• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dessert » Pandekager med øl - lækre ølpandekager
billede med
Lækre og hjemmelavede pandekager med øl er altid et hit, og både børn og voksne elsker de skønne ølpandekager. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

Opdateret: 28. jan 2023 · Udgivet: 2. maj 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med

Pandekager med øl

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 30 stk.

Ingredienser

  • 500 g hvedemel
  • 60 g rørsukker eller alm. sukker
  • 1 nip salt
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 6 æg
  • 8 dl mælk
  • 1 dl øl alm. pilsner
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 citron fintrevet skal af 1 økologisk citron
  • smør til bagning af pandekager med øl
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom hvedemel, sukker, salt og vaniljesukker i en skål og pisk det igennem.
  • Tilsæt mælk og pisk godt, til alle melklumper er væk.
  • Tilsæt æg, pisk godt efter hver gang du har tilsat to æg. Pisk også øl i sammen med kardemomme og citronskal. Til pandekager med øl kan du bruge en almindelig pilsnerøl.
  • Nu kan du dække dejen til og stille den på køl i ½ time eller bage pandekager med det samme.
  • Kom lidt smør på panden til hver pandekage. Brug ca. 3/4 dl dej, hæld det på panden og drej straks panden rundt, så dejen bliver fordelt til en tynd pandekage.
  • Bag de lækre ølpandekager ca. 1 minut på hver side, til de er gyldne. Tag pandekage af og forsæt med resten af dejen.

Næringsindhold

Pandekager med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på pandekager med øl. Nemme og lækre ølpandekager, hvor øl tilfører lidt sprødhed til pandekagerne.

Pandekager med øl er lækre og nemme at lave, og ølpandekager er populære hos både børn og voksne.

Pandekagerne smager ikke af øl, men øllet giver ølpandekagerne lidt sprødhed.

Du får 30 pandekager af denne opskrift, men du kan sagtens fryse dem ned.

Opskrift på pandekager med øl

billede med

Pandekager med øl

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 30 stk.

Ingredienser

  • 500 g hvedemel
  • 60 g rørsukker eller alm. sukker
  • 1 nip salt
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 6 æg
  • 8 dl mælk
  • 1 dl øl alm. pilsner
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 citron fintrevet skal af 1 økologisk citron
  • smør til bagning af pandekager med øl
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom hvedemel, sukker, salt og vaniljesukker i en skål og pisk det igennem.
  • Tilsæt mælk og pisk godt, til alle melklumper er væk.
  • Tilsæt æg, pisk godt efter hver gang du har tilsat to æg. Pisk også øl i sammen med kardemomme og citronskal. Til pandekager med øl kan du bruge en almindelig pilsnerøl.
  • Nu kan du dække dejen til og stille den på køl i ½ time eller bage pandekager med det samme.
  • Kom lidt smør på panden til hver pandekage. Brug ca. ¾ dl dej, hæld det på panden og drej straks panden rundt, så dejen bliver fordelt til en tynd pandekage.
  • Bag de lækre ølpandekager ca. 1 minut på hver side, til de er gyldne. Tag pandekage af og forsæt med resten af dejen.

Næringsindhold

Pandekager med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte pandekager med øl nydes straks, eller fryses ned.

Læg et stykke madpapir mellem hver pandekage, og kom dem i en frysepose.

Tø dine ølpandekager op i køleskabet, og varm dem i ovnen.

Se flere opskrifter:

Luftige æbleskiver med kærnemælk

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

Opskrift på amerikanske pandekager

Spinatpandekager - nemme og lækre

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på øllebrød lavet fra bunden
  • Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Mexicansk fad med oksekød og tortillachips
  • Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage
  • Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

pæresalat med tørrede tranebær

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

billede til kokos og kokosnød

Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter

billede med andesovs

Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon og BBQ sauce

billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Tortellini salat med kylling og peberfrugt

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede med pizzasauce pizzasovs

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

billede med nemme og pandebagte fladbrød

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

billede med småkager med lakrids og tranebær

Småkager med lakrids og tranebær

krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

billede med pandestegt laks med citron- og flødesauce

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

billede med sprød kartoffelpizza

Sprød kartoffelpizza lavet fra bunden

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

billede til grønkålssalat med æble

Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required