• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kylling caprese med mozzarella og tomat
kylling caprese med mozzarella og tomat
Kylling caprese er fyldt kyllingebryst med mozzarella og tomat, og det er en skøn middagsret. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kylling caprese med mozzarella og tomat

Opdateret: 11. okt 2022 · Udgivet: 11. okt 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Få en lækker opskrift på kylling caprese, der er fyldt kyllingebryst med mozzarella og tomat. Laves nemt færdig i ovnen og smager fantastisk.

Kylling caprese har fået sit navn efter den italienske salat med mozzarella, tomat og basilikum.

Og det er da også netop de tre ingredienser, som du fylder i kyllingebrystfileter, og derefter steger på pande og i ovn.

Du kan roligt glæde dig til denne kyllingeret, da den altså smager vidunderligt.

Opskriften er beregnet til to personer, men du kan nemt gange den op ved at bruge knappen under mængde i boksen herunder.

Opskrift på kylling caprese

kylling caprese med mozzarella og tomat

Kylling caprese

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter
  • salt og friskkværnet peber
  • ½ kugle mozzarella
  • 2 cocktailtomater skåret i skiver
  • basilikum frisk
  • olie til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skær en lomme i hvert kyllingebryst, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Fordel ost, tomater og hele basilikumblade indeni i kyllingebrysterne, heraf navnet kylling caprese.
  • Varm olie op på en pande og brun dem på begge sider, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Læg dem i et ovnfast fad og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca. 20 minutter, til de fyldte kyllingefileter er netop gennemstegte.

Næringsindhold

Kylling caprese
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kylling caprese tages ud af ovnen og serveres straks.

Tilbehør kan være brasede kartofler og en lækker salat med spidskål. Eller hvad du nu har lyst til.

Se flere lækre kyllingeopskrifter:

Kylling i fad med bacon, maste kartofler og spinat i fløde

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

Se disse opskrifter:

  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Laks med bacon og pasta
  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med andeconfit - confit de canard

Confit de canard - lækker andeconfit

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

billede til kokos og kokosnød

Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter

billede med pandebrød

Pandebrød - lækre fladbrød bagt på pande

laks med bacon og pasta

Laks med bacon og pasta

billede med madpandekager

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

Bagte æg i butterdej med bacon og ost

billede med chili con carne chiligryde

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

billede til kanelbrød med rosiner

Kanelbrød med rosiner (julebrød)

billede med grillet flæsk

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

billede til tærte med skinke

Tærte med skinke og champignon

billede med hjemmelavet tomatketchup

Hjemmelavet tomatketchup lavet af tomatpure

Pasta med oksekød og citronfløde

Pasta med oksekød og citronfløde

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required