• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dessert » Pandekager med øl - lækre ølpandekager
billede med
Lækre og hjemmelavede pandekager med øl er altid et hit, og både børn og voksne elsker de skønne ølpandekager. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på pandekager med øl. Nemme og lækre ølpandekager, hvor øl tilfører lidt sprødhed til pandekagerne.

Pandekager med øl er lækre og nemme at lave, og ølpandekager er populære hos både børn og voksne.

Pandekagerne smager ikke af øl, men øllet giver ølpandekagerne lidt sprødhed.

Du får 30 pandekager af denne opskrift, men du kan sagtens fryse dem ned.

Opskrift på pandekager med øl

billede med

Pandekager med øl

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 30 stk.

Ingredienser

  • 500 g hvedemel
  • 60 g rørsukker eller alm. sukker
  • 1 nip salt
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 6 æg
  • 8 dl mælk
  • 1 dl øl alm. pilsner
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 citron fintrevet skal af 1 økologisk citron
  • smør til bagning af pandekager med øl
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom hvedemel, sukker, salt og vaniljesukker i en skål og pisk det igennem.
  • Tilsæt mælk og pisk godt, til alle melklumper er væk.
  • Tilsæt æg, pisk godt efter hver gang du har tilsat to æg. Pisk også øl i sammen med kardemomme og citronskal. Til pandekager med øl kan du bruge en almindelig pilsnerøl.
  • Nu kan du dække dejen til og stille den på køl i ½ time eller bage pandekager med det samme.
  • Kom lidt smør på panden til hver pandekage. Brug ca. ¾ dl dej, hæld det på panden og drej straks panden rundt, så dejen bliver fordelt til en tynd pandekage.
  • Bag de lækre ølpandekager ca. 1 minut på hver side, til de er gyldne. Tag pandekage af og forsæt med resten af dejen.

Næringsindhold

Pandekager med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte pandekager med øl nydes straks, eller fryses ned.

Læg et stykke madpapir mellem hver pandekage, og kom dem i en frysepose.

Tø dine ølpandekager op i køleskabet, og varm dem i ovnen.

Se flere opskrifter:

Luftige æbleskiver med kærnemælk

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

Opskrift på amerikanske pandekager

Spinatpandekager - nemme og lækre

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på øllebrød lavet fra bunden
  • Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Mexicansk fad med oksekød og tortillachips
  • Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage
  • Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med madpandekager

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

laksespyd med squash

Laksespyd med squash og lækker salsa

billede med kyllingekroketter som restemad

Kyllingekroketter - nem restemad

squashboller

Squashboller - nemme boller med squash

billede til amerikanske pandekager opskrift

Amerikanske pandekager

billede med chokolademousse

Chokolademousse - nem opskrift

billede med ærtesuppe

Nem ærtesuppe der er cremet og lækker

billede til hurtig andesauce

Opskrift på nem og hurtig andesauce

Skinke med whiskymarinade

Skinke med whiskymarinade

billede med squashpandekager

Squashpandekager - sunde pandekager med squash

billede med frozen strawberry daiquiri

Frozen strawberry daiquiri cocktail opskrift

billede til belgiske vafler

Belgiske vafler - den bedste opskrift

billede med hasselback kartofler

Hasselback kartofler (de hasselbagte)

billede til tærte med skinke

Tærte med skinke og champignon

billede med linsesalat

Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required