Her får du en nem opskrift på perleløg. De små og lækre løg, der kan serveres til mange retter, herunder oksesteg. Eller kommes i en gryderet.
Glaserede perleløg er en klassiker, og de små og velsmagende løg er heldigvis meget nemme at glasere.
Perleøgene kan serveres til alt fra oksestege og andre kødretter, og til de skønneste gryderetter, hvor kommes i lige inden servering.
Se også: Syltede rødløg - sådan sylter du løg
Her er der glaseret 20 perleløg, hvilket passer til ca. 4 personer, men du kan jo lave så mange, som du ønsker. God fornøjelse.
Opskrift på glaserede perleløg

Ingredienser
- 20 perleløg pilles
- vand
- 30 g smør
- 2 tsk rørsukker eller alm. sukker
- 0,5 tsk salt
Fremgangsmåde
- Til glaserede perleløg starter du med, at hælde kogende vand over de små perleløg. Så er de nemmere at pille.
- Lad perleløgene stå lidt, hvorefter de pilles. Det er nemt.
- Dup dem tørre, og kom dem i en gryde sammen med smør, rørsukker, salt og vand så det lige netop dækker løgene.
- Lad det koge ind til de begynder at karamelliseret og løgene bliver gyldne. Og dermed glaserede.
Næringsindhold
Tips
Så har du de lækreste, glaserede perleløg.
Serveres gerne til en culottesteg, flæskesteg, oksefilet og meget andet.
Men perleløgene er også perfekte at tilsætte til gryderetter lige inden servering.
Se også: Bagte rødløg med ost og spinat
Kom med din kommentar