• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

billede med guf guf kage
Den lækre guf guf kage med kokos, og kagen er også kendt som "den du ved nok" kagen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker guf guf kage - kendt som "den du ved nok"

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Opskrift på guf guf kage
  2. Guf guf kage - den du ved nok
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du 
  5. Næringsindhold
  6. Noter
  7. Se flere kageopskrifter
5 fra 3 brugere

Få den bedste opskrift på en lækker guf guf kage. Den populære kage er også kendt som "den du ved nok" kage, og den smager fantastisk.

Guf guf kage er en virkelig lækker og populær kage, der også er kendt som "den du ved nok"-kage.

En skøn kage med kokostopping, der er god som kollegakage, klassens time kage og i det hele taget en kage, når det er kagetid. Og det er det jo ofte.

Opskrift på guf guf kage

billede med guf guf kage

Guf guf kage - den du ved nok

5 fra 3 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 10 minutter min
Antal: 8 personer

Ingredienser

Guf guf kage

  • 4 æg
  • 4 dl sukker jeg brugte knap 3 dl
  • 4 dl hvedemel
  • 4 spsk. kakao
  • 4 tsk. vaniljesukker
  • 4 tsk. bagepulver
  • 2 dl mælk
  • 250 g smør smeltet

Topping med kokos

  • 120 g smør
  • 1 dl kaffe stærk
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 3 spsk. kakao
  • 3½ dl flormelis jeg brugte 2½
  • 4 dl kokosmel

Sådan gør du 

  • Dej til guf guf kage: Sukker og æg piskes lysegult og skummende.
  • Hvedemel, kakao, vanilje og bagepulver blandes og sigtes i ægge-blandingen skiftevis med mælken.
  • Til sidst røres det smeltede smør i og dejen hældes i en smurt eller bagepapir beklædt bradepande og bages i 35-40 minutter ved 175 grader.
  • Imens laves glasur til din "den du ved nok" kage: Alle ingredienser blandes i en gryde og smeltes ved lav varme og under omrøring.
  • Når din guf guf kage er bagt, tages kagen ud og mens den stadig er varm prikkes den over det hele med en gaffel.
  • Glasuren hældes over og bredes ud på kagen.

Næringsindhold

Guf guf kage - den du ved nok
Mængde pr. portion
Kalorier
1158
% Daglig værdi*
Fedt
 
49
g
75
%
Mættet fedt
 
32
g
200
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
184
mg
61
%
Natrium
 
994
mg
43
%
Kalium
 
207
mg
6
%
Kulhydrater
 
167
g
56
%
Kostfibre
 
21
g
88
%
Sukker
 
101
g
112
%
Protein
 
17
g
34
%
Vitamin A
 
1315
IU
26
%
Calcium
 
68
mg
7
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigbagte guf guf kage - eller den du ved nok kage - køles af.

Kagen holder fint nogle dage - hvis du da ikke har spist den inden.

Se flere kageopskrifter

  • billede med hjemmelbagt drømmekage fra brovst
    Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • dette billede er med hjemmelavede vandbakkelser der ikke falder sammen
    Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen
  • et billede med chokoladekage
    Verdens bedste chokoladekage opskrift
  • billede med mazarinkage
    Verdens bedste mazarinkage med kartofler og marcipan
« Wokret med kylling og masser af grøntsager
Karrysuppe med blomkål, broccoli, og peberfrugt »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

Culottesteg med balsamico-skysauce

Culottesteg med balsamico-skysauce

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

billede med grillede frikadeller med havregryn

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.