• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)
kylling med pikantost i fad
Et lækkert fad med kylling med pikantpost, bacon og masser af grøntsager. Nem og god aftensmad. Foto: Newyorker By Heart.

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

Del gerne opskriften:
Facebook91PinterestMessengerEmailPrintSMS
91
SHARES
Gå til opskrift

En nem og lækker opskrift på kylling med pikantost. Retten laves i et fad i ovnen, og indeholder bla. kyllingebryst, pikantost, bacon, spinat og asparges.

Kylling med pikantost og bacon er en af de populære retter, som du nemt kan lave i et fad.

Derfor er retten god på hverdage, men den kan bestemt også bruges som en lækker gæstemad i weekenden.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Opskrift på kylling med pikantost

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost

4.92 fra 12 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 3 kyllingefileter skåret i grove stykker
  • 250 g champignon i halve eller kvarte
  • 1 bdt. grønne asparges i ca. 2 cm. lange stykker
  • 1 bdt. forårsløg i ca. 2 cm. lange stykker
  • 150 g bacon i tern i tern
  • 200 g spinat godt skyllet, afdryppet
  • 2,5 dl. madlavningsfløde eller lidt mere, det bestemmer du
  • 125 g pikantost
  • 4 tomater (eller flere hvis der bruges cocktail- eller cherrytomater)
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. olie til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Svits kyllingestykkerne i lidt olie, til de bliver brune, krydr med salt og peber - hæld det i et ovnfast fad.
  • Svits bacon til det er sprødt og gyldent og hæld det over kyllingestykkerne.
  • Svits champignon og hæld det i fadet.
  • Knæk det nederste af de friske asparges, skær dem i stykker sammen med forårsløg og rist dem et par minutter på panden, krydr med lidt salt og friskkværnet peber - hæld det i fadet.
  • Skær tomater i skiver (eller både) og kom dem ovenpå alle grønsagerne.
  • Kom det friske spinat på panden, med det vand der hænger ved dem (ikke for meget), svits det til det falder sammen. Krydr med salt og lidt friskkværnet peber, hæld madlavningsfløde og pikantosten ved.
  • Rør rundt til osten er smeltet og hæld det så over alle grønsager.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20-30 minutter.
  • Kylling med pikantost serveres straks med ris eller pasta.

Næringsindhold

Kylling med pikantost
Mængde pr. portion
Kalorier
853
% Daglig værdi*
Fedt
 
73
g
112
%
Mættet fedt
 
31
g
194
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
10
g
Enkelumættet fedt
 
26
g
Kolesterol
 
211
mg
70
%
Natrium
 
1181
mg
51
%
Kalium
 
1184
mg
34
%
Kulhydrater
 
13
g
4
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
39
g
78
%
Vitamin A
 
7275
IU
146
%
Vitamin C
 
37
mg
45
%
Calcium
 
352
mg
35
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Som sagt serveres kylling med pikantost gerne sammen med kogte ris eller pasta. Et stykke brød er også godt til.

Se flere opskrifter

  • billede med helstegt kylling i ovn
    Helstegt kylling i ovn med stegetid og temperatur
  • Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin
    Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin
  • billede med kyllingefad med bacon
    Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella
  • billede med cæsarsalat med kylling
    Lækker cæsarsalat med kylling

Se disse opskrifter:

  • Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt
  • Samosa med fyld af hakket oksekød og ris
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Italienske kødboller med pastasalat
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med cæsarsalat med kylling

Lækker cæsarsalat med kylling

blødkogt æg

Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes

hjemmelavet tzatziki

Sådan laver du en græsk tzatziki

billede med grydebrød

Grydebrød - sådan bager du brød i gryde

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

figensalat salat med friske figner

Figensalat - lækker salat med friske figner

billede med farserede porrer

Farserede porrer - opskrift på indbagt porre

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede til bagte løg i ovn

Karamelliserede bagte løg i ovn - nem opskrift

billede med fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller - opskrift på nemme boller

billede med frikadeller

Frikadeller

billede med blomkålssalat

Lækker blomkålssalat med peberfrugt

billede til Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

stegt rødkål med valnødder og tranebær

Stegt rødkål med valnødder og tranebær

billede med rødbedesuppe

Nem rødbedesuppe - russisk borsjtj 

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required