• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza
En nem pizzadej til hjemmelavet pizza. Med denne dej får du ikke enn bedre pizza. Foto: iStock.com.

Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på en nem pizzadej til hjemmelavet pizza. Dejen er simpel at lave, nem at arbejde med og giver de sprøde pizzaer.

Med denne pizzadej kan du bage den lækreste, hjemmelavede pizza, og det er endda ganske nemt.

Dejen skal hæve i nogle timer, men her passer den jo sig selv. Og imens kan du se frem til måske verdens bedste pizzadej. Den er i hvert fald fremragende.

Det er den bedste pizza opskrift jeg nogensinde har lavet, og den er let at lave.

Det vigtigste er at ovnen og bagepladen varmes op ved højeste temperatur i 45 min., så den er godt varm. Det er vigtigt, at bagepladen er inde i ovnen!

Fyldet kan du variere som du ønsker, og så er det ellers bare at glæde dig til en nybagt pizza. Direkte fra ovnen.

Opskrift på pizzadej

billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza

Pizzadej til hjemmelavet pizza

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Pizza
Køkken: Italiensk
Tid: 6 timer t 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 3 dl vand lunkent
  • 12 g gær
  • 2 tsk. salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • 600 g hvedemel ca. mængde
  • 50 g smør blødt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gær røres ud i det lunkne vand. Tilsæt salt og olie.
  • Hvedemel og det bløde smør tilsættes lidt efter lidt. Mængden af mel er vejledende, men prøv dig lidt frem.
  • Saml din pizzadej og ælt den lidt.
  • Del den hjemmelavede pizzadej i fire portioner, hver portion æltes hårdt så luften presses ud. Formes til 4 boller.
  • Dæk bollerne med film og lad dem hæve ved stuetemperatur i 4 timer. Sættes derefter i køleskabet i 2 timer.
  • Ovnen forvarmes ved højeste temperatur i ca. 45 min. med en plade i. Hjemmebagt pizza bages ved max. varme i din ovn.
  • Pizzadejen rulles tyndt ud og flyttes over på bagepapir.
  • Sauce og fyld fordeles på, og pizzaen flyttes over på en gloende hed bageplade og bages i ovnen i ca. 8 minutter. Bedre pizza får du ikke.

Næringsindhold

Pizzadej til hjemmelavet pizza
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Pizza serveres straks - direkte fra ovnen, og du vil elske pizzaerne af denne fantastiske pizzadej. Velbekomme.

Lav evt. også din egen pizzasauce med denne opskrift.

Se flere lækre italienske opskrifter:

Calzone pizza - lukket UFO pizza

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Se disse opskrifter:

  • Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • Squashboller - nemme boller med squash
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

et billede til opskrifter med bacon

Opskrifter med bacon - lækre baconretter

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

øllebrød

Opskrift på øllebrød lavet fra bunden

billede med stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

kartoffel porre suppe opskrift

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

billede med hjemmelbagt drømmekage fra brovst

Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

billede til vaniljekranse opskrift

Sprøde vaniljekranse opskrift med sprøjtepose

bagt laksefilet med creme fraiche og dild

Bagt laksefilet med creme fraiche og dild

billede med klatkager

Opskrift på de bedste klatkager af risengrød

billede med farserede porrer

Farserede porrer - opskrift på indbagt porre

billede med blomkålsris

Sådan laver du blomkålsris på 3 måder

billede med oksekødsgryde

Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required