Her får du en opskrift på grillede koteletter med en smagfuld krydderiblanding. Bedre og mere møre koteletter på grill får du ikke.
Grillede koteletter er skøn aftensmad, og her griller du svinekoteletter, der gnedet godt ind i en smagfuld rub eller krydderiblanding.
Det giver kødet masser af smag, og sørger du for at købe koteletter i en god tykkelse, venter der dig en mør og saftig kotelet på grill.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på grillede koteletter

Ingredienser
- 4 store koteletter gerne 3-4 cm. tykke
- 1 portion rub se opskrift på rub her
Fremgangsmåde
- Gnid koteletter godt ind i rub'en over det hele og lad dem stå i ½ times tid på køkkenbordet for at få stuetemperatur og for at trække lidt smag, inden de skal på grillen.
- Når din grill er helt klar, kommes koteletterne på og får ca. 3 minutter på hver side - alt efter tykkelse.
- Tag dem af, dæk dem til med stanniol og lad dem stå og trække i 10-15 minutter. Det gør dine grillede koteletter saftige og helt perfekte, og med masse af smag.
Næringsindhold
Noter
Så er dine grillede koteletter klar til servering, og dem kan du nyde sammen med grillede kartofler og grillede grønne asparges.
Koteletter kan selvfølgelig også steges på en pande, og du følger blot fremgangsmåden, og giver dem ca. 3 minutter på hver side ved en god varme.
Se flere lækre grillopskrifter:
Grillet kyllingebryst med paprika marinade
Kom med din kommentar