• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Drinks og drikke » Mojito cocktail med rom, lime og mynte
billede med mojito cocktail
Mojito er en populær cocktail eller drink, der blandt andet laves med hvid rom, lime og mynte. Foto: iStock.com.

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

Opdateret: 14. jun 2022 · Udgivet: 14. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Lav den bedste mojito cocktail eller drink, og denne originale opskrift er selvfølgelig med hvid rom, lime og velduftende blade af mynte.

Mojito er en populær cocktail, der stammer fra Cuba.

En fantastisk drink, der er elsket på hele kloden, og den består primært af en hvid rom, lime og mynte.

Typisk serveres mojito i høje glas, men det kan du jo gøre, som du synes.

Opskriften er pr. drink, og mængden af rom kan også justeres efter smag og behag.

Opskrift på mojito

billede med mojito cocktail

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Drinks og drikke
Køkken: Cubansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • 1 lime helst økologisk
  • 1 tsk. rørsukker med top
  • mynte ca. 8-10 blade
  • 4 cl. rom hvid/lys
  • isterninger
  • Lidt danskvand
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skær en halv limefrugt i mindre både, og gem et par stykker til pynt i din mojito.
  • Kom dem i et passende glas sammen med rørsukker og 8-10 velduftende mynteblade.
  • Mas det godt sammen, brug gerne en muddler eller lignende. Dermed frigiver du smag fra mynte og lime.
  • Hæld 4 centiliter rom i glasset, og rør din mojito rundt.
  • Fyld så op med knust is og top med lidt danskvand.
  • Pynt med lidt limebåde og friske blade mynte.

Næringsindhold

Mojito cocktail med rom, lime og mynte
Mængde pr. portion
Kalorier
150
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den skønne mojito cocktail serveres straks. Mængden af rom kan justeres efter ønske.

Mojito uden alkohol

Ønskes en alkoholfri udgave af den cubanske mojito, kan du blot udelade den hvide rom.

Fremgangsmåden er ellers den samme, men nu kan du så nyde drinken og alligevel eks. sætte dig ind i bilen.

Se flere drinksopskrifter:

Sådan laver du Dark and Stormy drink

Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka

Se disse opskrifter:

  • Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs
  • Caprese salat med tomat og mozzarella
  • Æggekage i ovn med bacon og tomat
  • Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)
  • Hjemmelavet agurkesalat - opskrift på syltede agurker
  • Fyldte squash

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

blødkogt æg

Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

hvepsebo kage

Hvepsebo kage med lækker kokostop

billede til at koge ris

Koge ris? Sådan koger du dine ris helt perfekt

billede med saltindbagt svinemørbrad

Saltindbagt svinemørbrad - mørbrad i saltdej

billede med havregrynskugler

Verdens bedste havregrynskugler med kaffe

billede til rødkålssalat

Rødkålssalat med æble og appelsin

billede til opskrifter med æg

Opskrifter med æg: Hvad kan du bruge æg til?

billede med makronsnitter

Gammeldags makronsnitter med marcipan

billede med italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

billede med melonsalat

Lækker melonsalat med pinjekerner

billede med andeconfit - confit de canard

Confit de canard - lækker andeconfit

billede med lagkagehusets pebernødder

Opskrift på Lagkagehusets pebernødder

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

øllebrød

Opskrift på øllebrød lavet fra bunden

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required