde pr. portion
Kalorier
471
% Daglig værdi*
Fedt
26
g
40
%
Mættet fedt
12
g
75
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
10
g
Kolesterol
72
mg
24
%
Natrium
193
mg
8
%
Kalium
317
mg
9
%
Kulhydrater
57
g
19
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
44
g
49
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
620
IU
12
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
106
mg
11
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]