• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
billede med grillede koteletter
Møre og grillede koteletter, der laves med en nem og lækker rub eller krydderiblanding. Sådan skal en kotelet på grill smage. Foto: iStock.com.

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på grillede koteletter med en smagfuld krydderiblanding. Bedre og mere møre koteletter på grill får du ikke.

Grillede koteletter er skøn aftensmad, og her griller du svinekoteletter, der gnedet godt ind i en smagfuld rub eller krydderiblanding.

Det giver kødet masser af smag, og sørger du for at købe koteletter i en god tykkelse, venter der dig en mør og saftig kotelet på grill.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på grillede koteletter

billede med grillede koteletter

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 store koteletter gerne 3-4 cm. tykke
  • 1 portion rub se opskrift på rub her
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gnid koteletter godt ind i rub'en over det hele og lad dem stå i ½ times tid på køkkenbordet for at få stuetemperatur og for at trække lidt smag, inden de skal på grillen.
  • Når din grill er helt klar, kommes koteletterne på og får ca. 3 minutter på hver side - alt efter tykkelse.
  • Tag dem af, dæk dem til med stanniol og lad dem stå og trække i 10-15 minutter. Det gør dine grillede koteletter saftige og helt perfekte, og med masse af smag.

Næringsindhold

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
Mængde pr. portion
Kalorier
348
% Daglig værdi*
Fedt
 
15
g
23
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
134
mg
45
%
Natrium
 
99
mg
4
%
Kalium
 
832
mg
24
%
Kulhydrater
 
8
g
3
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.4
g
0
%
Protein
 
44
g
88
%
Vitamin A
 
337
IU
7
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
139
mg
14
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så er dine grillede koteletter klar til servering, og dem kan du nyde sammen med grillede kartofler og grillede grønne asparges.

Koteletter kan selvfølgelig også steges på en pande, og du følger blot fremgangsmåden, og giver dem ca. 3 minutter på hver side ved en god varme.

Se flere lækre grillopskrifter:

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

Sådan laver du grillet kylling på dåse

Grillet svinemørbrad med spicy rub

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Gammeldaws kylling med skilt sovs
  • Kartofler - lækre retter og opskrifter med kartoffel
  • Laksespyd med squash og lækker salsa
  • 10 gulerodsboller med græskarkerner
  • Sojamarinade med honning til kylling og svinekød

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til Caprese salat med tomat og mozzarella

Caprese salat med tomat og mozzarella

billede med rabarbercrumble

Rabarbercrumble - skøn crumblekage med rabarber

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår der er super møre

billede med wienerschnitzel med dreng

Wienerschnitzel med brasede kartofler

billede med hjemmelavede tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

billede til kylling med hvidløg, chili og pasta

Kylling med hvidløg, chili og pasta

billede med grillede grønne asparges

Sådan griller du grønne asparges

tilbehør til steg kartofler med rosenkål og bacon

Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

bagte kartofler bagekartofler

Sådan laver du bagte kartofler af bagekartofler

billede med hjemmelavede hvidløgsflutes

Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute

billede til langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

billede med ovnbagt græskar med bacon

Ovnbagt græskar med bacon

minestrone suppe med kyllinge kødboller

Minestronesuppe med kyllinge kødboller

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

billede til lasagneruller med spinat og ricotta

Lasagneruller med spinat og ricotta

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required