• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Panerede koteletter med panko eller alm. rasp
billede med panerede koteletter
Lækre panerede koteletter, der her er lavet med panko rasp. Koteletterne kan også tilberedes med alm. rasp. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du panerede koteletter. En nem opskrift på koteletter, der paneres med panko eller almindelig rasp og steges færdig i ovn.

Panerede koteletter er lækker aftensmad, der samtidig er nem at lave.

Her er koteletterne brunet af på panden, hvorefter de steges færdige i ovn. Og selvfølgelig er de paneret i panko rasp, men en alm. rasp er også fin at bruge.

Du kan med fordel bruge de store herregårdskoteletter med ben til denne opskrift, da de bliver perfekte efter en tur i ovnen. Og her må koteletterne altså gerne være op mod 4 centimeter tykke.

Bemærk, at opskriften er til to personer, men du kan jo nemt gange den op til flere.

Opskrift på panerede koteletter

billede med panerede koteletter

Panerede koteletter

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 35 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 koteletter med ben, gerne ca. 4 cm. tykke
  • 3 spsk. sennep gerne en dijon
  • 1½ dl panko rasp eller almindelig rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 spsk. olie til stegning
  • 2 spsk. smør til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Dup dine koteletter tørre.
    2 koteletter
  • Bland panko rasp med salt og friskkværnet peber (og evt. andre krydderier).
    1½ dl panko rasp, salt og friskkværnet peber
  • Smør den ene side af koteletterne med sennep og læg dem med sennepssiden nedad i panko-blandingen.
    3 spsk. sennep
  • Tryk ned så raspen sætter sig fast, smør den side der vender op ad med sennep og vend dem, så de også paneres på den anden side.
  • Varm olie og smør op på en pande, og brun koteletterne 2 minutter på hver side, til de har fået farve. Vend dem kun en gang - og vend dem forsigtigt - så du ikke ødelægger paneringen.
    3 spsk. olie, 2 spsk. smør
  • Læg de panerede koteletter i et smurt ovnfast fad og sæt i ovnen ved 200 °C varmluft i 20-25 minutter, til de er netop gennemstegte (tiden afhænger lidt af hvor tykke koteletterne er og om de er med ben). Klik her og benyt det smarte minutur med indstillet tid.

Næringsindhold

Panerede koteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
544
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
45
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
149
mg
50
%
Natrium
 
1552
mg
67
%
Kalium
 
1372
mg
39
%
Kulhydrater
 
33
g
11
%
Kostfibre
 
22
g
92
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
52
g
104
%
Vitamin A
 
203
IU
4
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
67
mg
7
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de panerede koteletter stå og trække utildækket i 5 minutter, inden de serveres.

Koteletterne kan evt. serveres med brasede kartofler og grønne bønner. Velbekomme.

Se flere madopskrifter

  • billede med grillede koteletter
    Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
  • et billede med koteletter i fad
    Koteletter i fad med grønsager og ris
  • Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme
    Koteletter med spidskål i rygeostcreme
  • billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
    Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Se disse opskrifter:

  • Wok med skinke og mangochutney
  • Laks med bacon og pasta
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til kanelbrød med rosiner

Kanelbrød med rosiner (julebrød)

billede med nemme pitabrød

Nemme pitabrød der altid popper op

billede med ærtesuppe

Nem ærtesuppe der er cremet og lækker

billede med Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

billede med cowboygryde med oksekød og chili

Cowboygryde med oksekød og chili

cremede flødekartofler i ovn opskrift

Super nemme flødekartofler i ovn

billede med karrysovs

Karrysovs

lagkagehusets blommekage

Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer

billede med hjemmelavede hvidløgsflutes

Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute

billede med squashpandekager

Squashpandekager - sunde pandekager med squash

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

billede med eksotisk mørbrad

Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required