Hvordan steger man kyllingefilet i ovn? Det er meget nemt, og her er den bedste opskrift på ovnstegt kyllingebrystfilet på 20 minutter.
Kyllingefilet i ovn er en populær ret til aftensmad, og det skyldes jo nok, at retten er meget nem at lave.
Du pensler kyllingebrystfileter med lidt olie, og krydrer derefter kødet med lidt paprika, salt og peber. Eller andre krydderier.
Derefter er det blot at give kyllingefileterne ca. 20 minutter i ovnen, og så er der mad. Tilbehøret kan varieres i det uendelige.
Husk altid, at kernetemperaturen i kylling skal være mindst 75 grader.
Opskrift på kyllingefilet i ovn

Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst
- 0,5 dl olivenolie
- 2 tsk. paprika
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Tænd din ovn på 200 °C almindelig over- og undervarme. Altså ikke varmluft.
- Læg kyllingebrystfilerne på en bradepande med bagepapir - eller i et ovnfast fad.
- Pensl kyllingekødet med olie, og krydr med paprika, salt og friskkværnet peber. Eller dit eget yndlingskrydderi. Lidt hvidløgssalt eller hvidløgspulver er også godt til kyllingebryst i ovn.
- Steg nu kyllingefileterne i ca. 20 minutter, hvorefter de er klar til servering. Det er da nemt. Klik her og start minutur med indstillet tilberedningstid på retten.
Næringsindhold
Noter
Kyllingebryst i ovn serveres straks, evt. sammen med ovnbagte kartofler og en lækker spidskålssalat med ærter. Eller hvad du nu synes.
Kom med din kommentar