• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
billede med grillede koteletter
Møre og grillede koteletter, der laves med en nem og lækker rub eller krydderiblanding. Sådan skal en kotelet på grill smage. Foto: iStock.com.

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

Opdateret: 21. jun 2022 · Udgivet: 21. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på grillede koteletter med en smagfuld krydderiblanding. Bedre og mere møre koteletter på grill får du ikke.

Grillede koteletter er skøn aftensmad, og her griller du svinekoteletter, der gnedet godt ind i en smagfuld rub eller krydderiblanding.

Det giver kødet masser af smag, og sørger du for at købe koteletter i en god tykkelse, venter der dig en mør og saftig kotelet på grill.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på grillede koteletter

billede med grillede koteletter

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 store koteletter gerne 3-4 cm. tykke
  • 1 portion rub se opskrift på rub her
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gnid koteletter godt ind i rub'en over det hele og lad dem stå i ½ times tid på køkkenbordet for at få stuetemperatur og for at trække lidt smag, inden de skal på grillen.
  • Når din grill er helt klar, kommes koteletterne på og får ca. 3 minutter på hver side - alt efter tykkelse.
  • Tag dem af, dæk dem til med stanniol og lad dem stå og trække i 10-15 minutter. Det gør dine grillede koteletter saftige og helt perfekte, og med masse af smag.

Næringsindhold

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
Mængde pr. portion
Kalorier
348
% Daglig værdi*
Fedt
 
15
g
23
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
134
mg
45
%
Natrium
 
99
mg
4
%
Kalium
 
832
mg
24
%
Kulhydrater
 
8
g
3
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.4
g
0
%
Protein
 
44
g
88
%
Vitamin A
 
337
IU
7
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
139
mg
14
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så er dine grillede koteletter klar til servering, og dem kan du nyde sammen med grillede kartofler og grillede grønne asparges.

Koteletter kan selvfølgelig også steges på en pande, og du følger blot fremgangsmåden, og giver dem ca. 3 minutter på hver side ved en god varme.

Se flere lækre grillopskrifter:

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

Sådan laver du grillet kylling på dåse

Grillet svinemørbrad med spicy rub

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Gammeldaws kylling med skilt sovs
  • Kartofler - lækre retter og opskrifter med kartoffel
  • Laksespyd med squash og lækker salsa
  • 10 gulerodsboller med græskarkerner
  • Sojamarinade med honning til kylling og svinekød

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

sunde havregrynskager

Sunde havregrynskager med fuldkorn

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

billede til Caprese salat med tomat og mozzarella

Caprese salat med tomat og mozzarella

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

billede med eksotisk mørbrad

Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris

billede med mazarintærte muffins

Mazarintærte muffins

Spicy kyllingesuppe med mangotopping

Spicy kyllingesuppe med mango topping

newyorker gryde med oksekød og perleløg

Newyorker gryde med oksekød og perleløg

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon

Pasta med svampe, asparges og bacon

gratinerede svinekoteletter

Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund

billede med luksus mørbradgryde

Mørbradgryde

billede med kyllingetærte med bacon og sprødt kartoffellåg

Kyllingetærte med bacon og sprødt kartoffellåg

billede med koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller - nemme at bage

billede med squashpandekager

Squashpandekager - sunde pandekager med squash

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required