• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Panerede koteletter med panko eller alm. rasp
billede med panerede koteletter
Lækre panerede koteletter, der her er lavet med panko rasp. Koteletterne kan også tilberedes med alm. rasp. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du panerede koteletter. En nem opskrift på koteletter, der paneres med panko eller almindelig rasp og steges færdig i ovn.

Panerede koteletter er lækker aftensmad, der samtidig er nem at lave.

Her er koteletterne brunet af på panden, hvorefter de steges færdige i ovn. Og selvfølgelig er de paneret i panko rasp, men en alm. rasp er også fin at bruge.

Du kan med fordel bruge de store herregårdskoteletter med ben til denne opskrift, da de bliver perfekte efter en tur i ovnen. Og her må koteletterne altså gerne være op mod 4 centimeter tykke.

Bemærk, at opskriften er til to personer, men du kan jo nemt gange den op til flere.

Opskrift på panerede koteletter

billede med panerede koteletter

Panerede koteletter

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 35 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 koteletter med ben, gerne ca. 4 cm. tykke
  • 3 spsk. sennep gerne en dijon
  • 1½ dl panko rasp eller almindelig rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 spsk. olie til stegning
  • 2 spsk. smør til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Dup dine koteletter tørre.
    2 koteletter
  • Bland panko rasp med salt og friskkværnet peber (og evt. andre krydderier).
    1½ dl panko rasp, salt og friskkværnet peber
  • Smør den ene side af koteletterne med sennep og læg dem med sennepssiden nedad i panko-blandingen.
    3 spsk. sennep
  • Tryk ned så raspen sætter sig fast, smør den side der vender op ad med sennep og vend dem, så de også paneres på den anden side.
  • Varm olie og smør op på en pande, og brun koteletterne 2 minutter på hver side, til de har fået farve. Vend dem kun en gang - og vend dem forsigtigt - så du ikke ødelægger paneringen.
    3 spsk. olie, 2 spsk. smør
  • Læg de panerede koteletter i et smurt ovnfast fad og sæt i ovnen ved 200 °C varmluft i 20-25 minutter, til de er netop gennemstegte (tiden afhænger lidt af hvor tykke koteletterne er og om de er med ben). Klik her og benyt det smarte minutur med indstillet tid.

Næringsindhold

Panerede koteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
544
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
45
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
149
mg
50
%
Natrium
 
1552
mg
67
%
Kalium
 
1372
mg
39
%
Kulhydrater
 
33
g
11
%
Kostfibre
 
22
g
92
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
52
g
104
%
Vitamin A
 
203
IU
4
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
67
mg
7
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de panerede koteletter stå og trække utildækket i 5 minutter, inden de serveres.

Koteletterne kan evt. serveres med brasede kartofler og grønne bønner. Velbekomme.

Se flere madopskrifter

  • billede med grillede koteletter
    Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
  • et billede med koteletter i fad
    Koteletter i fad med grønsager og ris
  • Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme
    Koteletter med spidskål i rygeostcreme
  • billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
    Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Se disse opskrifter:

  • Wok med skinke og mangochutney
  • Laks med bacon og pasta
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til kalvebøffer med kantareller og dijondressing

Kalvebøffer med kantareller og dijondressing

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

billede med pommes frites

Hjemmelavede pommes frites - sprøde og lækre

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

et billede til panna cotta med hindbær

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

billede med nemme rabarbermuffins

Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber

billede til pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

billede med sauce tartare

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

billede med sommersalat

Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost

billede med chokolademousse

Chokolademousse - nem opskrift

billede med karrysuppe

Karrysuppe med blomkål, broccoli, og peberfrugt

pizzabøffer med friske tomater og urter

Pizzabøffer med friske tomater og urter

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required