• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » Kyllingelasagne - lækker lasagne med kylling
billede med kyllingelasagne
En lækker kyllingelasagne, der laves med kyllingebryst, bechamelsauce og ost. En let og smagsfuld lasagne med kylling. Foto: iStock.com.

Kyllingelasagne - lækker lasagne med kylling

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 26. aug 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med kyllingelasagne

Kyllingelasagne

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebrystfilet
  • 4 gulerødder i tynde skiver
  • 2 peberfrugter i strimler
  • 1 porre i ringe
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 2 cm. ingefær rives
  • 1 chili rød, finthakket
  • 1 citron revet skal af 1 citron
  • 1 spsk. olie
  • 2 spsk. soja
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 spsk. brun farin
  • 80 g soltørrede tomater hakkede
  • 1 spsk. citronsaft
  • Lidt olie
  • salt og friskkværnet peber
  • lasagneplader

Bechamelsauce

  • 20 g smør
  • 3 spsk. hvedemel
  • 5 dl mælk
  • 50 g ost
  • Lidt muskatnød revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skær kyllingefileter i tynde strimler.
  • Varm olie i en sauterpande og svits kylling, hvidløg, chili og ingefær.
  • Tilsæt grønsager, soyasauce, ketchup, citronskal og -saft.
  • Kog op og smag til med brun farin, salt og friskkværnet peber.

Bechamelsauce

  • Smelt smør i en gryde og tilsæt mel. Pisk det sammen til en smørbolle.
  • Spæd gradvis med mælken, mens saucen koges op. Lad din bechamelsauce koge i ca. 5 minutter, mens der hele tiden røres.
  • Tilsæt revet ost og smag til med muskatnød, salt og friskkværnet peber.

Samling af kyllingelasagne

  • Smør et fad med lidt olie og kom en ganske lille smule bechamelsauce i bunden, bred det godt ud over det hele.
  • Fordel så lagvis lasagneplader, kyllingeblanding og bechamelsauce.
  • Slut din kyllingelasagne af med sauce og drys med lidt rasp.
  • Sæt i en 200 °C varm ovn i ca. 30 minutter. Klik her og start det smarte minutur med indstillet tid.

Næringsindhold

Kyllingelasagne
Mængde pr. portion
Kalorier
790
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
8
g
50
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Kolesterol
 
34
mg
11
%
Natrium
 
1400
mg
61
%
Kalium
 
1475
mg
42
%
Kulhydrater
 
119
g
40
%
Kostfibre
 
9
g
38
%
Sukker
 
26
g
29
%
Protein
 
27
g
54
%
Vitamin A
 
11335
IU
227
%
Vitamin C
 
38
mg
46
%
Calcium
 
344
mg
34
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook16PinterestMessengerEmailPrintSMS
16
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på kyllingelasagne. En lækker lasagne med kylling, grøntsager, bechamelsauce, lasagneplader og ost. Nem at lave.

Kyllingelasagne er en fantastisk lækker lasagne, der her laves med kyllingebryst, og det giver altså en dejlig konsistens i lasagnen.

Den lækre lasagne med kylling bygges op med en nem bechamelsauce, lasagneplader og kylling med grøntsager, og den er rimelig nem at lave.

Opskriften er beregnet til fire personer, og rester kommes hurtigt på køl, hvorefter du har en dejlig frokost dagen efter.

Opskrift på kyllingelasagne

billede med kyllingelasagne

Kyllingelasagne

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebrystfilet
  • 4 gulerødder i tynde skiver
  • 2 peberfrugter i strimler
  • 1 porre i ringe
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 2 cm. ingefær rives
  • 1 chili rød, finthakket
  • 1 citron revet skal af 1 citron
  • 1 spsk. olie
  • 2 spsk. soja
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 spsk. brun farin
  • 80 g soltørrede tomater hakkede
  • 1 spsk. citronsaft
  • Lidt olie
  • salt og friskkværnet peber
  • lasagneplader

Bechamelsauce

  • 20 g smør
  • 3 spsk. hvedemel
  • 5 dl mælk
  • 50 g ost
  • Lidt muskatnød revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skær kyllingefileter i tynde strimler.
  • Varm olie i en sauterpande og svits kylling, hvidløg, chili og ingefær.
  • Tilsæt grønsager, soyasauce, ketchup, citronskal og -saft.
  • Kog op og smag til med brun farin, salt og friskkværnet peber.

Bechamelsauce

  • Smelt smør i en gryde og tilsæt mel. Pisk det sammen til en smørbolle.
  • Spæd gradvis med mælken, mens saucen koges op. Lad din bechamelsauce koge i ca. 5 minutter, mens der hele tiden røres.
  • Tilsæt revet ost og smag til med muskatnød, salt og friskkværnet peber.

Samling af kyllingelasagne

  • Smør et fad med lidt olie og kom en ganske lille smule bechamelsauce i bunden, bred det godt ud over det hele.
  • Fordel så lagvis lasagneplader, kyllingeblanding og bechamelsauce.
  • Slut din kyllingelasagne af med sauce og drys med lidt rasp.
  • Sæt i en 200 °C varm ovn i ca. 30 minutter. Klik her og start det smarte minutur med indstillet tid.

Næringsindhold

Kyllingelasagne
Mængde pr. portion
Kalorier
790
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
8
g
50
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Kolesterol
 
34
mg
11
%
Natrium
 
1400
mg
61
%
Kalium
 
1475
mg
42
%
Kulhydrater
 
119
g
40
%
Kostfibre
 
9
g
38
%
Sukker
 
26
g
29
%
Protein
 
27
g
54
%
Vitamin A
 
11335
IU
227
%
Vitamin C
 
38
mg
46
%
Calcium
 
344
mg
34
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Du kan med fordel tage din kyllingelasagne ud af ovnen efter ca. 20 minutter, og så komme revet ost på. Derefter stilles fadet ind i ovnen igen, og bager yderligere 10 minutter.

Den lækre lasagne med kylling kan serveres sammen med en skøn salat. Evt. en lækker spinatsalat.

Se flere opskrifter

  • Grøntsagslasagne med ricotta a la Newyorkerbyheart
    Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)
  • spaghetti carbonara opskrift
    Lækker spaghetti carbonara med hvidløg
  • billede med one pot pasta
    One pot pasta - verdens nemmeste pastaret
  • spaghetti med kødsovs
    Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Se disse opskrifter:

  • Laks med bacon og pasta
  • Spaghetti med kødboller og tomatsovs
  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Citronpasta med kylling, nødder og ost
  • Pasta med tigerrejer og tomater

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med whiskey sour cocktail

Whiskey sour cocktail opskrift

billede med rødbedesuppe

Nem rødbedesuppe - russisk borsjtj 

pølsemix med kartoffelmos

Lækker pølsemix med kartoffelmos

billede med grillet culottesteg

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

billede med sommersalat

Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost

billede til langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

billede med røræg og scrambled eggs

Røræg - opskrift på scrambled eggs

billede med salat med varmrøget laks

Salat med varmrøget laks og lækker dressing

kartoffel porre suppe opskrift

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

billede til ungarsk kartoffelsuppe

Ungarsk kartoffelsuppe med paprika

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

sellerisuppe

Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri

billede med sandkage

Lækker sandkage med revet citronskal

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required