• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Tilbehør

bagte rødløg med ost og spinat
Fyldte og bagte rødløg med ost og spinat, der er fremragende som tilbehør til bøffer og stege. Og så er de rimelig nemme at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bagte rødløg med ost og spinat

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 26. sep, 2022

Oversigt over indhold

  1. Her er en fantastisk opskrift på bagte rødløg, der fyldes med ost og spinat. De fyldte rødløg passer som tilbehør til eks. bøffer og stege.
  2. Opskrift på bagte rødløg med fyld
  3. Bagte rødløg med ost og spinat
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter med løg
5 fra 1 bruger

Her er en fantastisk opskrift på bagte rødløg, der fyldes med ost og spinat. De fyldte rødløg passer som tilbehør til eks. bøffer og stege.

Bagte rødløg med fyld af ost og spinat er fremragende som tilbehør til en god bøf eller culottesteg.

De fyldte rødløg smager himmelsk godt, og de er faktisk rimelig nemme at lave.

Har du ikke rødløg, kan du selvfølgelig også anvende almindelige løg, men husk at du skal bruge store løg, så skallerne kan rumme fyldet.

Opskrift på bagte rødløg med fyld

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 1 t 15 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 store rødløg pillet og derefter halveret lodret
  • 50 g flødeost naturel, light
  • 2 skiver toastbrød skorper fjernet
  • ½ æg eller en pasteuriseret æggeblomme
  • 1 spsk. mayonnaise
  • ¼ dl skummetmælk
  • 1 dl parmesanost fintrevet
  • salt og friskkværnet peber
  • 50 g spinat frisk
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Del de halverede rødløg i skaller og læg dem i et smurt ovnfast fad.
  • Skyl spinat godt og slyng den.
  • Varm lidt olie op i en gryde og kom spinaten i, sauter til den er faldet sammen, krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Hæld spinaten i en sigte og pres lidt ned på det, så overskydende væske kan løbe fra. Når det er kølet lidt af, så hakkes det.
  • Pluk brødet i små stykker med fingrene eller kom det i en foodprocessor og kør til det er findelt, uden at være så fint som rasp.
  • Rør flødeost med mayonnaise, mælk, æg, salt og friskkværnet peber. Rør ⅔ af brødkrummerne, ⅔ af parmesanosten i og spinaten i.
  • Fordel fyldet i skallerne og drys med resten af brødkrummerne og parmesanosten.
  • Dæk med stanniol og sæt i en 175 grader varm ovn (varmluft) i 45 minutter.
  • Efter de 45 minutter, tages stanniolen af de bagte rødløg med fyld, og de gives et par minutter under grill, så overfladen bliver gylden og sprød.

Næringsindhold

Bagte rødløg med ost og spinat
Mængde pr. portion
Kalorier
234
% Daglig værdi*
Fedt
 
15
g
23
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
52
mg
17
%
Natrium
 
1131
mg
49
%
Kalium
 
222
mg
6
%
Kulhydrater
 
13
g
4
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
13
g
26
%
Vitamin A
 
1578
IU
32
%
Vitamin C
 
8
mg
10
%
Calcium
 
358
mg
36
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De bagte rødløg serveres straks som tilbehør til eks. en god bøf. Det smager super godt.

Se flere opskrifter med løg

  • billede med hakkebøf med fyld
    Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg
  • løgsuppe med krydrede kødboller
    Løgsuppe med krydrede kødboller
  • billede med syltede rødløg
    Syltede rødløg - sådan sylter du løg
« Æggekage i ovn med bacon og tomat
Ovnbagt græskar med bacon »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

billede med stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret

enebærgryde med bagt kartoffelmos

Enebærgryde med bagt kartoffelmos

billede med stegt andebryst

Andebryst - sådan laver du stegt andebrystfilet

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.